Adrian Moscaliuc, fotograful evenimentului:

Există două tipuri de nunți, cele sofisticate și cele simple, cu bun gust, iar nunta Alexandrei cu Bogdan face parte din a doua categorie. Apreciez când mirii nu complică lucrurile și păstrează o simplitate și o frumusețe în ziua nunții, după cum spune și principiul KISS (Keep It Simple, Stupid). 🙂 Încă din momentul în care am ajuns acasă la Bogdan și au început pregătirile mi-am dat seama că mirii apreciază simplitatea, calitatea și bunul gust.

După pregatirile mirelui, ne-am pornit către mireasă, unde au avut loc o parte din obiceiurile zonei. Ceremonia religioasă a avut loc la o superbă catedrală din Rădăuți, ce din exterior mi-a adus aminte de stilul bisericilor austriece. Faptul că este o biserică spațioasă mi-a oferit flexibilitatea de a surprinde momente din unghiuri cât mai diferite, cât mai diverse.

Mirii au ales și o ședință foto “Save the Date”. La o astfel de ședință foto nu rămâneți doar cu fotografiile, ci vă și ajută să vă familiarizați cu stilul de lucru al fotografului, astfel încât în ziua nunții să fiți cât mai relaxați. Ca parte tehnică în această fotografie am folosit metoda Brenizer, ce presupune combinarea mai multor fotografii ca într-o panoramă, doar că scopul principal este de a obține un unghi larg cu bokeh cât mai puternic.
În zona Moldovei încă se practică obiceiul iertăciunii de la părinți. Este un obicei interesant ce generează emoție și momente plăcute, naturale, fără intervenția fotografului.
Momentul amuzant în care mirii au rămas fără mașină după ieșirea de la cununia religioasă ne-a oferit timpul de care am profitat pentru a crea această fotografie. Am folosit un obiectiv de 14mm pentru a putea încadra atât catedrala, cât și mirii. Pentru a scoate mirii în evidență am folosit o lumină de contur dată de un blitz ținut de către asistent.

Recepția a avut loc la Grand Salon Polaris din Suceava unde invitații s-au distrat, în special, pe muzică populară. În această zonă a țării muzica populară are un impact mare inclusiv pentru tineret, ceea ce este un lucru bun pentru folclor. Mirii au fost mai tot timpul pe ringul de dans, ceea ce e și recomandat, ei fiind cei ce dau tonul distracției.

Alexandra și Bogdan, vă mulțumesc că mi-ați oferit oportunitatea de a fotografia o bucățică din viața voastră!

Energia mirilor este molipsitoare. Așa că nu uitați să vă distrați, să dansați, să fiți nebuni. Așa cum sunteți voi, așa vor fi și invitații.
Ședința foto de după nuntă este recomandată pentru că ai posibilitatea să mergi oriunde, oricând, fără să ai parte de stresul din ziua nunții. În această fotografie am folosit două blitzuri, unul pentru a lumina mirii, iar celălalt cu un gel roșu pentru a adăuga un element interesant în compoziție.
Încă un avantaj al ședinței foto de după nuntă. Poți face fotografii la apus, atunci când lumina este ideală.
Privirile dintre miri, iubirea, emoțiile naturale… Fotografiile ce au aceste elemente vor trece testul timpului și vor fi cele mai de preț.

Alexandra & Bogdan:

MOMENTE EMOȚIONANTE

În momentul în care am văzut-o pe aleasa inimii mele îmbrăcată în frumoasa rochie de mireasă, practic m-au parasit cuvintele. Un alt moment emoționant a fost valsul mirilor, care este cu adevărat unic. Acel moment este cu totul diferit de pregătirile anterioare. Pur și simplu, simți cum îți dansează stomacul.

SFATUL NOSTRU PENTRU CEI CE-ȘI VOR ORGANIZA NUNTA

Să-și urmeze visurile în ceea ce privește organizarea nunții lor! Noi ne-am dedicat întru totul în acest eveniment important din viața noastră și cu ajutorul Lui Dumnezeu a ieșit totul pe măsura așteptărilor noastre!! Pregătirile pentru eveniment au început cu un an înainte.

FURNIZORI:

Fotograf: Adrian Moscaliuc
-> vezi site-ul

L-am ales pe Adrian pentru seriozitate, profesionalism și comunicare. Rezultatul fotografiilor a fost peste așteptările noastre.

Asistent fotograf: Ciprian Negruțu

Videograf: Răzvan Gavriluț

Am văzut filmarea nunții prietenilor noștri și am fost încântați. Ne bucură mult colaborarea avută.

Locație și meniuri: Grand Salon Polaris Suceava

Am hotărât să organizăm nunta la Grand Salon Polaris pentru aspectul sălii și pentru mâncarea delicioasă. Am fost super încântați de serviciile oferite și de eleganța personalului.

Rochie mireasă: croitor personal

Am făcut această alegere din dorința de a avea o rochie unică. Comoditatea și eleganța rochii s-au îmbinat perfect.

Costumul mirelui: Bigotti

Costumul s-a remarcat prin finețe și eleganță. Lejeritatea și finețea costumului m-au ajutat să fiu relaxat și natural.

Entertainment: Classic Band Suceava

Combinarea genurilor muzicale pentru a reprezentat cheia succesului pentru ca invitații să țină ringul de dans ocupat toată noaptea.

Aranjamente florale și decorațiuni: Wedding Boutique Suceava

Aranjamentele au fost create pe gustul nostru. Am avut o varietate de produse de unde am putut alege. Ne-a plăcut și am apreciat faptul că a doua zi după nuntă toate aranjamentele erau fresh, în concluzie atât aranjamentele florale cât și decorațiunile s-au ridicat la nivelul așteptărilor noastre.

Tort: Darcos, Radauti

Am fost pe deplin satisfăcuți de gustul unic al deserturilor.

Invitații: Prăvălia cu invitații

Am făcut această alegere pentru că am avut de unde alege din varietatea modelelor prezentate. Calitatea a fost și ea un criteriu în luarea acestei decizii.

Verighete: Atlantis Gold

Punctul forte al verighetelor este calitatea aurului. Ne bucurăm pentru această opțiune și în ziua de azi. 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.