Deși în România se obișnuiește ca darul de nuntă să fie unul în plic, există și situații în care viitorii miri nu-și doresc ca oaspeții lor să-i surprindă în acest mod. La fel, există situații în care anumite persoane apropiate, părinții, nașii sau alți prieteni de suflet, vor să ofere cadouri pentru tinerii căsătoriți.

Dacă urmează să participi la o nuntă și te afli în căutarea de cadouri pentru tinerii căsătoriți, ți-am pregătit mai jos o serie de idei din care te poți inspira. Bineînțeles, varianta pe care o alegi trebuie să se potrivească, în mare măsură, cu stilul și gusturile proaspeților însurăței, așadar, asigură-te că știi din timp care sunt hobby-urile și preferințele acestora, înainte să alegi cadoul perfect.

Cadouri pentru tinerii căsătoriți. O experiență la SPA 

Un cadou numai bun de folosit după ziua nunții, pentru că știm cu toții cât de mult stres și oboseală implică această experiență, pe lângă toate emoțiile și bucuria cu care vine la pachet. Dacă știi că tinerii căsătoriți sunt interesați de diferite tratamente de wellness sau proceduri corporale, este posibil ca acesta să fie darul ideal.

Există o mulțime de variante din care poți alege, inclusiv pachete special concepute pentru cupluri. Poți achiziționa un pachet care are incluse mai multe servicii, precum: acces la piscină, jacuzzi, saună, o ședință de masaj pentru cuplu (de relaxare, personalizat, etc.), tratamente faciale, tratamente detox și altele.

Este important ca atunci când alegi pachetul să ceri și detalii despre valabilitatea acestuia și să ai grijă ca toate aceste informații să fie trecute pe voucher.

Un robot de bucătărie multifuncțional 

Deși vremurile în care mirii primeau obiecte casnice precum tacâmuri sau veselă au cam apus, realitatea este că aceștia sunt pasionați de bucătărie, un astfel de cadou bine ales poate fi o încântare. Asigură-te, întâi de toate, că proaspeții însurăței nu au așa ceva acasă, iar dacă ai confirmarea că acest tip de obiect le lipsește, orientează-te către ceva de calitate, eventual cu mai multe funcții integrate. De trecut pe lista de cadouri pentru tinerii căsătoriți.

Pe piață se găsesc aparate care includ funcții pentru mașină de tocat, mixer, zdrobirea gheții, râșniță, accesorii de patiserie și chiar mai multe. Nu uita să iei și garanția și să o pui în cutie înainte de a ambala cadoul.

Cadouri pentru tinerii căsătoriți. O cutie personalizată pentru amintiri 

Mirii obișnuiesc să păstreze biletele de avion, biletele de la concerte și alte amintiri din locurile pe care le-au vizitat sau din diferite momente importante ale vieții? Poți alege în acest caz o cutie personalizată pentru astfel de amintiri.

Te poți îndrepta către o variantă din lemn sculptat, care se pot grava cu inițialele sau chiar cu numele celor doi sau poți alege o variantă pictată manual, făcută pe comandă.

Un cort pentru două persoane, un hamac sau valize de călătorie inteligente

În cazul în care mirii au ca pasiune comună călătoriile, o idee de cadou mai poate fi și ceva din această sferă. Dacă i-ai auzit vorbind că au în plan să plece într-o vacanță cu cortul, ai putea fi chiar tu cel care le alimentează și mai tare această dorință. Iar în cazul în care planurile pentru luna de miere sunt deja făcute, te-ai putea interesa și care sunt cele mai căutate genți de voiaj în prezent.  De trecut pe lista de cadouri pentru tinerii căsătoriți.

Există o mulțime de noi invenții pentru a le face turiștilor vacanța mai ușoară, inclusiv cele cu încărcător pentru telefon integrat în carcasă sau cele cu sistem de localizare.

Un coș de picnic complet accesorizat 

O idee cool, elegantă, care se va potrivi perfect unui cuplu obișnuit cu ieșirile în natură. Se găsesc pe piață variante foarte bine echipate, cu diferite accesorii de bună calitate, care pot completa perfect o astfel de experiență.

Optează pentru un model dintr-un material ușor, impermeabil.

Cadouri pentru tinerii căsătoriți. Bilete la festival sau la un concert al artistului favorit 

Și în acest caz ai multe șanse să nu dai greș dacă știi că tinerii căsătoriți au în plan să ajungă la un astfel de eveniment sau dacă știi că artistul lor preferat urmează să aibă concerte în viitorul apropiat. Cadourile de tip experiență sunt din ce în ce mai apreciate în prezent, însă trebuie să joci rolul unui detectiv înainte de a lua acest dar, pentru a afla dacă mirii vor fi disponibili pentru o plecare sau o zi liberă în acea zi sau perioadă.

Le poți oferi într-un plic alături de o felicitare sau într-o cutie de cadou frumos ambalată. Numai bune drept cadouri pentru tinerii căsătoriți.

Un album de nuntă personalizat 

Albumele de nuntă nu mai sunt atât de solicitate cum erau în trecut, asta și pentru că tehnologia a evoluat galopant, însă asta nu înseamnă că un astfel de cadou nu va fi apreciat, mai ales dacă este personalizat, fie cu numele mirilor, fie cu inițialele acestora și data evenimentului. Poți să-l oferi chiar și gol, urmând ca aceștia să selecteze care sunt fotografiile care ar trebui puse în album sau, dacă ești o persoană foarte apropiată și poți lua legătura cu fotograful de la eveniment, poți face o selecție a celor mai reușite poze din ziua nunții.

Albumele de nuntă vin într-o sumedenie de variante, pot fi îmbrăcate în diferite materiale, pot avea diferite forme, așadar poți oricând să optezi pentru un model cu adevărat special. De asemenea, există și varianta unei fotocărți pe care poți să o personalizezi online și ajunge la tine prin curier în doar câteva zile.

Cadouri pentru tinerii căsătoriți. Un voucher de vacanță sau o călătorie în destinația favorită

Așa cum spuneam și mai sus, experiențele oferite pe post de cadou sunt mult mai apreciate, pentru că vin la pachet cu oportunitatea de a crea anumite amintiri pe care un obiect, ținut într-un dulap sau a cărui durată de folosință este limitată, nu le are.

Sigur, și în acest caz trebuie să ții cont de perioada optimă pentru o vacanță, pe care poate nu o vei cunoaște dacă nu ești la curent cu programul exact al cuplului de însurăței. De aceea, o soluție poate fi să achiziționezi un voucher de la o agenție de turism, și nu o vacanță în sine, pentru ca aceștia să-și poată selecta singuri perioada în care vor pleca, dar și destinația. De trecut pe lista de cadouri pentru tinerii căsătoriți.

Cursuri de gătit pentru cupluri 

La fel ca în cazul ideii cu robotul de bucătărie multifuncțional, acest tip de cadou este potrivit, în mod evident, unor persoane pasionate de bucătărie. O astfel de experiență le poate oferi oportunitatea de a-și dezvolta aptitudinile în domeniu, dar și posibilitatea de a petrece timp de calitate împreună, distrându-se.

Și la acest capitol te sfătuim să alegi o variantă flexibilă, eventual un voucher care să le permită celor doi să se înscrie la curs în mai multe perioade, astfel încât să nu existe șansa ca aceștia să nu poată participa.