Ai citit horoscopul nunților în 2021? Anul 2020 a fost unul destul de dificil în materie de organizare a nunților, iar mulți dintre cei care aveau gânduri de căsătorie sau chiar nunți programate au fost nevoiți să amâne evenimentele, în principal din cauza restricțiilor din perioada pandemiei. Cu toate acestea, anul 2021 se anunță a fi unul mai vesel, iar horoscopul dragostei aduce vești bune pentru fiecare zodie.

Fecioarele cu a lor obsesie pentru organizarea punctuală a tuturor detaliilor, Berbecii cu o manifestare accentuată către menținerea unei relații stabile, Gemenii care vor testa limitele dragostei până în pânzele albe, Balanțele care doresc să obțină mai multă independență sau Scorpionii care cad în plasa puterii atracției – toate zodiile vor avea parte de surprize importante pe plan sentimental în acest an.

Dacă te numeri printre cei care au întrebări cu privire la predictibilitatea nunții sau vrei să știi cum vei sta în 2021 la capitolul dragoste, iată mai jos care sunt principalele vești horoscopul nunților în 2021.

Berbec – momentul perfect pentru a face pasul cel mare

Berbecii se numără printre cei care au o fire nerăbdătoare de a stabili punctual ceva, așadar va fi important pentru aceștia să-și seteze obiectivele în plan amoros și să fixeze, cu exactitate, o dată a nunții, în cazul în care vor să facă acest pas cât de curând. O căsătorie îi va oferi Berbecului certitudinea că nu trebuie să se uite înapoi, tocmai pentru că anul care a trecut a venit la pachet cu o serie de schimbări destul de drastice în viata amoroasă al acestui nativ. Așadar, în prezent, Berbecul caută să cunoască un nivel mai profund al relaționării și al iubirii și sunt mai pregătiți ca niciodată să fie serioși în privința angajamentelor pe care și le iau.

Culori de decor potrivite pentru nunta Berbecului: mov lavandă, nuanțe de roșu.

Luni potrivite pentru organizarea nunții Berbecului: februarie, mai sau începutul lui iunie.

Horoscopul nunților în 2021. Taur – cunoașterea unui apogeu al romantismului în primăvară

Întreaga lună aprilie este extrem de generoasă cu Taurii pe plan emoțional și asta pentru că nativii acestei zodii vor reuși să fie deosebit de charismatici, având posibilitatea să-și întâlnească perechea chiar la începutul lunii. Spre toamnă, cei născuți în zodia Taur au șansa să-și dezvolte relația amoroasă, inclusiv să facă pasul cel mare. Însă, planetele atrag atenția asupra faptului că în lunile de toamnă, nativii au șansa să reîntâlnească o persoană dispărută din sfera lor emoțională, însă nu este neapărată reluarea unei relații cu aceasta.

Pentru cei care au în plan să se căsătorească în 2021, este posibil ca Taurii să-și centreze atenția nu neapărat pe desfășurarea evenimentului în sine, ci pe detalii precum bugetul necesar organizării unei nunți sau planurile de după terminarea evenimentului.

Culori de decor potrivite pentru nunta Taurului: auriul.

Luni potrivite pentru organizarea nunții Taurului: de la jumătatea lunii august și până la sfârșitul lunii septembrie.

Gemeni – schimbări profunde în interior și pe plan amoros

Gemenii sunt predispuși ca la început de vară/sfârșit de primăvară să se îndrăgostească fulgerător, chiar dacă acest lucru presupune și ieșirea dintr-o relație stabilă, tocmai pentru a se simți împliniți alături de altcineva. Asta spune horoscopul nunților în 2021. Nativii acestei zodii își vor testa limitele în ceea ce privește capacitatea de a iubi și se vor uimi chiar și pe sine cu trăirile pe care le vor simți în acest an.

Pentru Gemenii care au în plan să facă nunta în 2021, luna mai pare a fi cea mai potrivită pentru organizarea evenimentului, deși aceștia vor avea tendința să vorbească și să povestească mai mult despre nuntă decât să pună umărul la treabă în privința organizării și a detaliilor.

Culori de decor potrivite pentru nunta Gemenilor: mov inchis, gri.

Luni potrivite pentru organizarea nunții Gemenilor: mai.

Horoscopul nunților în 2021. Rac – 2021, unul dintre cei mai buni ani pentru a face pasul cel mare

Racul nu are de ce să se simtă grăbit sau presat de timp în 2021, căci astrele indică stabilitate pe tot parcursul anului în materie de dragoste. Dacă acesta va avea suficient de multă siguranță financiară, va ști cu exactitate când anume să-și programeze nunta.

Cu toate acestea, pentru Raci, luna iulie se anunță a fi puțin mai tulbure ca restul pe toate planurile, așadar chiar dacă această zodie are senzația că deține controlul și frâiele vieții sale amoroase, este bine ca în acea perioadă să dea dovadă de înțelepciune și precauție.

Culori de decor potrivite pentru nunta Racilor: roz pastel, albastru deschis.

Luni potrivite pentru organizarea nunții Racilor: începând din mai și până la sfârșitul lunii septembrie.

Leu – sfârșitul primăverii, decizia cea mare

Începând cu jumătatea lunii februarie, Leii nu vor mai fi împiedicați de nimeni și nimic pentru a fi fericiți alături de persoana iubită, așadar dacă până acum existau impedimente în împlinirea lor amoroasă, acestea vor dispărea la jumătatea primăverii. O spune horoscopul nunților în 2021. Este posibil ca Leii să aibă totuși nevoie de timp, până spre sfârșitul lunii mai, pentru a lua decizii referitoare la pașii importanți din relația lor.

Cu toate acestea, 2021 este anul potrivit pentru a face pasul cel mare în cazul în care leii au îndoieli.

Culori de decor potrivite pentru nunta Leilor: toate nuanțele de portocaliu.

Luni potrivite pentru organizarea nunții Leilor: mai – august.

Horoscopul nunților în 2021. Fecioară – atenția la detalii, cheia succesului unei nunți

Înclinația Fecioarelor către perfecțiune și așezarea meticuloasă a tuturor detaliilor și aspectelor în materie de organizare reprezintă un mare plus anul acesta pentru Fecioare, mai ales pentru cele care au deja data nunții stabilită. Se anunță relații și căsnicii dinamice pentru nativii acestei zodii, iar dacă partenerul devine ușor nervos sau agitat, nu este neapărat semn rău, căci vorbim despre o relație în care nu se vor plictisi deloc.

Culori de decor potrivite pentru nunta Fecioarelor: verde chartreuse, castaniu.

Luni potrivite pentru organizarea nunții Fecioarelor: de la începutul lunii aprilie și până la jumătatea lunii septembrie.

Balanță – deși dornice de echilibru, pot cunoaște dezechilibrul în plan emoțional

Chiar dacă dorința de viață echilibrată este caracteristică Balanțelor, acestea trebuie să fie puțin mai precaute în acest an, deoarece pot cunoaște reversul. Pentru Balanțe există posibilitatea ca anul acesta, chiar dacă se află în plin proces de organizare a unei nunți, să dea bir cu fugiții sau să ia decizii radicale la mijlocul drumului, conform celor scrise în horoscopul nunților în 2021.

Pentru a evita astfel de situații, este indicat ca Balanțele să construiască un plan bine pus la punct alături de partener, în special în organizarea și pregătirea unui mare eveniment, plan care să surâdă ambelor părți deopotrivă.

Culori de decor potrivite pentru nunta Balanțelor: alb.

Luni potrivite pentru organizarea nunții Balanțelor: martie, mai.

Horoscopul nunților în 2021. Scorpion – nevoia de a scăpa de presiunea detaliilor la capitolul organizare

Scorpionii resimt anul acesta destul de puternic stresul cauzat de pregătirea unui mare eveniment precum nunta, iar dacă vor ca acea zi să fie cu adevărat deosebită, trebuie să învețe să se degajeze de responsabilitățile prea mari sau prea multe, tocmai pentru că au nevoie de o astfel de reușită. Anul 2021 se anunță a fi unul dintre cei mai buni din ultimii 15 ani pentru nunta nativilor Scorpioni.

Culori de decor potrivite pentru nunta Scorpionului: albastru pal.

Luni potrivite pentru organizarea nunții Scorpionului: începând cu luna iulie.

Săgetător – planificarea nunții versus viața de acasă

Este important ca Săgetătorii care au de planificat o nuntă anul acesta să înțeleagă importanța menținerii unei atmosfere relaxante în propriul cămin, de aceea este recomandat să apeleze la specialiști pentru organizarea marelui eveniment, spune horoscopul nunților în 2021.

Vor evita astfel potențiale certuri, neînțelegeri cu partenerii, pentru că 2021 se anunță a fi un an destul de dificil în materie de conservare a relațiilor fericite.

Culori de decor potrivite pentru nunta Săgetătorului: modele tartan, roșu închis, verde închis.

Luni potrivite pentru organizarea nunții Săgetătorului: noiembrie.

Capricorn – Îndoieli, nesiguranță și semne de întrebare

Pentru nativii Capricorn care se simt nesiguri în privința pasului cel mare în acest an, este recomandat să-și dea un răgaz pentru a-și face ordine în viață. Nu este nicio tragedie și nicio surpriză dacă această zodie va decide să amâne acest important eveniment pentru 2022, deoarece anul viitor stelele vor fi aliniate mai bine pentru semnul Capricornului.

În cazul în care Capricornii se confruntă cu probleme financiare, este bine ca acestea să fie îndreptate până la desfășurarea ceremoniei.

Culori de decor potrivite pentru nunta Capricornului: argintiu și alb.

Luni potrivite pentru organizarea nunții Capricornului: sfârșitul lunii august – mijlocul lunii septembrie.

Horoscopul nunților în 2021. Vărsător – Cel mai bun an din ultimii 10 pentru căsătorie 

Nativii acestei zodii vor simți o uriașă dorință de stabilitate și de siguranță alături de partener, iar anul 2021 este poate cel mai potrivit din ultima decadă pentru a face pasul cel mare.

Vărsătorii se bucură astfel de o perioadă de binecuvântare și armonie, practic de unele dintre cele mai fericite momente pe plan amoros.

Culori de decor potrivite pentru nunta Vărsătorului: magenta și alb coajă de ou.

Luni potrivite pentru organizarea nunții Vărsătorului: orice lună din an.

Pești – planetele se aliniaza în favoarea relațiilor amoroase ale acestei zodii pe întreg parcursul anului

Tocmai pentru că Peștii sunt din fire persoane care se dăruiesc și se sacrifică pentru binele unei relații, anul curent vine cu o serie de împliniri pe plan sentimental și pentru nativii acestei zodii.

Nu vor exista constrângeri sau sentimente de obligație pentru Pești, ci aceștia vor fi ghidați numai de propriile dorințe, așadar persoanele care aparțin acestei zodii nu vor fi nevoiți să se streseze prea tare deoarece astrele se vor alinia înspre binele lor.

Culori de decor potrivite pentru nunta Peștilor: influențe gotice, culori clasice, formale.

Luni potrivite pentru organizarea nunții Peștilor: iulie, august, noiembrie, decembrie.

Ai citit horoscopul nunților în 2021? Ți se potrivește? Lasă-ne răspunsul în comentarii.

Fotografie de copertă realizată de 23Art Studio.