Vă prezentăm povestea Danielei și a lui Cosmin, scrisă cu dragoste într-o zi de vară la TreeHouse Cosoba.

Categoria Nunti Reale spune povestea de dragoste a mirilor din România din două puncte de vedere: cel al fotografului de nuntă și cel al mirilor. A doua poveste include și detalii importante despre furnizorii de nuntă aleși.

***

Sumar furnizori: 

LocațieTreeHouse Cosoba, locație pregătiriOrhideea SpafotografBogdan NeagoevideografLucian Sofronierochia de mireasăDivine Atelier, costumul mireluiGherasoshair-stylistOana Motoi, make-up artistFlavia FloreaDJDJ Antennaaranjamente floraleAlexandra GaiseanudecorațiuniTreeHouse CosobatortDor de dulcemeniuri și candy-barGala CateringverigheteTeilordansatoriDansatori Joie de Vivre.

Povestea fotografului & galerie foto Povestea mirilor & detalii furnizori

Culorile nunții: ALB, VERDE, CREM

Tematica nunții: Natura

Melodia primului dans: Feli – Acasă

***

Bogdan Neagoe, fotograful evenimentului:

Am să fiu cât de scurt pot și am să vă spun că nunta a fost foarte chill, sau cel puțin eu așa am simțit-o, în ideea în care atât Daniela cât și Cosmin sunt foarte expansivi și expresivi.

Mi-a fost foarte ușor să găsesc momente faine de fotografiat, exact în stilul meu, fotojurnalistic, axat pe emoții și trăiri reale. O nuntă cu foarte multe zâmbete dar și cu îmbrățișări strânse.

Ce m-a uimit a fost să realizez că atât la pregătiri cât și la party au avut alături de ei doar persoane super apropiate, de aceea cred că s-au și simțit atât de bine și de relaxați. Bine, nu doar de-asta; sunt ei doi foarte relaxati de fel. 😀 Sunt niște cadre foarte faine și foarte emoționante care îi au pe ei și pe părinți și chiar pe nași.

Locatia party-ului a fost remote, bineînțeles, la TreeHouse Cosoba, unul dintre locurile mele preferate. Legat de petrecere, trebuie să spun că a fost o nebunie totală, pentru că peste tot se întâmplă câte ceva iar eu încercam să fiu acolo… peste tot. Shot-uri, un ospătar care insista cu ele și efectiv ruga invitații să le ia de pe tavă, un DJ care dansa împreună cu toată lumea, prieteni care se aruncau în piscină… cam asta se întampla simultan.

Sunt câteva fotografii la care eu țin foarte mult și care cred că îi reprezintă pe ei, respectiv cele de la ‘first look”, când s-au emoționat foarte tare și când se vedea pe fețele lor cât sunt de fericiți să se vadă îmbrăcați așa, în ziua nunții și cele de la primul dans, când emoțiile erau completate și acompaniate de nași, de familie și de
prieteni. Cu toții strigau efectiv și aplaudau!

A! Să nu uităm de ploaie! Primul dans a fost în ploaie. M-am bucurat tare mult să văd că
nu s-au speriat de stropii de apă și că nu au intrat la adăpost, ci și-au continuat dansul ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Profesioniști, domnule! 😄

Iar la final, ceea ce s-a întâmplat cu tortul m-a luat și pe mine prin surprindere. L-au „tocat” și l-au pregătit pentru invitați. A fost chiar interesant cum arăta la final și chiar și foarte gustos. 😁

***

Daniela și Cosmin

MOMENTE EMOȚIONANTE:

Întâlnirea noastră a fost foarte emoționantă. Deși ne-am pregătit în același apartament, fiecare a avut camera lui și prietenii alături. În momentul în care ne-am întâlnit în living, prietenii și nașii ne-au pus spate în spate. Întoarcerea unul către celălalt s-a lăsat cu emoții și lacrimi în ochi. Și slujba a fost emoționantă, a fost undeva la marginea unei păduri, cu tot cu cor.

Faptul că am dansat în ploaie a stârnit ceva emoții printre cei prezenți; așa ne pregătiserăm noi și deși erau niște nori amenințători pe cer, ne-am hotărât să facem fix ce programaserăm, așa că ne-a prins ploaia. Podeaua a început să alunece și a fost cu adrenalină la prize (soțul meu trebuia să mă prindă și a fost un moment alunecos, s-a auzit de pe margine un „aaah” general), însă totul a fost bine până la urmă. Mi-a plăcut mult că deși începuse ploaia bine, oamenii dragi au stat alături și chiar au ieșit și ei la dans în ploaie.

SFATUL NOSTRU PENTRU CEI CE-ȘI VOR ORGANIZA NUNTA

Să aibă răbdare unul cu celălalt și să existe comunicare vis a vis de dorințele fiecăruia. La noi a fost și o puternică parte de negociere. Eu mi-am dorit un setup deosebit, accesorizat și tot felul de momente inedite, soțul meu cred că ar fi mers mai mult pe varianta clasică, însă din relatările lui, pare să fie destul de bucuros că am fost un negociator dur. 😅😅

Despre furnizorii noștri:

Locație: TreeHouse Cosoba

Am ales această locație datorită faptului că este altceva. Mi-am dorit mult o nuntă afară, cumva „sătulă” de saloane de nunți ultra încălzite și cu sonorizare la maximum.

Nu am fi putut să alegem alt loc în care să iasă atât de bine. Deși ne-am stresat puțin cu transportul invitaților la locație (aproximativ 40 km în afara Bucureștiului), dacă ar fi să repetăm nunta, tot acolo am face-o.

Angajatii de la TreeHouse Cosoba sunt niște oameni senzaționali, cu multă răbdare și experiență.

Locație pregătiri : Orhideea Spa

Am găsit un apartament super mare – 3 camere la un preț mai decent față de alte hoteluri. Ne-au lăsat să ne pregătim, să primim foto, video, invitați. De menționat este că n-am făcut chestii tradiționale, așa că totul s-a întâmplat elegant, mai mult în silent mode.

Fotograf: Bogdan Neagoe

De ce l-am ales? Because he’s our man! A reușit să ne convingă cu o galerie impressive de poze. Noi n-am știut de la început că va ieși atât de bine, însă am avut încredere în el și ne-a plăcut că a avut o prezență pe care aproape că n-am simțit-o. Pozele noastre nu sunt regizate în niciun fel. A surprins natural toate momentele noastre.

Acum așteptăm să vină botezul, să avem parte de aceleași cadre faine. 🙂 Am colabora cu Bogdan, over and over again. Ne-a ieșit un album atât de mișto, încât abia aștept să avem musafiri să le arăt pozele.

Mulțumim din suflet, Bogdan! Ești un om și un fotograf tare mișto!

Videograf: Lucian Sofronie

În primă fază, Lucian ne-a fost recomandat de către Bogdan. Însă după ce am vizionat filmările lui, am conștientizat că nu e un videograf clasic, ci unul cu stil. Am făcut cu el Save the Date și a ieșit un filmuleț tare urban și cool.

În prezent, am rămas restanți cu trash the dress și ne propunem să ne revedem curând cu el, ca să poată finaliza video-ul cu noi. Foarte fain, foarte profi și cu viziune mult diferită față de ce găsești în piață.

Rochia de mireasă: Divine Atelier

Am luat în considerare următoarele aspecte: materialul fain (mătase), model A-line, fără crinolină, pietricele și briz-brizuri. Îmi aduc aminte cât de versatilă și lejeră a fost rohcia. A mers inclusiv „asortată” cu converși.

Costumul mirelui: Gherasos

A ales acest costum pentru că i-a plăcut mai mult față de toate celelalte probate. La bărbați treaba asta e facilă. 🙂

Hair-stylist: Oana Motoi

Am ales-o pe Oana prin recomandare. Am dansat în ploaie și părul meu n-a ținut toată noaptea, dar cine se aștepta la o mireasă atât de nonconformistă? 🙂

Make-up artist: Flavia Florea

Flavia a fost recomandarea lui Bogdan. Fain machiajul, a stat pe fața mea nemișcat.

DJ: DJ Antenna

DJ Antenna a fost recomandarea lui Bogdan din nou. Practic, Bogdan ne-a ajutat mult cu furnizori de calitate (un motiv în plus de a-i mulțumi). DJ Antenna este un tip tare carismatic, care a făcut show cât ar fi făcut un band.

Muzică bună, imbinată mișto (a satisfăcut până și poftele rudelor noastre din Oltenia și Moldova). A făcut sincroane cu oamenii, joculețe, dansuri. A ținut cont de dorințele noastre muzicale în cele mai mișto momente. DJ Antenna e cool și îi urmărim toate event-urile la care participă. Ar fi alegerea noastră și în cazul unui botez.

Aranjamente florale: Alexandra Gaiseanu (buchete de mireasa, nasa, corsaje)

Alexandra este o adevarată profesionistă. Este creativă, are imaginație, ca să nu mai spun cum poate să îmbine culorile. Florile au fost de o calitate superioară.

Alexandra a rămas provider-ul nostru principal de flori. În decurs de un an, am primit cel puțin 4 buchete de la soțul meu, făcute tot de ea.

Decorațiuni: TreeHouse Cosoba

Cei de la Treehouse au și o parte de decorațiuni de grădină, de care m-am îndrăgostit de la prima prezentare. Nu aveam cum să nu le închiriem și pe acelea.

Tort: Dor de dulce

Am ales un tort de bezea cu fructe, răcoritor pentru un 15 iulie fierbinte. Am zdrobit tortul, pentru că bezea… și ne-am servit invitații cu cupe. Îmi aduc aminte și acum reacția unora dintre ei, atunci când ne-am apucat să îl zbrobim cu cuțitele. 🙂

Noi zicem că a fost super bun, fiind de altfel și singurul fel de mâncare gustat în noaptea nunții.

Meniuri și candy-bar: Gala Catering

Atât meniurile cât și candy bar-ul au fost luate de la Gala Catering. O firma de 5 stele pe puțin. Ne-au acordat o atenție deosebită, ne-au răsfățat atât pe noi cât și pe invitații noștri.

Chapeau bas pentru toată demonstrația de forță. La Treehouse nu au și restaurant și practic, Gala Catering vine cu niște super rulote asigurate inclusiv cu generator și îți prepară acolo toate meniurile. A fost geniiial! Inclusiv ospătarii lor, de nota 10.

Verighete: Teilor

Am găsit niște modele de verighete simple, pe gustul nostru. La un an de la nunta noastră, verighetele încă sunt super faine, și-au păstrat luciul și în cazul meu n-a fost nicio problemă cu piatra prețioasă.

Dansatori: Dansatori Joie de Vivre

La Joie de Vivre am luat și lecțiile pentru dansul mirilor. Ne-am gândit cumva că se leagă lucrurile.