Vă prezentăm povestea de dragoste a Anei și a lui Simon, scrisă cu drag în stil rustic la o nunta restransa organizată la Conacul Apafi.

Categoria Nunti din Romania spune povestea de dragoste a mirilor din două puncte de vedere: cel al fotografului și cel al mirilor. A doua poveste include și detalii importante despre furnizorii de nuntă aleși.

***

Sumar furnizori: 

LocațieConacul ApafifotografCiprian Dumitrescurochia de mireasăElite Mariaj, hair-stylistClaudia Schullerentertainment:DJ Bogdan Nicolescuaranjamente floraleKaffka Premiumtort și candy-barCofetăria Artizan

Povestea fotografului & galerie foto Povestea mirilor & detalii furnizori

Culorile nunții: ALB, CREM

Tematica nunții: rustică

Melodia primului dans: Frank Sinatra – Fly me to the moon

***

Ciprian Dumitrescu, fotograful evenimentului:

Nunta Anei și a lui Simion este cu siguranță o nuntă atipică pentru nunțile din România, dar este tipul de nuntă la care aș vrea să merg cel mai des.

Este exemplul cât se poate de clar că o nuntă reușită nu se rezumă la tone de mâncare și sute de invitați. Dacă o faci pentru sufletul tău și alături de cei mai dragi și apropiați prieteni, fără să te gândești la ce zice „gura satului”, atunci poți să ai cu adevărat un eveniment unic la care să te gândești toată viața și dacă sunt doar 20 de invitați (inclus aici fotograful și DJ-ul – Bogdan Nicolescu).

A fost o nuntă ca o întâlnire cu vechi prieteni, nu că nu ar fi așa, fiindcă Ana e sora Claudiei la a cărei nuntă am fost cu ceva ani în urmă la Tel-Aviv. Mi-a plăcut extraordinar pentru că am putut documenta în adevăratul sens al cuvântului două zile unice din viața mirilor, a familiei lor și a prietenilor.

Totul a fost natural fără regie și fără alergătură și stress inutil, beneficiind de atmosfera extraordinară a Conacului Apafi de la Malancrav. O locație unde am fost primiți cu brațele deschise, am dormit într-o casă tradițională din sat și am mâncat o mâncare fantastică ca la bunica acasă. Hmm… și acum îmi lasă gura apă când mă gândesc la asta.

Sper ca toti mirii care vor vedea fotografiile de la această nuntă să se inspire și să își organizeze o nuntă care să fie pentru ei și pentru sufletul lor!

***

Ana și Simon

Ne-am dorit o nuntă mică fiind amândoi oarecum stingheri în grupuri foarte mari. Am avut doar vreo 20 de invitați și a fost perfect așa.

Nunta a fost mai mult într-un cort în grădina Conacului Apafi și a fost minunat să fim în natură, mai ales seara când toate lumânările și făcliile erau aprinse. Foarte romantic! Am avut și multe obstacole cu o zi înainte, dar cumva-cumva s-au rezolvat și nu a mai contat nimic. A rămas în amintirea noastră ca un vis frumos.

MOMENTE EMOȚIONANTE?

Prima întâlnire din ziua nunții, când Simon m-a văzut prima oara în rochia de mireasa și întrarea în biserică unde ne așteptau invitații noștri și toate privirile erau pe noi.

SFATUL NOSTRU PENTRU CEI CE-ȘI VOR ORGANIZA NUNTA

Să își asculte instinctul și sa aleagă doar ceea ce iubesc ei, nu părinții, rudele, etc.

Nu poți mulțumi pe toată lumea oricum, dar e important să simți că ziua aceea e așa cum ai ales tu să fie și nu altcineva.

Despre furnizorii noștri:

Locație: Conacul Apafi

L-am ales pentru frumusețea locației și mâncarea făcută de femei din sat din produse locale.

Fotograf: Ciprian Dumitrescu

Ne era deja prieten și ne place cum lucrează. Suntem foarte mulțumiți de rezultatul final.

Rochia de mireasă: Elite Mariaj

Hair-stylist: Claudia Schuller

Este sora mea și știe ce îmi stă bine plus am încredere în mâna ei.

Entertainment: DJ Bogdan Nicolescu

Ne-a fost recomandat de cineva.

Aranjamente florale: Kaffka Premium

Au înțeles ce ne doream de la început și am fost foarte mulțumiți de alegerea făcută.

Tort și candy-bar: Cofetăria Artizan

Am fost mulțumită de gustul tortului, dar aspectul exterior putea fi mai bun. Foarte multumiți și de candy-bar.