Echipa noastră a decis să vă facă viața mai ușoară și am pus la cale un articol care să expună cele mai în trend culori pentru rochiile domnisoarelor de onoare. Am ales pentru voi cele mai la modă culori pentru 2021 și la final am să vă ofer ceva hints despre culoarea anului 2022.

Am scris în mai multe articole, aici în revista noastră, despre cât de important este ca totul să fie perfect în ziua nunții. Și consider că această perfecțiune se atinge dacă suntem calme și dacă realizăm că perfecțiunea se construiește din imperfecțiuni. De aceea, vă rog, fetelor, să ne lăsăm sufletul să trăiască această zi minunată și să nu mai fim atât de exigente cu noi.

Însă pe lângă rochia de mireasă și culorile nunții, subiecte deja dezbăute de noi, un alt lucru nu ne dă pace: rochiile domnisoarelor de onoare. Hai să vedem așadar ce este de făcut și în acest caz!

10 culori la modă pentru rochiile domnisoarelor de onoare

1. Verde Oxigenat

Pe cât de ciudat sună, pe atât este de reală această culoare sau nuanță. Verdele oxigenat este nuanța care duce spre turcoazul apelor curate de peste hotare.

Verdele oxigenat vorbește despre libertate, prospețime, vibe-ul de plajă și soare în păr. Verdele oxigenat nu este, totuși, același lucru cu turcoazul, așa că fiți atente la ceea ce cumpărați. Verdele oxigenat face parte din paleta de culori în trend pentru anul 2021.

Fotografie realizată de Julius Paul

2. Albastru Cer Senin

Încă o nuanță de albastru se află în top 10 culori în trend, în 2021, pentru rochiile domnisoarelor de onoare.

Albastru Cer Senin este o culoare foarte cuminte, care te duce cu gândul la romanele de dragoste ce se petreceau pe câmpurile însorite de vară unde nu exista nici măcar un nor care să umbrească veselia. Ceea ce-ți dorim și noi pentru ziua nunții tale. Rochiile în această culoare trebuie să fie croite dintr-un material vaporos și fără cusături prea complicate.

3. Living Coral

Living coral sau, mai simplu, corai luminos, a fost declarată culoarea anului precedent. Cei de la Pantone au decis la finele anului trecut că acest corai luminos este vedeta momentului actual.

Și pentru că vorbim despre culori, acestea se răsfrâng peste tot în lume și acaparează o plajă largă de utilizări. Dintre toate cele 10 nuanțe, living coral sau coraiul luminos a fost vedeta anului. Și dacă-ți place să fii în trend, domnișoarele tale de onoare trebuie să poarte rochii în această culoare.

Fotografie realizată de Zăgrean Viorel

4. Galben Floarea Soarelui

Cred că deja simți mirosul de Floarea Soarelui îmblânzită de razele soarelui, așa că dacă îți dorești o nuntă cu vibe-uri de vară, ușor country sau care să meargă spre stilul farm house, rochiile domnisoarelor de onoare trebuie să fie în culoarea galben floarea soarelui.

Acest galben nu a fost declarat oficial în trend, dar vedetele de peste hotare l-au împins în lumina reflectoarelor destul de mult, astfel încât acesta să primească un loc în topul nostru.

5. Albastru Marin

Albastru marin este și el pe lista culorilor la modă în 2021. Și el face parte din gama nuanțelor care construiesc peisaje de plajă.

După cum ne putem da seama din nume, această nuanță de albastru este foarte fresh, cool, dar în același timp deloc rece. Albastrul marin are o căldură aparte și este numai bun dacă nunta ta este programată vara, la mare.

domnisoare de onoare

Fotografie realizată de Julius Paul

6. Auriu Golden Sands

Deși unele dintre voi sunteți reticente atunci când auziți de auriu, trebuie să vă spunem că aleasă cu grijă, această nuanță nu are deloc un aspect ieftin.

Auriu Golden Sands este perfect pentru nunțile de iulie sau august când vara este în toi. Domnișoarele de onoare trebuie să aibă părul coafat lejer pentru o rochie în Auriu Golden Sands. Aceasta va atrage atenția foarte mult, iar domnișoarele de onoare nu trebuie să fie încărcate de accesorii sau coafuri complicate. Auriu Golden Sands este mereu controversat, dar curajos pentru anul 2021.

7. Nude

Nude este o culoare pe cât de simplă, pe atât de complicată. Nude-ul este perfect pentru domnișoarele onoare care au un bronz ciocolatiu. Nude-ul nu arată foarte bine pe pielea albă.

De asemenea, la fel ca Auriu Golden Sands, Nude-ul nu trebuie să fie încărcat de accesorii. Pentru rochiile domnisoarelor de onoare Nude se poate alege o coafură tip coc lejer, fără franjuri ondulați pe marginea feței. Mai exact, cocul tip balerină. Nude-ul este mereu în tendințe, așa că nu vei da greș cu el în 2021.

Fotografie realizată de Tibi Olteanu

8. Gri Pastelat

Domnișoarele de onoare pot purta Gri Pastelat în 2021 fără să se gândească vreo clipă că este demodat. Unele case de modă aleg pastelurile pentru rochiile domnișoarelor de onoare, dar specialiștii în modă afirmă că acesta este o practică safe pentru a face vânzare.

Pastelul la modă în acest an este chiar Griul Pastelat care este destul de greu de obținut, dar care are un efect catifelat. Asigură-te că rochiile sunt realizate din materiale mate, care să nu aducă alte reflexii Griului Pastelat.

Domnisoarele de onoare in 21 de imagini deosebite

Fotografie realizată de Adrian Pop

9. Maro Coajă de Copac

Când spui nuntă și domnișoară de onoare nu te gândești niciodată la astfel de culori. Pentru că poate sunt închise sau prea terne, ar spune unii.

Fashionist-ele de peste hotare aleg Maro Coajă de Copac fără reținere atunci când vine vorba despre rochiile domnisoarelor de onoare pentru că și acest maro a fost declarat de Pantone una dintre cele mai proaspete și trendy culori ale lui 2021. Deși regina culorilor este Living Coral, Maro Coajă de Copac se află și el pe listă, chiar dacă este cu doar câteva trepte mai jos.

10. Bordo Frunze de Toamnă

Bordo Frunze de Toamnă este o nuanță îndrăzneață care se potrivește perfect pentru o nuntă planificată pentru perioada septembrie – noiembrie.

Este o culoare la modă în 2021 și o culoare care va spune despre tine și prietenele tale că sunteți squad-ul curajos. Rochiile pentru domnișoarele de onoare trebuie să fie confecționate dintr-un material gros, dar nu foarte rigid. Culoarea Bordo Frunze de Toamnă nu trebuie să vireze în roșu în lumina soarelui.

Fotografie realizată de Tomi Tako

***

Pentru anul viitor, cei de la Pantone vorbesc tot despre culori care sunt strâns legate de natură.

Așa cum ați putut observa, top 10 culori la modă pentru rochiile domnisoarelor de onoare au fost alese în funcție de culorile pe care Pantone le-a stabilit ca trend in 2021. Aceste culori au fost utilizate atât în industria auto, cât și în fashion. Creatorii de modă au ținut cont de culorile alese de specialiști și au adaptat colecțiile.

Cele 10 culori ale anului 2021 sunt culori inspirate de natură. Verdele Oxigenat care vine din luciul apelor calme de peste hotare, Albastru Marin inspirat de marea jucăușă, Living Coral – adunat din străfundurile apelor, chiar de pe coralii luminoși, Galben Floarea Soarelui inspirat de câmpurile înțesate de planta minune, Nude-ul care inspiră naturalețe și te duce cu gândul la momentul genezei, Griul Pastelat care parcă este desprins din pietrele de râu uscate la soare sau din lutul proaspăt, Bordo-ul Frunze de Toamnă picat din copacii întomnați și Maro-ul Coajă de Copac inspirat de pădurile mereu tinere, proaspete și curate.

Acestea sunt cele 10 culori ale anului 2021, iar domnișoarele tale sunt cele mai trendy.

Fotografie de copertă realizată de Picture This