Vă prezentăm în imagini și cuvinte povestea călătoriei unei vieți în doi începută încă din liceu de Diana și Bogdan.

Categoria Nunti Reale spune povestea de dragoste a mirilor din România din două puncte de vedere: cel al fotografului de nuntă și cel al mirilor. A doua poveste include și detalii importante despre furnizorii de nuntă aleși.

***

LocațieCabana CetinițafotografAlexandra LevițchivideografCătălin Levițchirochia de mireasăSalonul Anya, costumul mireluiCastellini Tailoringhair-stylist și make-up artistSalon Anne-Marie, RădăuțiDJRadu Ianoviciaranjamente florale și decorațiuniAgenție Nunți Decor Rădăuțitort și candy-barKonditoreiverigheteBijuteria QuartzinvitațiiFirst Event Clujcabina fotoSelfie Mirror Photobooth

Povestea fotografului & galerie foto Povestea mirilor & detalii furnizori

Culorile nunții: VERDE SMARALD, ROZ PAL, ALB

Tematica nunții: călătorii

Melodia primului dans: Lady Gaga – Always Remember Us This Way

***

Alexandra și Cătălin Levițchi, fotografii evenimentului:

„Călătoria unei vieți în doi” își are începuturile la „Cabana Cetinița” din Sucevița și face înconjurul lumii alături de protagoniștii noștri Diana și Bogdan

Diana și Bogdan au ales CĂLĂTORIA să le reprezinte cea mai specială seară din viața lor, seara devenirii a doi îndrăgostiți într-o familie, ceea ce numim SOȚ și SOȚIE. Multiple destinații i-au înconjurat în acea seară, unele mai fascinante decât altele, dar ei au ales un singur drum, o singură destinație: FERICIREA. Printre atâtea țări și hărți, mirele și mireasa își trăiesc povestea de dragoste în România, la nord de tricolor, într-un mic orășel numit Rădăuți.

Atmosfera petrecerii a fost încărcată de energie, distracție, joc și voie bună. Petrecăreții trăiau momentele roind in jurul mirilor, nerăbdători să întâmpine primul lor dans în calitate de soț și soție. Emoțiile se citeau pe chipuri și în priviri, dar intensa pregătire dinaintea petrecerii și-a pus amprenta asupra rezultatului: un eveniment absolut reușit!

***

Diana și Bogdan

Cele mai emoționante momente au fost întâlnirea cu mirele acasă la mireasă, luarea iertăciunii în fața familiei ambilor miri și a invitaților prezenți, la biserică, când ni s-au pus cununile pe cap și verighetele.

Un moment special a fost acela în care fratele mamei mele a cântat o piesă dedicată mirilor și atât eu, cât și soțul meu am dansat cu nașii noștri.

SFATUL NOSTRU PENTRU CEI CE-ȘI VOR ORGANIZA NUNTA

Să se bucure de toate momentele organizării, să evite certurile și să se axeze pe frumusețea evenimentului. O nuntă reușită se realizează prin oamenii prezenți, care nu trebuie să fie neapărat mulți, ci importanți și apropiați.

Despre furnizorii noștri:

Locație: Cabana Cetinița

Locația este de vis, sala este frumoasă și încăpătoare. Există camere pentru cei veniți de departe. Meniurile au fost tradiționale, pe placul tuturor. A ieșit totul exact cum ne-am visat. Nu aș schimba nimic în alegerea localului.

Fotograf: Alexandra Levițchi

Am ales-o pe Alexandra pentru că a realizat fotografii la nunta unei bune prietene și mi-au plăcut mult. Pozele pe care le-am primit au fost pe gustul nostru, nu-mi puteam dori ceva mai mult.

Videograf: Cătălin Levițchi

L-am ales din același motiv pentru care am ales și fotograful. Filmările au ieșit super, au surprins toate momentele într-un mod unic.

Rochia de mireasă: Salonul Anya

Am văzut o poză pe pagina de Facebook a târgului de nunți unde avea prezentare acest salon și m-am îndrăgostit iremediabil de rochia de mireasă pe care am și achiziționat-o ulterior. Rochia a rezistat eroic la toate torturile la care am supus-o de-a lungul serii. :))

Costumul mirelui: Castellini Tailoring

Era prezent la târgul de nunți unde a fost și rochia miresei. Costumul a rămas intact, poate fi purtat la orice eveniment după nunta proprie.

Hair-stylist și make-up artist: Salon Anne-Marie, Rădăuți

Fetele de la acest salon lucrează ireproșabil, au atenție la detalii cum rar întâlnești și sunt profesioniste în ceea ce fac.

Mergeam la ele și înainte de nuntă și cu siguranță voi merge și în continuare. Tot de aici am ales și make-up artist-ul, pe Georgiana, fata care mă și pensează de obicei. Știe exact ce îți trebuie și ce ți se potrivește.

DJ: Radu Ianovici

Aici ar fi mai multe de spus. Pe acest domn l-am avut ca DJ si la banchetul din clasa a VIII-a, apoi și la liceu unde eu am dansat cu actualul soț care atunci îmi era prieten, toată noaptea pe muzica lui.

Face o atmosferă de vis, se pliază după dorințele fiecăruia și este un om extraordinar. Am doar cuvinte de laudă pentru Radu.

Aranjamente florale și decorațiuni: Agenție Nunți Decor Rădăuți

Am văzut poze pe Facebook cu mai multe aranjamente ale lor și după ce alți furnizori de acest tip nu mi-au răspuns, am apelat aici și am găsit tot ce aveam nevoie.

Sunt foarte mulțumită, ba chiar cred că nunta noastră ar trebui să fie model și pentru alte nunți în ceea ce privește decorul în special. Menționez că la decor am adăugat și noi câte ceva pentru tema călătoriei.

Tort și candy-bar: Konditorei

Este cea mai bună cofetărie din oraș și modelele sunt satisfăcătoare.

Verighete: Bijuteria Quartz

Am ales verighetele tot la târgul de nunți de unde am luat și rochia si costumul mirelui.

Invitații: First Event Cluj

Am ales acest furnizor în urma participării la un târg de nunți unde am văzut invitațiile care ne-au atras foarte mult, pentru că erau în formă de avion și așa am decis și alegerea temei călătoriei.

Nu suntem însă foarte mulțumiți pentru că această firmă nu a dat dovadă de prea mult profesionalism pe parcursul colaborării. Au fost multe neînțelegeri și greșeli din partea lor.

Cabina foto: Selfie Mirror Photobooth

Cum i-am ales? Mi-a apărut o reclamă pe Facebook și am apelat la ei imediat. Sunt foarte mulțumită de rezultate. Pozele sunt excepționale și exact pe gustul invitaților.