Una dintre metodele sigure care-ți vor colora evenimentul este să alegi să ai artificii, torțe sau sparklers la nunta sau la orice sesiune foto asociată, fie că este after wedding sau save the date.

Vă prezentăm în acest articol 30 de imagini realizate de fotografii de nuntă români la acest tip de ședințe foto.

Fotografiile cu artificii, torțe sau sparklers la nunta au participat la Concursul Anual sau în cadrul proiectului „Selecția Editorilor”. Ambele competiții sunt organizate de catalogul Fotografi-Cameramani.ro, locul de unde miresele își aleg fotograful și cameramanul de nuntă.

Fotografie realizată de Mădă Stoica

Dacă nu te-ai hotărât asupra alegerii fotografului de nuntă te ajutăm noi cu un sfat. Acest lucru îl poți face de aici, în catalog fiind listați peste 2000 de fotografi de eveniment din România.

Ce imagini cu artificii, torțe sau sparklers la nunta îți plac mai mult? Spune-ne în secțiunea de comentarii! 🙂

***

Categoria TOP FOTOGRAFII te invită la o călătorie printre unele dintre cele mai spectaculoase imagini realizate de fotografii de nuntă din România. 

În cadrul acestei categorii poți vizualiza fotografii cu miri îndrăgostiți sau ieșind de la cununia religioasă, cu buchete de mireasă, cu verighete, cu mirese tatuate, cu copii expresivi, de la ședințe foto after wedding în natură, la mare sau la munte, realizate în mediul urban și câte și mai câte. 🙂