Ți-am pregătit o nouă colecție de 20 de fotografii emoționante, realizate de fotografii români la cununie religioasă în biserică.

Fotografiile selectate ce prezintă imagini artistice de nunta au participat la Concursul Anual sau în cadrul proiectului „Selecția Editorilor”. Ambele competiții sunt organizate de catalogul Fotografi-Cameramani.ro, locul de unde miresele își aleg fotograful și cameramanul de nuntă.

Dacă nu te-ai hotărât asupra alegerii fotografului de nuntă te ajutăm noi cu un sfat. Acest lucru îl poți face de aici, în catalog fiind listați peste 2000 de fotografi de eveniment din România.

Ce imagini realizate la cununie religioasă în biserică dintre cele prezentate în articol îți plac mai mult? Spune-ne în secțiunea de comentarii! 🤩

Dacă ți-a plăcut acest articol ți le recomandăm și pe celelalte din această serie aiciaici și aici.

***

Categoria TOP FOTOGRAFII te invită la o călătorie printre unele dintre cele mai spectaculoase imagini realizate de fotografii de nuntă din România. 

În cadrul acestei categorii poți vizualiza fotografii cu miri îndrăgostiți sau ieșind de la cununia religioasă, cu buchete de mireasă, cu verighete, cu mirese tatuate, cu copii expresivi, de la ședințe foto after wedding în natură, la mare sau la munte, realizate în mediul urban și multe altele! 🤩