Nunta s-a încheiat, v-ați relaxat și acum vă puteți bucura de o ședință foto în care să nu mai fiți presați de timp și de ceilalți invitați. Ședința foto de după nuntă este o alegere potrivită dacă vă doriți amintiri frumoase și imagini artistice de nuntă, dar realizate într-o altă zi decât cea a marelui eveniment.

Practic, vă rezervați câteva ore într-o zi diferită de cea a nunții în care mergeți alături de fotograf într-o locație care vă place. În acest fel, veți fi mai relaxați, mai veseli și mult mai spontani, știind că nu trebuie să fiți nicăieri după la oră fixă.

Pentru a exemplifica și mai bine ce înseamnă ședința foto de după nuntă, v-am pregătit 20 de imagini artistice de nuntă realizate după marele eveniment. Cu siguranță vă vor cuceri și vă vor convinge să faceți și voi o astfel de ședință foto.

Fotografiile selectate ce prezintă imagini artistice de nunta au participat la Concursul Anual sau în cadrul proiectului „Selecția Editorilor”. Ambele competiții sunt organizate de catalogul Fotografi-Cameramani.ro, locul de unde miresele își aleg fotograful și cameramanul de nuntă.

Dacă nu te-ai hotărât asupra alegerii fotografului de nuntă te ajutăm noi cu un sfat. Acest lucru îl poți face de aici, în catalog fiind listați peste 2200 de fotografi de eveniment din România.

Ce imagini cu ședința foto de după nuntă dintre cele prezentate în articol îți plac mai mult? Spune-ne în secțiunea de comentarii! 🤩

Dacă ți-a plăcut acest articol ți le recomandăm și pe celelalte din această serie aici și aici.

***

Categoria TOP FOTOGRAFII te invită la o călătorie printre unele dintre cele mai spectaculoase imagini realizate de fotografii de nuntă din România. 

În cadrul acestei categorii poți vizualiza fotografii cu miri îndrăgostiți sau ieșind de la cununia religioasă, cu buchete de mireasă, cu verighete, cu mirese tatuate, cu copii expresivi, de la ședințe foto after wedding în natură, la mare sau la munte, realizate în mediul urban și multe altele! 🤩