21 de torturi de nuntă și 21 de momente autentice și diferite surprinse de fotografii români sunt în centrul atenției în acest nou articol din categoria Top Fotografii.

Imaginile înfățișează emoțiile mirilor, momente amuzante, copii care vor să fure startul și să testeze desertul înaintea celorlalți invitați sau chiar punctul culminant al serii, clipa în cei doi miri taie tortul.

Tăierea tortului este una dintre tradițille clasice și de bază ale nunții și reprezintă legământul pe care cei doi miri și-l iau în a se sprijini unul pe altul la bine și la mai ales la greu. Este momentul cel mai așteptat al petrecerii atât de mire și mireasă, cât și de invitați.

Fotografiile selectate ce prezintă imagini artistice de nunta au participat la Concursul Anual sau în cadrul proiectului „Selecția Editorilor”. Ambele competiții sunt organizate de catalogul Fotografi-Cameramani.ro, locul de unde miresele își aleg fotograful și cameramanul de nuntă.

Dacă nu te-ai hotărât asupra alegerii fotografului de nuntă te ajutăm noi cu un sfat. Acest lucru îl poți face de aici, în catalog fiind listați peste 2000 de fotografi de eveniment din România.

Ce imagini cu torturi de nuntă dintre cele prezentate în articol îți plac mai mult? Spune-ne în secțiunea de comentarii! 🙂

***

Categoria TOP FOTOGRAFII te invită la o călătorie printre unele dintre cele mai spectaculoase imagini realizate de fotografii de nuntă din România. 

În cadrul acestei categorii poți vizualiza fotografii cu miri îndrăgostiți sau ieșind de la cununia religioasă, cu buchete de mireasă, cu verighete, cu mirese tatuate, cu copii expresivi, de la ședințe foto after wedding în natură, la mare sau la munte, realizate în mediul urban și câte și mai câte. 🙂