Ciprian Dumitrescu, fotograful evenimentului:

Nunta Simonei și a lui Valentin a fost prima mea nuntă la malul mării. Am așteptat demult ocazia să fotografiez o nuntă la mare și acesta a fost un eveniment peste așteptări. Locație de cinci stele pe malul mării, ceremonia religioasă în Catedrala Arhiepiscopală din Constanța și bineînțeles miri de nota douăzeci.

Alături de mine la acest eveniment l-am avut ca și al doilea fotograf pe Bogdan Neagoe, cu care formez o echipă de câțiva ani pentru a acoperi cat mai bine ziua nunții. Chiar și la evenimente mici este de preferat să mergi în doi pentru a surprinde cât mai multe momente unice ale unui eveniment cum este cel al nunții. Mereu există foarte multe momente în timpul unei nunți, pe lângă cele clasice, unde dacă nu ar fi doi fotografi s-ar pierde foarte ușor. De aceea, recomand mereu mirilor la intâlnire să ia în considerare varianta prezenței unui al doilea fotograf la eveniment.

Astfel, împreună cu Bogdan am reușit să surprindem o mulțime de momente faine alături de Simona și Valentin în ziua nunții și până la răsăritul soarelui. Iar în seara următoare am încheiat cu o sesiune foto la Popasul Pescarilor.

Momente cu copii la biserică

Finalul ceremoniei religioase
Distracție la petrecere

Aproape de răsărit
În lumina apusului la Popasul Pescarilor

Simona & Valentin:

Melodia primului dans: Swallowed in the sea

Am început pregătirile nunții cu nouă luni înainte, iar sfatul pe care-l putem oferi viitorilor miri este să nu se streseze prea tare și să se distreze în ziua cea mare. Nunta noastră a fost plină de emoție, dar și lots of fun.

FURNIZORI:

Fotograf: Ciprian Dumitrescu (vezi site-ul) și Bogdan Neagoe (vezi site-ul)

L-am ales pe Ciprian pentru că ne-au plăcut fotografiile pe care le-a realizat la alte nunți, iar la final am fost foarte mulțumiți de alegerea făcută.

Videograf: Digital Passion Constanța

Locație și meniuri: Restaurantul Vega

Am întrebat câțiva prieteni despre o locație potrivită pentru nuntă, iar cel mai bun feedback l-am primit pentru restaurantul Vega.

Entertainment: Trupa Vega și trupa Amadeus

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.