Categoria Nunți Reale spune povestea de dragoste a mirilor din România în contextul marelui eveniment. Povestea conține două puncte de vedere: cel al fotografului de nuntă și cel al mirilor. A doua poveste include și detalii importante despre furnizorii de nuntă aleși.

Astăzi avem plăcerea să îi prezentăm pe Alina și Mitel, văzuți în ziua nunții prin cadrele nașului lor, Florin Ștefan. 💖

***

Sumar furnizori: 

Locație și meniuri: Hanul Andritei – Bellagio BallroomfotografFlorin Ștefanvideograf: Andrei Ursuhair-stylist/coaforMarian CotoientertainmentPro Sound & Light – Dascălu Catalin, Dj Aditzu, Dj Bratu, Alin Babu, Sotiris, aranjamente florale & decoratiuni: Luxury EventstortMagazinul de torturi – Craiova.

Povestea fotografului & galerie foto Povestea mirilor & detalii furnizori

Culorile nunții: BLEU
Tematica nunții: Marină

***

Florin Ștefan, fotograful evenimentului:

Mi-a făcut o deosebită plăcere să primesc invitația de a vă povesti despre o nuntă reală specială și cum puteam să o fac altfel, decât cu un eveniment din familie.

Aleg să vă ofer ceva deosebit pentru mine, ziua în care am fost naș și m-am și încumetat la câteva cadre.

Cu Mitel lucrez de aproape 4 ani de zile, el fiind jumătate din echipa de videografi Promediastudio și sprijinul meu din timpul evenimentelor, așa că atunci când mi-a cerut să îi fiu naș, deși nu sunt căsătorit, am acceptat fără să stau pe gânduri.

Pentru mine a fost o nuntă complet diferită, o nuntă la care invitații s-au simțit bine, au intrat la apă, la propriu, împreună cu noi doi și s-au distrat la maximum la Piscina Bellagio Ballroom din Craiova.

Personal, aș prefera să pozez cât mai multe evenimente de genul ăsta, atât ca și locație de evenimente, cât și ca implicare și factor de stres al personajelor principale. De ce să nu recunoaștem, că marea majoritate a nunților din România, au un nivel destul de ridicat de “așa trebuie” sau “așa e bine” sau “așa se face”, termeni la care ușor-ușor încep să devin puțin “alergic”.

De Alina, nu am vorbit până acum, dar atât timp cât e jumătatea, mai bună și mai frumoasă a lui Mitel, lucrurile nu pot merge decât spre bine. 🙂

Povestea ședintei foto în Tenerife este cu totul alta (o poți vedea în partea de jos a articolului). Ne-am planificat un concediu binemeritat cu întreaga echipă și așa am ajuns pe insulă, unde am profitat de moment și am “tras” și un trash the dress, cu Mitel și Alina.

Atât din partea mea și mi-aș permite să termin cu un îndemn, acela de a vizita Insulele Canare… Sunt geniale.

Din Craiova, cu drag Florin Ștefan

***

Alina și Mitel:

MOMENTE EMOȚIONANTE:

Cu toate că sunt videograf de evenimente, pot spune că în momentul ceremoniei m-au trecut toți fiorii.

Evenimentul pe care l-am organizat împreună cu soția, care are o firmă de decoruri florale, a fost așa cum am visat noi! Am avut lângă noi cei mai apropiați prieteni, cu care am petrecut până dimineața lângă și în piscina de la o frumoasă locație din Craiova.

SFATUL NOSTRU PENTRU CEI CE-ȘI VOR ORGANIZA NUNTA:

Nu faceți ceva “pentru că așa se face”, faceți ceea ce simțiți și doriți pentru evenimentul vostru!
Trebuie să fiți relaxați, nu stresați din pricina celor care știu să dea doar sfaturi!

Pregătirea evenimentului a început cu 5 luni înainte și putem spune că am reușit să ne simțim așa bine și să ne distrăm la propriul eveniment astfel încât la ora 22:00 eram îmbrăcați în piscină alături de nașul nostru, Florin Ștefan, cât și de o parte din invitați. 🙂

Despre furnizorii noștri:

Fotograf: Florin Ștefan

Florin realizează fotografii cu suflet, imaginile sale transmit toate emoțiile trăite. De asemenea, putem spune că în prezența lui ne-am simțit minunat și nici nu știm când a surprins toate aceste cadre!

La ședința foto din Tenerife, care a fost ca și o vacanță, nu putem spune decât că mai mult ne-am jucat noi doi, ne-am comportat ca și cum nu eram fotografiați, iar Florin a reușit să surprindă cele mai bune cadre.

Au fost și câteva momente în care ne-a trimis să stăm pe marginea plajei și să așteptăm efectiv să vină un val peste noi. Bineînțeles că ne-a făcut plăcere știind că o să avem cadre unice pentru eternitate.

Videograf: Andrei Ursu

Andrei este un bun profesionist cu care lucrez de aproape trei ani și care am știut că o să realizeze cel mai bun clip de nuntă. Acum avem un filmuleț de nuntă așa cum l-am dorit, scurt și la obiect!

Locație și meniuri: Hanul Andritei – Bellagio Ballroom

Hanul Andriței este o locație excelentă ce oferă servicii la cele mai înalte standard.

Hair-stylist / Coafor : Marian Cotoi

Entertainment: Pro Sound & Light – Dascălu Catalin, Dj Aditzu, Dj Bratu, Alin Babu, Sotiris

Aranjamente florale & decoratiuni: Luxury Events

Cea mai tânără și inspirată echipă ce a creat un décor așa cum l-am dorit.

Tort: Magazinul de torturi – Craiova

Am ales acest furnizor pentru compoziția și gustul desăvârșit al produselor sale.

***

Sesiune foto trash the dress – Tenerife, Spania