Categoria Nunți Reale spune povestea de dragoste a mirilor din România în contextul marelui eveniment. Povestea conține două puncte de vedere: cel al fotografului de nuntă și cel al mirilor. A doua poveste include și detalii importante despre furnizorii de nuntă aleși.

Astăzi avem în program o nuntă în natură, cu Laura și Bogdan în rolurile principale. 💖

***

Sumar furnizori: 

Locație, meniuri & fresh-barColonial Club Cernica, locație pregătiri mireasăAthene Palace HiltonfotografAlex LupascuvideografAmintiri de familie, rochia de mireasăPronovias, costumul mireluiTudor Tailormachiaj & coaforApollo SalonentertainmentTrupa VOX și Valentin Sanfiraaranjamente florale și decorațiuniHappy Familytort & candy-barBoon BoonverigheteDiamag și Bijuteria Stilinvitații, meniuri & place-carduriHippo Atelier.

 Povestea mirilor & detalii furnizori

Culorile nunții: ALB, VERDE, GALBEN

Tematica nunții: Nu a existat o temă principală, dar am încercat să ne ducem cu gândul la natură, grădină, verde, păstrând totodată și elemente clasice care ne reprezintă pe amândoi.

Melodia primului dans: Etta James – At Last

***

Laura și Bogdan:

MOMENTE EMOȚIONANTE:

Întreaga noastră zi a fost presărată cu momente pline de emoție și iubire, de la întâlnirea cu lacrimi de fericire din holul hotelui, până la imaginea oamenilor dragi strânși în jur și admirând dansul.

SFATUL NOSTRU PENTRU CEI CE-ȘI VOR ORGANIZA NUNTA:

Considerăm că întreaga planificare ar trebui să pornească de la o idee care să-i caracterizeze pe cei care se căsătoresc. Îi sfătuim să-și respecte dorințele și să nu facă compromisuri prea mari pentru că doar în acest mod evenimentul poate fi autentic și invitații vor simți acest lucru.

Noi am reușit ca pe tot parcusul zilei să fim atât de relaxați pentru că am avut șansa să lucrăm cu oameni profesioniști care nu ne-au dezamăgit. A fost cu adevărat o zi specială în care ne-am bucurat, ne-am distrat și totul a decurs de la sine.

Am început planificarea nunții cu un an și câteva luni înainte de eveniment căutările pentru a putea rezerva un restaurant.

Despre furnizorii noștri:

Fotograf: Alex Lupascu

Pe Alex l-am întâlnit prima dată la nunta nașilor noștri și ne-a impresionat cu determinarea, pasiunea și, bineînțeles, cu albumele de fotografii.

A fost o reală plăcere să colaborăm. Alex este înainte de toate un om minunat care reușește să te facă să renunți la inhibiții și să simți că îl cunoști de o viață. Pe tot parcusul evenimentului s-a dedicat complet și și-a folosit toată energia și imaginația ca toate cadrele să iasă perfect.

Sesiunea de poze Trash the dress a fost o escapadă la munte într-un loc drag nouă și credem că imaginile vorbesc de la sine. Nu puteam face o alegere mai bună și cu siguranță Lupascu Photography va fi prezent la toate evenimentele viitoare din viața noastră. 🙂

Videograf: Amintiri de familie

Am colaborat cu cei de la Amintiri de familie care au reușit să surpindă toate momentele importante pe care le revedem cu drag de câte ori avem ocazia. Numai cuvinte de laudă pentru colaborarea cu ei!

Locație, meniuri & fresh-bar: Colonial Club Cernica

Evenimentul a avut loc la Colonial Club Cernica. I-am ales pentru că ne doream un loc cu multă vegetație și un lac cu ponton.

A fost primul pe care l-am vizitat, iar oamenii de acolo ne-au inspirat încredere și profesionalism. Tot ei s-au ocupat și de fresh bar, pregătit cu limonadă și fructe, care a avut un real succes. Flori Milea a vegheat îndeaproape ca totul să decurgă așa cum ne doream. Invitații au avut libertatea să se plimbe sau să admire apusul pe lac.

Locație pregătiri mireasă: Athene Palace Hilton

Bogdan a rămas acasă cu prietenii lui și familia, iar eu am decis să mă pregătesc la hotelul Athene Palace Hilton. Am ales să merg la acest hotel cu sora mea și câteva prietene pentru că întotdeauna au grijă să te simți foarte bine, totul fiind impecabil.

Am vrut să ne putem relaxa la piscină și masaj înainte de ziua cea mare. Personalul hotelului a fost foarte amabil și ne-a permis accesul pentru fotografii în orice zonă am dorit.

Rochia de mireasă: Pronovias

Am optat pentru o rochie de la Pronovias pe care am considerat-o rochia visurilor mele. Experiența alegerii rochiei a fost deosebită datorită echipei Pronovias București.

Costumul mirelui: Tudor Tailor

Costumul mirelui a fost ales de la Tudor Tailor și a fost într-adevăr personalizat și made to measure.

Entertainment: Trupa VOX și Valentin Sanfira

Trupa VOX a surprins prin diversitate și dinamism. Au o energie atât de debordantă încât ringul de dans a fost mereu plin de oameni voioși! Am avut parte și de momente de folclor alături de Valentin Sanfira.

Machiaj & coafor: Apollo Salon

Machiajul și coafura au fost asigurate de Apollo Salon din Brașov, o afacere de familie a verișoarei mele. Mă bucur că am mers pe recomandarea ei și am ales niște oameni talentați și faini care au ținut cont de dorințele mele. Totul a fost pe gustul meu!

Aranjamente florale și decorațiuni: Happy Family

Am colaborat cu Happy Family atât pentru aranjamentele florale cât și pentru decorațiuni și mărturii (plante suculente). Raluca a fost foarte creativă și a înțeles foarte bine tot ce ne-am dorit. Am lăsat-o să pună în scenă tot ce și-a imaginat pentru noi și ne-a surprins plăcut.

Tort & candy-bar: Boon Boon

Tortul și prăjiturile de la candy bar au fost făcute de cofetăria Boon Boon și au fost delicioase și numai din ingrediente naturale. Mirela a reușit să facă exact tortul pe care ni-l doream atât de frumos și de boon. 🙂

Verighete: Diamag și Bijuteria Stil

Invitații, meniuri & place-carduri: Hippo Atelier

Ne-au plăcut foarte mult invitațiile letterpress și colaborarea cu echipa de la Hippo Atelier. Am comunicat foarte bine și ne-au ajutat să punem pe hârtie ideile noastre. Așa că am decis să optăm și pentru meniuri și place carduri în același stil și gamă de culori.

***