Categoria Nunți Reale spune povestea de dragoste a mirilor din România în contextul marelui eveniment. Povestea conține două puncte de vedere: cel al fotografului de nuntă și cel al mirilor. A doua poveste include și detalii importante despre furnizorii de nuntă aleși.

Astăzi vom cunoaște povestea de dragoste a Andreei și a lui Paul. 💖

***

Sumar furnizori: 

Locație și meniuri: Boema Eventsfotograf: Alex LupascuvideografCezar Brașoveanurochia de mireasăGiulietta Bridal, hair-stylist și coaforSalon AndreeaentertainmentDragoș Fintanar (DJ) și un ansamblu folcloric din Târgoviștearanjamente florale: Atelier de creație florală – Târgoviștebuchetul miresei, al nașei și cocardeleDivine flowers by Teotort și candy-barSpring Eventsinvitații, mărturii, meniuri, placecard-uri:producție proprie.

Povestea fotografului & galerie foto Povestea mirilor & detalii furnizori

Culoarea primară a nunții: TURCOAZ

Tematica nunții: Rustic, vintage

Melodia primului dans: Jay-Z & Justin Timberlake – Holy Grail continuat de V.I.C. – Wobble

***

Alex Lupașcu, fotograful evenimentului:

Andreea și Paul sunt tare drăguți. El bărbos, ea creață, roșcată, o pereche de nota zece aș zice eu. 😀

Nunta lor a fost printre cele mai relaxate evenimente ale sezonului 2018 și ne-a făcut o mare plăcere să fim alături de ei. O zi mișto, însorită de septembrie, o gașcă de prieteni buni și nebuni, familie voioasa și mii de zâmbete… cam așa aș putea să descriu data de 1 septembrie 2018 dar aș prefera totuși să las imaginile să vorbească în locul meu. 😀

***

Andreea și Paul

Cel mai emoționant moment a fost acela când am fost așteptată de mire. Înainte de aceasta, soacra mea a făcut o strigare specifică zonei Ardealului, care a emoționat pe toată lumea, inclusiv pe noi doi. Când am coborât scările, văzusem fețele tuturor emoționati, în lacrimi. Mirele, fiind cu spatele, când s-a întors, efectiv am început să plângem amândoi ca doi copii stând îmbrățișați. A fost neașteptat de emoționant!!

SFATUL NOSTRU PENTRU CEI CE-ȘI VOR ORGANIZA NUNTA

Să își organizeze din timp nunta visată (noi am început pregătirile cu 1 an înainte) și să își facă o nuntă pe placul lor și doar al lor. Să nu se streseze și să se bucure maxim de moment, fără să încerce să împace pe toată lumea. Nu există așa ceva!

Ideal ar fi ca nunta să fie realizată din iubire, iar mirii să încerce să fie ei și nu o copie văzută în societate, astfel se vor simți mult mai relaxați și dornici să se bucure de propria nuntă. 🙂

Despre furnizorii noștri:

Locație și meniuri : Boema Events

I-am ales pentru sală, care a fost exact cum am visat, spațioasă, cu vizibilitate bună pentru toată lumea, cu scaune albe de poveste și pereți albi ideali pentru poze și pentru liniștea mea emoțională. 😀

A fost o nuntă așa cum ne-am dorit, ne-am simțit minunat și am fi vrut ca mai multe persoane să se bucure alături de noi și să fie receptivi și la altceva decât obișnuiesc în mod constant.

Fotograf: Alex Lupașcu

Alex este un fotograf excelent, cu un portofoliu de invidiat și care oferă clientului mai mult decât o experiență fotografică.

După cum știam ca vor ieși fotografiile, nu ne-a dezamăgit deși așteptările au fost pe măsură. Iar asta ne bucură cel mai tare, pentru că vor trece anii și vom avea cu drag la ce să ne uităm cu entuziasm retrăind acele momente. Genial!!!

Videograf: Cezar Brașoveanu

Inițial a fost o recomandare, dar ulterior s-a dovedit a fi un om profi și foarte de treabă, care a știut să scoată în evidență felul nostru de a fi.

De asemenea, filmarea este de foarte bună calitate și ne va bucura enorm în câțiva ani când vom retrăi momentele acelea superbe!!

Rochia de mireasă: Giulietta Bridal

A fost o rochie pe stilul meu, exact cum mi-am imaginat, pe care am găsit-o în ultimele două săptămâni dinaintea nunții!

Costumul mirelui:

Îi venea perfect, o culoare vie, specifică lui, asortat cu o cravată și o pereche de șosete foarte colorate și nebune. Culoarea acestor două elemente a fost și în contrast cu turcoaz, culoarea nunții.

Hair-stylist și coafor: Salon Andreea

Mi-a plăcut foarte mult cum mi-a stat părul în ziua nunții.

Entertainment: Dragoș Fintanar (DJ) și un ansamblu folcloric din Târgoviște

Am ales DJ-ul pentru că am vrut muzica tinerească, iar ansamblul popular pentru a satisface puțin și plăcerile celor mai puțin tineri. 😀

Aranjamente florale: Atelier de creație florală, Târgoviște

Buchetul miresei, al nașei și cocardele: Divine flowers by Teo

Buchetul miresei, nașei și cocardele au fost realizate din flori de hârtie. Geniale!!

Tort și candy-bar: Spring Events

Din păcate n-am calculat ideal cantitatea pentru fiecare invitat și din această cauză am avut un candy bar super micuț, noroc că a fost drăgălaș. :))

Invitații, mărturii, meniuri, placecard-uri: producție proprie

Invitațiile, meniurile și placecard-urile au fost făcute de soțul meu la locul de muncă. Mărturiile sunt făcute tot de noi. Am cumpărat borcane și bomboane și țuică de la părinți.

Ședință foto trash the dress