Categoria Nunți Reale spune povestea de dragoste a mirilor din România în contextul marelui eveniment. Povestea conține două puncte de vedere: cel al fotografului de nuntă și cel al mirilor. A doua poveste include și detalii importante despre furnizorii de nuntă aleși.

Astăzi vom face cunoștință cu Alina și George. 💖

***

Sumar furnizori: 

Locație și meniuriVenue EventsLocație pregătiriVenue EventsfotografFlavius PartanvideografGabi și Oana Burza (Film Events by Burza)rochia de mireasăOksana Mukha, costumul mireluiFelix Ramirohair-stylist și coaforIulian Iultonik, make-up artistPatricia Barbu (PG Beauty Studio)entertainmentFormația Timișul și Georgiana Vita, Petrică Miculescu Irimica, Mihaela Petrovici, Minodora Mihon și Paula Pascaaranjamente florale și decorațiuniFlubijouxtortCofetăria Timeeacandy-barCofetăria CremissimoverigheteBellisima Goldcabina fotoFoto Expres

Povestea fotografului & galerie foto Povestea mirilor & detalii furnizori

Culorile nunții: ALB

Melodia primului dans: Trupa Zero feat Evelyn – Pentru Totdeauna

***

Flavius Partan, fotograful evenimentului:

Pentru mine, ca fotograf, este mai ușor să expun sau să descriu o poveste de dragoste în fotografii decât să o scriu, așa că nu voi folosi cuvinte pompoase sau texte care nu îmi aparțin 🙂 ci voi spune ce am văzut și ce am trăit în cea mai importantă zi din viața lor.

O zi nebună! 🙂 Vară, cald, agitație, muzică, invitați, domnișoare de onoare pe care nu am reușit să le număr (atât de multe erau) și, sincer să fiu, dormisem trei ore în noaptea precedentă și nu am înțeles ce se întâmplă cu mine până în momentul în care cei doi s-au întâlnit.

„O privire face cât 1000 de cuvinte” li se potrivește perfect! Încăperea unde a avut loc întâlnirea nu depășește 20 metri pătrați, unde eram în jur de 30 de persoane iar eu îmi găsisem un loc perfect pentru fotografiat, pe canapea încălțat 🙂 alături de Oana Burza (videograf și prieten).

Aici am trăit un moment unic și magic în același timp alături de cei doi miri! Emoție, zâmbet, bucurie, fericire și lacrimi, care pentru mine au transformat un moment de 30 secunde în 10 minute. Totul se mișca cu încetinitorul, gălăgia din cameră dispăruse și în spatele camerei foto nu îi mai vedeam decât pe cei doi. Dacă pot spune ceva despre Alina și George, ar fi că ei doi chiar se iubesc cu adevărat! Nunta lor pentru mine a însemnat o sumedenie de sentimente și trăiri și cu acest prilej vreau să le transmit doar… Mulțumesc!

***

Alina și George

MOMENTE EMOȚIONANTE?

Cu siguranță momentul întâlnirii a fost foarte emoționant! Având în vedere că soțul meu nu cunoștea absolut niciun detaliu al rochiei, în momentul în care ne-am văzut, lacrimile au fost „la ele acasă”. :))) O sa îmi amintesc toată viața de acel „suspin” din partea amândurora.

SFATUL NOSTRU PENTRU CEI CE-ȘI VOR ORGANIZA NUNTA

Primordial ar fi să asculte doar unul de celălalt, fără păreri de la altcineva. Să facă exact după gustul și dorințele lor. Aceasta ar fi cea mai importantă chestiune, după părerea noastră. E evenimentul cel mai important în viața de cuplu și atunci merită făcut în DOI!

Le spunem viitorilor miri că o nuntă necesită timp, calm și FOARTE multă răbdare. Serios. Noi am început discuțiile cu doi ani înainte, iar lucrurile au început să prindă contur cu 1 an înainte de marele eveniment. După părerea noastră, organizarea nunții este testul suprem în viața de cuplu de după. Pare banal, însă dacă de la pregătiri pleci cu stângul, ce așteptări să ai în viitor?! Ideea e să se trateze totul cu multă răbdare și evident, multă dragoste. Baftă tuturor și nu uitați niciodată de ceea ce v-a legat! 🙂

Despre furnizorii noștri:

Locație și meniuri : Venue Events

Am ales această locație în primul rând pentru felul în care arată iar în ceea ce privește meniul am mers pe unul tradițional dar, evident am lăsat ca personalul fără cusur de acolo, să își pună amprenta.

Impresiile noastre după nuntă? Am fost extrem de multumiți, totul a fost exact cum ne-am dorit.

Locație pregătiri : Venue Events

Ne-am îndrăgostit iremediabil de locație. Totul a fost la superlativ!

Fotograf: Flavius Partan

Am putea scrie o carte despre motivele pentru care l-am ales pe Flavius, însă ne rezumăm la unul: este un munte de talent cum rar ne-a fost dat să vedem! Fotografiile sale sunt extraordinare! Dacă nu exista, îl inventam! :))))

Videograf: Gabi și Oana Burza (Film Events by Burza)

Gabi și Oana sunt doi oameni în care talentul și profesionalismul sunt la cote maxime! Îi mulțumim lui Dumnezeu că ni i-a scos în cale pentru că într-adevăr au făcut din nunta noastră, un film. I-am alege iar și iar, indiferent despre ce eveniment este vorba! Sunt the best, ever!

Rochia de mireasă: Oksana Mukha

Rochia a fost exact ce am visat, fără nicio ajustare. Oksana este o creatoare impecabilă, iar rochiile ei sunt într-adevăr excepționale!!!

Costumul mirelui: Felix Ramiro

Mi-au plăcut întodeauna costumele făcute de Felix Ramiro, mi se par extraordinare și rezonez foarte mult cu stilul lor.

Hair-stylist și coafor: Iulian Iultonik

Iulian este omul de la care nu ai cum să pleci de pe scaun decât în extaz! Este plin de talent și bun gust!

Make-up artist: Patricia Barbu (PG Beauty Studio)

Entertainment: Formația Timișul și Georgiana Vita, Petrică Miculescu Irimica, Mihaela Petrovici, Minodora Mihon și Paula Pasca

I-am ales pentru că sunt interpreții noștri preferați. Suntem iubitori de muzică populară. Ne-au lăsat o impresie extraordinară.

Aranjamente florale și decorațiuni: Flubijoux

Am colaborat de la cununia civilă cu ele și credeți-mă sunt extraordinare! Pur și simplu îți transformă evenimentul în Rai! Efectiv rămâi paff! Nu avem cuvinte să le mulțumim!

Tort: Cofetăria Timeea

Cei de la Timeea Timișoara sunt foarte profi și ei, dulcele lor chiar nu are cum să nu te satisfacă! Totul la superlativ!

Candy-bar: Cofetăria Cremissimo

La fel ca și tortul, dulcele lor este foarte bun!

Verighete: Bellisima Gold

Au o gamă vastă de modele și ne-au impresionat. Am căutat ceva simplu și am rezonat foarte bine cu ei. Suntem foarte multumiți de alegerea făcută, au bijuterii extrem de calitative.

Cabina foto: Foto Expres

Ne-au plăcut foarte mult ce fac și de aceea i-am ales. Suntem mulțumiți de decizia luată.

Sesiune foto after wedding: