Georgiana & Lucian:

Am început pregătirile pentru eveniment cu opt luni înainte și având în vedere experiența avută, suntem fermi convinși că o nuntă este reușită atunci când mirii o organizează gândindu-se doar la ei.

FURNIZORI:

Fotograf: Lupascu Photography (Alexander Lupascu)
-> vezi site-ul

Ne-a plăcut mult munca lui și de el ca persoana. Am simțit că putem lucra împreună și că va face evenimentul unul de neuitat.

Intuiția nu ne-a înșelat, iar colaborarea a fost una mai mult decât frumoasă. Am fost încântați de rezulate și ne bucurăm că am mers pe mâna lui. Îi mulțumim că s-a „ținut de capul nostru”. Luați fiind de valul de evenimente, ne găseam greu timp pentru poze.

Pregătiri intense alături de domnișoarele de onoare

Emoțiile din timpul ceremoniei religioase

Melodia primului dans: Louis Armstrong – What a wonderful world

MOMENTE EMOȚIONANTE

Toată nunta a fost un moment emoționant, dar dacă ar fi să alegem câteva momente acestea ar fi: întâlnirea noastră (mire & mireasă de dimineață), întâlnirea cu familia, cununia religioasă, dansul nostru și momentul de mulțumire de la finalul evenimentului.

Pregătiri pentru dansul mirilor

Sesiune foto – after wedding

Videograf: Marius Onescu

Pe Marius l-am ales prin intuiție, iar acum putem spune că suntem fericiți de alegerea făcută. Avem la dispoziție un film care o să ne împrospăteze de fiecare dată emoțiile trăite în ziua nunții. A fost o colaborare plăcută și am primit foarte repede rezultatul.

Locație și meniuri: Domeniul Orlandea, Sibiel

Am ales Domeniul Orlandea din Sibiel pentru felul în care arată locația și pentru încrederea care ne-au inspirat-o cei de acolo în urma discuțiilor.

Au fost într-adevăr cei mai profesioniști. Nu am avut absolut niciun stres legat de locație, mâncare sau băutură. Totul a fost rezolvat înainte de a ajunge la noi sau chiar înainte ca invitații să își dea seama că ceva lipsește. Locația și personalul au fost impecabili. Recomandăm cu toată căldura.

Rochie mireasă: Melor

Melor au haine făcute cu dragoste. 🙂 Rochia a fost de senzație, exact cum mi-am dorit: simplă, comodă și de efect. Mă bucur că m-am lăsat pe mâna lor. M-am simțit într-adevar răsfățată.

Hair-Stylist / Coafor: Dante Hair Studio

Am o prietenie veche ce mă leagă de Dante Hair Studio. Nu am avut niciun dubiu că rezultatele vor fi pe măsura așteptărilor. Mersi Laura pentru că am râs cu lacrimi și am început ziua în stil mare.

Aranjamente florale și decorațiuni: City Flower

City Flower mi-au fost recomandați și de asemenea și despre ei pot spune că a fost o colaborare foarte plăcută și ușoară. Am lăsat-o pe Ioana să își pună imaginația la l,ucru iar rezultatele au fost spectaculoase. Toate aranjamentele au fost ca din poveste, iar faptul că ne-a ajutat să ne încadrăm în buget a fost un mare plus. Big like! 🙂

Tort și candy bar: Dulciurile Anei

Am avut tortul visat ca aspect și ca gust. Am fost foarte încântați de colaborare și cu siguranță vom mai apela la ea și cu alte ocazii. 😀 Tot la Ana am făcut și candy bar-ul care a făcut senzație.

Photo Booth: Selfie Mirror

I-am ales de îndată ce am văzut calitatea pozelor produse. Ne-am distrat copios în colțul vesel. Toată lumea a plecat cu o amintire draguță, dar în special noi ne-am ales cu un album de poze trăznite. A fost o adevărată plăcere să lucrăm cu ei și să rămânem prieteni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.