Categoria Nunți Reale spune povestea de dragoste a mirilor din România în contextul marelui eveniment. Povestea conține două puncte de vedere: cel al fotografului de nuntă și cel al mirilor. A doua poveste include și detalii importante despre furnizorii de nuntă aleși.

Astăzi avem în program o nuntă rustică în care-i vom cunoaște pe Casiana și Răzvan. 💖

***

Sumar furnizori: 

Locație petrecere și pregătiriDomeniul Orlandea, meniuriRestaurant New YorkfotografAlex Lupascurochia de mireasăCasa Tania, costumul mireluiPaolo RossientertainmentDeepevents SRLaranjamente floraleDeTheo, cocktail-bar & candy-barCocktail Philosophy & Choco Deliceverighete: TeilorInvitații, mărturii și meniuriCreații proprii & Star Media Office.

 Povestea mirilor & detalii furnizori

Culorile nunții: Toate culorile posibile. 🙂 

Tematica nunții: O combinație între rustic şi handmade cu accent pe flori de câmp. Am încercat pe cât posibil să conturăm un decor şi o atmosferă degajată.

Melodia primului dans: Eric Clapton – Wonderful Tonight

***

Casiana și Răzvan:

Întreaga zi a nunții a fost o combinație de momente emoționante, crize de râs si câteva clipe de panică (dansul mirilor a fost unul dintre ele). Am învățat un dans simplu şi eram convinşi că va decurge ca la carte, dar datorită emoțiilor au apărut şi mici stângăcii. În ciuda lor, ne-am simțit bine şi ne amintim cu drag de întregul eveniment.

SFAT PENTRU CEI CE-ȘI VOR ORGANIZA NUNTA:

Un sfat important pentru cei care doresc să îşi organizeze nunta: nu vă lăsați influențați de 100 de păreri, faceți totul după cum vă dictează inima deoarece este evenimentul care vă reprezintă pe voi. Fi-ți pregătiți pentru orice şi nu lăsați pe nimeni şi nimic să vă strice cheful de distracție!

Despre furnizorii noștri:

Locație petrecere și pregătiri: Domeniul Orlandea

Locația se află în mijlocul naturii cu posibilități de cazare, piscină, foişoare şi privelişti minunate. Totul a fost cât se poate de profesionist şi cu mult bun-gust: de la camere, cort, curte, până la fiecare piesă din meniu.

Am ales să ne cazăm la locația evenimentului pentru a elimina du-te vino-ul de dinainte şi pentru a face mai uşoare pregătirile: mirele într-o cameră şi mireasa în altă cameră.

Meniuri: Restaurant New York

Fotograf: Alex Lupascu

Pe Alex l-am cunoscut datorită naşilor noştri şi a fost un „”instant click””. Ne-a plăcut foarte mult energia emanată de el şi ştiam că am făcut alegerea potrivită.

A fost o colaborare fantastică! Alex a reuşit să ne dezinhibeze şi să ne imortalizeze aşa cum suntem. A fost cea mai relaxată şi mai amuzantă colaborare atât în ziua nunții cât şi la Trash the Dress. Fotografiile realizate sunt impecabile, iar Alex nu s-a lăsat intimidat de urzici, apă sau scaieți pentru a obține cadrele perfecte! Cu siguranță vom mai colabora cu el!

Rochia de mireasă: Casa Tania

A fost o rochie simplă şi comodă pe care am găsit-o relativ uşor şi care îndeplinea toate criteriile.

Costumul mirelui: Paolo Rossi

Am ales acest costum datorită croielii elegante şi a materialelor de calitate.

Entertainment: Deepevents SRL

Dorin de la Deepevents ne-a fost de mare ajutor. A întreținut atmosfera combinând genurile de muzică în aşa fel încât să se simtă toată lumea bine. A reuşit să ne țină într-o zbenguială neîntreruptă până târziu în noapte!

Aranjamente florale: DeTheo

Aranjamentele şi decorațiunile Teodorei le-am admirat la nunta unor prieteni şi ne-a surprins originalitatea, creativitatea şi stilul tineresc. A luat câteva sugestii şi le-a transformat într-un decor magic.

Cocktail-bar & Candy-bar: Cocktail Philosophy & Chocolat Delice

Cocktail bar-ul a fost specialitatea celor de la Cocktail Philosophy, ce au întreținut atmosfera oferindu-le invitaților un strop de „”curaj lichid”” pentru distracție.

Candy-bar-ul a fost realizat de Choco Delice şi a fost desprins din poveşti. Multitudinea de forme din ciocolată şi fructe a fost un real succes.

Verighete: Teilor

Invitații, mărturii și meniuri: Creații proprii & Star Media Office

Invitațiile, mărturiile şi meniurile au fost realizate de noi cu sprijinul familiei şi a celor de la Star Media Office.

***

Sesiune foto trash the dress: