Ai citit Horoscopul nunților pentru 2023? Urmează să ai nunta în 2023 și vrei să știi dacă acest an vine cu schimbări foarte bune pentru zodia ta? Dacă ți-a plăcut dintotdeauna să studiezi ce anume „spun” astrele sau dacă ești curioasă cum arată horoscopul nunților pentru 2023, indiferent dacă urmează să te căsătorești sau nu, ți-am pregătit mai jos principalele îndrumări astrologice pentru fiecare zodie în parte. 

Horoscopul nunților pentru 2023 Berbec

Pentru nativii acestei zodii, se pare că prima parte a anului vine cu o serie de provocări din partea partenerului de viață. Este posibil ca în lunile de iarnă să te simți ușor lipsit de spațiu în viața conjugală, însă începând cu luna martie, lucrurile pot lua o întorsătură favorabilă. 

Se recomandă multă răbdare în această perioadă, pentru a nu resimți stresul peste măsură și pentru a nu perturba armonia la nivel de cuplu. 

Pentru acei berbeci care încă nu și-au întâlnit jumătatea, cea mai favorabilă perioada în 2023 pentru a cunoaște pe cineva important este între jumătatea lui martie – începutul lunii aprilie, dar și în luna noiembrie. Totodată, berbecii sunt sprijiniți de poziția unor planete în ceea ce privește căsătoria în 2023, chiar dacă unii dintre nativi nu au neapărat claritate asupra situației sau caută să aibă prea multe așteptări de la parteneri. În intervalul septembrie-octombrie, berbecii sunt predispuși să fie mai antisociabili, lucru ce ar putea să-l deranjeze pe partener. 

Lunile aprilie și mai 2023 sunt considerate cele mai bune pentru căsătorie în ceea ce-i privește pe berbeci. De citit Horoscopul nunților pentru 2023.

Horoscopul nunților pentru 2023 – Taur 

Pentru nativii acestei zodii, perioada 15 mai-15 iunie se poate dovedi ceva mai încordată și ușor conflictuală pentru relația de cuplu, mai ales că mândria și egoul destul de puternic al taurilor va accentua aceste stări. Pot exista posibile dezacorduri în relație și în luna următoare, mai ales dacă discursul nativilor este unul dur față de partener. 

În prima jumătate a anului 2023, taurii se pot confrunta și cu stres în plan profesional, situație în care partenerii acestora ar fi dispuși să le ofere sprijin și înțelegere, lucru ce-i va face pe nativi să aprecieze importanța unei astfel de persoane în viața lor. 

Pentru tauri, lunile martie și noiembrie ar fi cele mai potrivite pentru căsătorie. 

Horoscopul nunților pentru 2023 – Gemeni

Acei gemeni care nu și-au întâlnit încă sufletul pereche au șanse sporite să o facă în luna mai a anului 2023, datorită poziției planetei Venus. Cei care-și găsesc partener în această perioadă pot traversa o experiență foarte romantică, însă la sfârșitul lunii iulie există posibilitatea să apară unele sentimente de confuzie, motiv pentru care se recomandă calmul și evitarea conflictelor. 

În perioada 15 martie – 15 aprilie, gemenii pot fi ceva mai solicitați la birou, însă și partenerii pot cere mai multă atenție, iar găsirea echilibrului este cheia succesului.  De citit Horoscopul nunților pentru 2023.

Pentru gemenii care se află deja într-o relatie, perioada începutului de an și până aproape de sfârșitul lunii aprilie va veni cu împlinire și fericire în cuplu. 

Cele mai bune luni pentru căsătoria gemenilor în 2023 pot fi ianuarie și februarie. 

Horoscopul nunților pentru 2023 –  Rac

Nativii acestei zodii vor depune eforturi considerabile în 2023 pentru a tinde spre perfecțiune în relația de cuplu și pentru a ține aproape persoana iubită, mai ales în a doua jumătate a anului. 

Acei raci dornici să reaprindă scânteia și pasiunea în relația lor amoroasă o vor putea face, recuperând legăturile pierdute și buna înțelegere cu persoana iubită. 

Prima jumătate a anului este considerată a fi bună pentru o cerere în căsătorie, însă există și posibilitatea ca nativii acestei zodii să primească propuneri surprinzătoare de la foști parteneri sau de la cineva de la care nu se așteaptă. 

Lunile februarie și martie sunt cele mai potrivite pentru căsătoria racilor. De citit Horoscopul nunților pentru 2023.

Horoscopul nunților pentru 2023 – Leu

Leul va fi ajutat de tranzitul lui Mercur în perioada februarie-martie la capitolul încredere în sine și abilități de comunicare cu partenerul, motiv pentru care relația acestuia va putea evolua armonios sau se va putea reaprinde. 

În general, leii vor învăța cum să gestioneze argumentele negative, certurile, menținând armonia în relația de cuplu și în relațiile cu familia partenerului și nu vor ezită să-și exprime, cu voce tare, dragostea pentru persoana iubită. 

Primele luni ale anului sunt considerate cele mai bune pentru căsătoria nativilor din zodia leu.

Horoscopul nunților pentru 2023 – Fecioară

Pentru fecioare, primele 4-5 luni din anul 2023 vin la pachet cu mult romantism, pace și armonie în relația de cuplu, iar perioada ianuarie-aprilie poate fi și o perioadă foarte bună pentru căsătorie.

Spre final de an, începând cu sfârșitul lunii septembrie și până în luna decembrie, este posibil ca fecioarele să întâmpine totuși o serie de stări ceva mai confuze cu privire la asumarea anumitor decizii. Unele probleme din trecut sau impasuri ale relației fecioarelor ar putea să se declanșeze din nou, iar acest lucru are șanse să perturbe într-un oarecare fel armonia din viața de cuplu. 

Cele mai bune luni de căsătorie pentru fecioare în 2023 sunt ianuarie și martie. 

Horoscopul nunților pentru 2023 – Balanță 

Spre deosebire de alte semne zodiacale, balanțele au șanse să experimenteze ceva mai multe provocări la capitolul viața de cuplu în 2023, însă acest lucru nu înseamnă că nu există rezolvare. 

Se recomandă evitarea certurilor și discuțiilor în contradictoriu cu partenerul, mai multă atenție la nevoile acestuia și mai puțină dorință de a controla parcursul lucrurilor. 

În a doua jumătate a anului, lucrurile se îmbunătățesc pentru balanțe la capitolul relații, iar principalele probleme vor putea fi rezolvate clădind legătura amoroasă pe încredere și suport reciproc. 

Lunile noiembrie și decembrie 2023 sunt favorabile pentru căsătoria nativilor din zodia balanță. De citit Horoscopul nunților pentru 2023.

Horoscopul nunților pentru 2023 – Scorpion

Nativii acestei zodii sunt descriși ca fiind foarte loiali și mult prea protectori cu partenerii lor în 2023, fiind apreciați mai ales pentru acceptarea de care dau dovadă și de înțelegerea cu care tratează anumite probleme. 

Totodată, scorpionii se așteaptă la reciprocitate, însă s-ar putea ca în momentul în care nu primesc aceeași dăruire din partea partenerului, să devină ușor geloși și nervoși. 

Pentru scorpioni, începutului lui 2023 este cel mai bun pentru a suda relațiile conjugale, iar începutul lunii mai poate veni cu urme de îndoială și resentimente în ceea ce privește așteptările. 

Cele mai bune luni de căsătorie pentru scorpioni în anul 2023 sunt aprilie și noiembrie. 

Horoscopul nunților pentru 2023 – Săgetător 

Și săgetătorii vor avea așteptări destul de mari de la parteneri în prima parte a anului 2023, însă această perioadă va veni și cu discuții constructive în relația de cuplu, apropiere, dedicare, mai mult timp petrecut împreună, motiv pentru care această perioadă este considerată benefică. 

Săgetătorilor le este recomandat să-și dozeze puțin mândria, ego-ul, și să-și asculte partenerul, mai ales că persoanele apropiate (prietenii, familia) le vor fi alături pentru a-i sprijini. 

La începutul lunii februarie, este posibil ca săgetatorul și partenerul său să împartă diferite responsabilități familiale, ridicând astfel și încrederea unul în altul. 

Cele mai bune luni de căsătorie pentru săgetători sunt februarie și martie. 

Horoscopul nunților pentru 2023 – Capricorn

Pentru acei nativi care nu au încă un partener, începutul de an reprezintă o oportunitate de a-și găsi pe cineva potrivit. Capricornii vor primi sprijin din partea celor apropiați, indiferent de calea pe care o vor alege, iar până la jumătatea anului, situația se prezintă destul de bine și în plan financiar pentru nativii acestei zodii, care vor putea să facă unele economii sau investiții. 

Se poate ca partenerii capricornilor să fie însă ușor iritați de atitudinea relaxată a acestora, de aceea este indicat ca nativii să evite să amâne lucruri la nesfârșit. 

Lunile ianuarie și iunie sunt cele mai favorabile pentru căsătoria capricornilor. 

Horoscopul nunților pentru 2023 – Vărsător

Vărsătorii vor experimenta sentimente de toate felurile în 2023. Se vor bucura de armonie în relația de cuplu, dar și de momente mai tensionate sau ușor triste în ceea ce-l privește pe partener. 

Cheia succesului constă însă în îmbrățișarea cu optimism și cu acceptare a tuturor acestor stări, fără ca să renunțe. 

Cu ajutorul planetei Venus, vărsătorii vor traversa o perioadă favorabilă pentru căsătorie în prima jumătate a anului 2023, în timp ce a doua parte a anului este considerată moderată din acest punct de vedere, însă cu șanse să decurgă așa cum trebuie cât timp nativii vor învăța cum să-și păstreze calmul și echilibrul în relația conjugală. 

Lunile iunie și august sunt estimate ca fiind favorabile pentru căsătoria vărsătorilor. De citit Horoscopul nunților pentru 2023.

Horoscopul nunților pentru 2023 – Pești 

Peștii care nu se află în prezent într-o relație stabilă au șanse destul de mari să-și găsească un partener potrivit pentru căsătorie la mijlocul anului 2023. 

Pentru acei nativi care se află deja într-o relație, prima jumătate a lui 2023 vine cu șanse destul de mari pentru căsătorie, însă aceștia se pot lovi de unele mici dezamăgiri cu privire la alte angajamente pe care le au partenerii. Comunicarea și întelegerea reciprocă vor reprezenta rezolvarea acestor probleme. Începând cu luna septembrie și până chiar aproape de sfârșitul anului, nativii acestei zodii pot experimenta unele situații conflictuale în viața amoroasă și o ușoară lipsă de înțelegere din partea partenerului. 

Cele mai bune luni pentru căsătoria pestilor în 2023 sunt februarie și aprilie.