Categoria Nunți Reale spune povestea de dragoste a mirilor din România în contextul marelui eveniment. Povestea conține două puncte de vedere: cel al fotografului de nuntă și cel al mirilor. A doua poveste include și detalii importante despre furnizorii de nuntă aleși.

Astăzi avem în program o nunta de primavara, ce îi are în rolurile principale pe Carmen și Ștefan. 💖

***

Sumar furnizori: 

Locație, meniuri, tort & candy-barVinnys EventsLocație pregătiriHotel Opalfotograf: Adrian PopvideografTudor Lazarrochia de mireasăBelle et Boheme, costumul mireluiMen’s Clubhair-stylist, coafor & machiaj: Hair & Airbrush Make-up by LulikovaentertainmentDJ Alex Triponaranjamente florale și decorațiuniAna FlorverigheteBijuteria BlankainvitatiiG+M Handmade Eco Paper.

Povestea fotografului & galerie foto Povestea mirilor & detalii furnizori

Culorile nunții: ALB, VERDE,
Tematica nunții: primăvară/natură
Melodia primului dans: Eric Clapton – Layla (Acoustic Version)

***

Adrian Pop, fotograful evenimentului:

La prima întâlnire, știau că vor face nunta și doar câteva mici detalii. Nu prea mi-am dat seama repede de ce nu se stresează puțin, dar am înțeles ulterior: am avut ocazia să întâlnesc cei mai degajați și lipsiți de stres oameni, pe Ștefan și Carmen. Atât de liniștiți încât era să întârziem la cununia civilă. 😄 Eram eu mai stresat decât ei. 🤣🤣

A fost pentru prima dată când mirii m-au așteptat pe mine și echipa video în fața ofițerului de stare civilă. Asta în ciuda faptului că am plecat înaintea lor de la pensiune. Când am ajuns ei râdeau, eu nu. 🤨😊

La acea pensiune a avut loc toată pregătirea de dimineață. Aici au venit și nașii, părinții, cavalerii și domnișoarele de onoare, idee ce mi s-a părut genială… fără deranj mare acasă, fără umblat după nași, simplu și elegant, #lessismore.

Fotografie realizată exact la ora 12:00PM, la 12:20PM erau la cununia civilă, care e la 25 minute depărtare. Niciun stres pe ei.

După cununia civilă am luat drumul bisericii. Totul bun și frumos doar că am avut de așteptat după preot ceva… vreme în care fiecare se ascundea de soare pe unde găsea puțină umbră. Îmi ziceam atunci, bine că nu plouă. Evident că dacă preotul a întârziat, programul s-a decalat, drept urmare am sărit peste ședința foto. Ne-am înțeles să ieșim la apus puțin să surprindem câteva cadre frumoase. Evident, la apus a plouat și am mers chiar pe ultimele raze de lumină când soarele era după orizont și pe lângă faptul că am făcut câteva fotografii drăguțe, ne-am udat bine. Ne-am resemnat.

Știam că am surprins momente naturale, că mirii vor fi mulțumiți de fotografii, dar ședința foto este amprenta mea ce rămâne, iar acum aceasta nu exista. Știam că vom merge la ședința foto Trash The Dress, dar nu știam ce și cum va fi… doar de știam atunci să nu mă mai stresez, dar poate a fost mai bine așa. 😃

Fotografiile sunt cât o mie de cuvinte. Vă las pe voi să “citiți” fotografiile de la ședinta foto trash the dress. Ce pot să vă spun: da, am răbdat de frig în august, chiar ne-am trezit la 4:00 AM și am mers pe munte și da, la munte vremea se schimbă în câteva minute, drept dovada furtuna ce ne-a prins pe Lacul Roșu. 🙂

Exact ca în ziua nunții, fericiți, zâmbitori, fără stres… uzi! 😀 Apropo, la fel eram și eu, Tudor (videograful) și aparatura noastră. 😀

***

Carmen și Ștefan:

MOMENTE EMOȚIONANTE

Emoții? Nu am avut așa ceva, exceptând clipele dinaintea cununiei civile. Aveam la dispoziție doar 10 minute să ajungem dintr-un capăt al orașului, până în parcul central unde s-a desfășurat cununia civilă. Am ajuns exact cu 1 minut înainte. Am și alergat puțin prin parc! Clipele acelea, drumul care ni s-a părut că a durat o veșnicie, momentul exact în care am ajuns, ne-au făcut să nu mai avem alte emoții.

SFATUL NOSTRU PENTRU CEI CE-ȘI VOR ORGANIZA NUNTA:

Când ai așteptări mari și dezamăgirile vor fi pe măsură. Important e să pregătești nunta cu calm și relaxare și fără întrebări de genul: „Dacă nu o să iasă bine dansul mirilor?”

Cel mai frumos e să nu ai emoții și să te gândești că în ziua nunții ai alături familia și cei mai apropiați prieteni! „Carpe diem” în ziua nunții nu cu câteva luni înainte!

Despre furnizorii noștri:

Fotograf: Adrian Pop

Pozele lui Adrian sunt de bună calitate și au un stil aparte, iar după prima întâlnire ni s-a părut o persoană sociabilă cu o atitudine pozitivă și deschisă la noi provocări. În timpul sesiunilor foto ne-a impresionat prin seriozitate și promptitudine.

Videograf: Tudor Lazar

Tudor ne-a fost recomandat de Adrian Pop pentru ideile sale originale de filmare, seriozitate și promptitudine.

Locație, meniuri, tort & candy-bar: Vinnys Events

Am ales Vinnys Events pentru că ne doream o nuntă la cort cu un peisaj superb și aer curat. Totul a ieșit așa cum ne doream. Cei din staff, care ne-au ajutat cu planficiarea nunții, sunt foarte amabili, lăudați și de mulți dintre invitații noștri.

Locație pregătiri: Hotel Opal

Am ales să ne facem pregătirile la hotel Opal pentru că designul interior al camerelor era adaptat nevoilor noastre. 🙂

Rochia de mireasă: Belle et Boheme

Îmi doream o rochie simplă și un raport calitate-preț bun, iar Belle et Boheme a fost alegerea potrivită în acest sens. Rochia pe care am purtat-o a fost realizată cu mult devotament.

Costumul mirelui: Men’s Club

Cei de la Men’s Club au o gamă variată de costume pentru miri și prețuri bune la calitatea oferită.

Hair-stylist, coafor & machiaj: Hair & Airbrush Make-up by Lulikova

Mi-am dorit întotdeauna să fiu cât mai naturală în ziua nunții mele, dar în cea mai bună variantă a mea. Lulikova a reușit într-un timp record să realizeze o coafură care mi-a pus în valoare părul, iar machiajul din Airbrush este cel mai natural machiaj. Pielea respiră, iar tenul este luminos și natural.

Mulțumesc Lulikovei – consultantul meu de imagine de beauty pe această temă.

Entertainment: DJ Alex Tripon

La întâlnirea pe care am avut-o a dat dovadă de profesionalism, lucru care ne-a convins.

Aranjamente florale și decorațiuni: Ana Flor

Ne doream ca aranjamentele florale să fie simple, dar în același timp elegante. Cei de la Ana Flor aveau o gamă variată de flori de unde am putut să ne alegem ce ne-a plăcut.

După prima discuție, am fost asigurați că finalul va fi unul reușit. Și așa a și fost pentru că Ana Flor a reușit de minune să aducă primăvara de afară în spațiul destinat nunții.

Pentru decorațiuni, am trimis câteva modele și ceva recuzită la sală cu câteva instrucțiuni, iar Vinnys Events, împreună cu Ana Flor, le-au aranjat la fața locului.

Verighete: Bijuteria Blanka

Invitații: G+M Handmade Eco Paper

Având tema nunții primăvara și culorile alb și verde, designul propus de G+M era perfect: invitații din hârtie ecologică cu inserții de fire de iarbă și semințe de flori.

Design-ul de meniu, numerele de la mese și planul de aranjare al invitaților au fost realizate de mireasă.

***

Sesiune foto trash the dress (Lacul Roșu + Sfinx, Munții Bucegi)