Categoria Nunți Reale spune povestea de dragoste a mirilor din România în contextul marelui eveniment. Povestea conține două puncte de vedere: cel al fotografului de nuntă și cel al mirilor. A doua poveste include și detalii importante despre furnizorii de nuntă aleși.

Astăzi avem în program o nuntă romantică, avându-i în rolurile principale pe Raluca și Costin. <3

***

Sumar furnizori:

Locație, meniuri, tort & candy-bar: Reina Events, fotograf: Theo Manusaride, videograf: Madvideo, rochia de mireasă: Otilia Brailoiu, costumul mirelui: Alexandru Ciucu, hair-stylist/coafor: Petronela Pruteanu, entertainment: Trupa Vis, aranjamente florale & decorațiuni: Flowerdecor by Antonia, invitații: Andreea Honeyday, photobooth: Epics Photobooth;

Povestea fotografului & galerie foto Povestea mirilor & detalii furnizori

Culorile nunții: ROZ PUDRAT, BEJ DESCHIS, VERDE DESCHIS

Melodia primului dans: Charles Aznavour – J’aime Paris au mois du mai

***

Theo Manusaride, fotograful evenimentului:

Raluca și Costin au fost unul dintre acele cupluri care îți fac viața de fotograf frumoasă și ziua de muncă o plăcere.

Nu mă înțelegeți greșit! 🙂 Nu a fost deloc ușor să îi fotografiez, pentru că Raluca este o persoană cu gusturi extraordinare, care s-a informat intens, o mireasă extrem de meticuloasă cu așteptări foarte mari de la evenimentul ei și eu știam că fotografiile trebuie să fie impecabile. Însă este un sentiment aparte, ca atunci când ai febră musculară a doua zi după un antrenament intens și chestia asta nu e deloc neplăcută, dimpotrivă, să știi că ai oferit tot ce puteai, că te-ai întrecut pe tine.

Ziua lor a început la unul dintre hotelurile cele mai faine din București, Hotel Epoque, unde atât Raluca cât și Costin s-au pregătit alături de (extrem de mulți) prieteni. Aici a avut loc și unul dintre cele mai frumoase momente ale zilei, când Costin a văzut-o pentru prima dată pe Raluca mireasă. Oricâte nunți am văzut nu am putut să îmi păstrez ochii uscați pentru că reacția lor a fost atât de emoționantă cu atât mai mult cu cât după ușa închisă îi aștepta o mare de oameni puși pe distracție. Ei au profitat la maxim de moment, au reușit să se bucure unul de altul și de liniștea acelor secunde.

Am plecat spre Căciulați, unde am fotografiat portretele lor și apoi spre Reina Events unde au avut loc ceremonia religioasă și petrecerea. Oh da, să înceapă petrecerea. 🙂 Momentul acela când un fotograf e deja puțin obosit și îi trebuie niște haos ca să se dezmorțească pentru următoarele 8 ore. Și haos a fost! Petrecerea este momentul meu preferat, locul în care simt că pot întotdeauna să mă distrez și eu fotografiând printre ei și simțind astfel mai bine energia acelui grup.

Nunta lor a fost una dintre cele mai frumoase evenimente din 2017 pentru mine, iar Raluca și Costin îmi vor rămâne în suflet pentru totdeauna pentru felul lor de a fi și pentru încrederea și entuziasmul cu care m-au lăsat să îi fotografiez.

***

Raluca și Costin:

Cel mai emoționant moment al nunții a fost pentru amândoi atunci când ne-am văzut. A fost un moment încărcat emoțional mai ales că mirele, Costin, nu știa detalii despre ținuta mea. Lacrimile și emoțiile au fost suprinse cel mai bine de Theo, fotograful nostru.

SFATUL NOSTRU PENTRU CEI CE-ȘI VOR ORGANIZA NUNTA

Să știe ce își doresc de la nunta lor, să delege în ziua respectivă prietenilor ceea ce trebuie făcut și să nu uite că ziua nunții trebuie să fie cea mai frumoasă zi din viața lor, așa ca să zâmbească toată ziua. Să fie relaxați pentru că vor transmite și către invitați acest sentiment.

Pregătirile noastre au început cu un înainte. Trebuie spus că nu am avut o temă anume, însă am avut câteva detalii legate de regiunea Provence din Franța unde ne-am cunoscut.

Despre furnizorii noștri:

Fotograf: Theo Manusaride

Am ales-o pe Theo pentru stilul impecabil, pentru emoțiile transmise prin fotografii și pentru legătura pe care ne-a transmis-o încă de când am cunoscut-o. Putem spune acum despre Theo că este un om minunat, dedicat muncii sale și că face fotografii ce mă fac să mă uit neîncetat la ele de o calitate ireproșabilă.

Videograf: Madvideo

Echipa Madvideo a surprins momentele nunții, așa cum ne-am droit, la o calitate foarte bună, demonstrând creativitate și profesionalism.

Locație, meniuri, tort & candy-bar: Reina Events

Am ales să ne facem nunta aici pentru calitatea serviicilor, eleganță și pentru grădina cu piscină care ne-a oferit un cadru frumos pentru ceremonia religioasă. Dulciurile oferite de Reina Events au fost foarte bune, delicioase. Suntem convinși că am făcut alegerea cea mai bună.

Rochie mireasă: Otilia Brăiloiu

Am optat pentru o rochie de la Otilia Brăiloiu pentru creativitate și stil. Mă bucur că am făcut această alegere, rochia fiind perfectă.

Costumul mirelui: Alexandru Ciucu

Hair-Stylist / Coafor: Petronela Pruteanu

Înainte de a alege, am fost impresionați de stilul și de modul de lucru al Petronelei.

Entertainment: Trupa Vis

Spectacol, atmosferă, diversitate muzicală sunt câteva dintre cuvintele care-i pot descrie pe cei de la Trupa Vis. Au făcut din nunta noastră o petrecere excepțională și suntem încântați că i-am ales.

Aranjamente florale și decorațiuni: Flowerdecor by Antonia

Flowerdecor by Antonia oferă creativitate și un raport calitate-preț excelent, punctând totodată și la capitolul colaborare.

Invitații: Andreea Honeyday

Photo Booth: Epics Photobooth