Categoria Nunti din Romania spune povestea de dragoste a mirilor în contextul marelui eveniment. Povestea conține două puncte de vedere: cel al fotografului de nuntă și cel al mirilor. A doua poveste include și detalii importante despre furnizorii de nuntă aleși.

Astăzi vom face cunoștință cu Ligia și Paul și povestea lor de dragoste. 💖

***

Sumar furnizori: 

LocațieQueen Events by New York CafeLocație pregătiriDomeniul OrlandeafotografAlex LupascuvideografVlad Dumitrurochia de mireasăNeedle & Thread, hair-stylistPaul Rădulescuentertainment: Phuture Eventsaranjamente florale: Divine Flowers by TeotortMar & Di BoutiqueverigheteContemporiacabina fotoSelfie Mirror Photobooth

Povestea fotografului & galerie foto Povestea mirilor & detalii furnizori

Culorile nunții: LILA, VERDE, ALB

Tematica nunții: Gradina cu flori și pomișori

Melodia primului dans: Hooverphonic – Mad About You – Live at Koningin Elisabethzaal 2002

***

Alex Lupașcu, fotograful evenimentului:

Diferită, cred că doar așa aș putea să descriu cum a decurs ziua nunții a Ligiei și a lui Paul.
Totul a fost casual și lejer, fără stres și plimbături.

S-au pregătit doar ei, în intimitatea unui apartament elegant de la domeniile Orlandea, la doar câțiva metri distanță de locul unde mai târziu a avut loc petrecerea. Ceremonia religioasă a fost la schitul Sibiel, o bisericuță veche și plină de farmec. Seara a fost absolut fantastică, plină de muzică bună și aromă de narghilea, totul asezonat cu zâmbete și distracție maximă.

Ligia și Paul

Intrarea în acea bisericuță mică din Sibiel, întunecată, cochetă și parcă scoasă dintr-o poveste a fost unul dintre cele mai emoționante momente. Paul a intrat primul, iar eu am urmat la brațul tatălui meu.

Nu am putut să privim oamenii în ochi de emoții și de bucurie, iar inimile noastre parcă vroiau să iasă din piept. Am avut amândoi un zâmbet larg și sincer pe buze de care nu am fost conștienți până nu am văzut pozele și filmarea care au spus toată povestea într-o manieră poetică perfectă.

Al doilea cel mai emoționant moment a fost dansul nostru. Amândoi am tremurat deoarece suntem doi timizi incurabili puși în fața unei mulțimi care își dorea să vadă un dans al iubirii. 😁

SFATUL NOSTRU PENTRU CEI CE-ȘI VOR ORGANIZA NUNTA

Să nu se streseze! Nimic nu poate fi planificat în cel mai mic detaliu; nu există eveniment fără oameni nemulțumiți, probleme sau fără evenimente nefericite mai mari sau mai mici; dar nimic nu contează mai mult decât doi miri veseli, relaxați, împăcați că au făcut tot ce au putut mai bine. Oamenii care vin la nuntă vin pentru voi. Tonul pe care voi îl dați va fi elementul cheie în derularea tuturor lucrurilor, iar dacă voi sunteți fericiți, plini de iubire și cu un vibe relaxat, exact așa va fi toată lumea în jurul vostru. Și nu uitați că ziua aceasta este pentru și despre voi!

Despre furnizorii noștri:

Locație: Queen Events by New York Cafe

Restaurantul New York este unul de prestigiu, cu personal exemplar, mâncare de excepție, eleganță și rafinament în detalii, iar locația este perfectă în plină natură în vârf de deal; raportul calitate-preț este corect. Am fost întâmpinați cu deschidere și receptivitate pentru schimbări și profesionalism.

Meniul a fost delicios, copios și „altfel”. Am ales un meniu variat, unde piesele de rezistență au fost vita și berbecuțul la proțap.

Locație pregătiri : Domeniul Orlandea

Am ales să ne pregătim în camera pusă la dispoziție de Restaurantul New York la Domeniul Orlandea. Am fost doar noi doi împreună cu fotografii și cameramanul într-un spațiu intim.

Fotograf: Alex Lupascu

Am ales la recomandarea nașului nostru, însă am avut o conexiune imediată cu Alex. Este un om minunat, atât el cât și Andreea. I-am simțit ca pe niște prieteni pe care îi cunoșteam de o viață, niște oameni cu care am rezonat și care ne-au ghidat, ne-au îndrumat, ne-au înțeles dorințele și au știut ce și când să facă sau să nu facă fără insistențe; niște profesioniști adevărați care au emanat energie, bucurie și mult love. Ne-au făcut ziua perfectă și le suntem etern recunoscători!

Pozele sunt AH-MAZING!!! Calitatea este de excepție, au reușit să surprindă toată nunta ca pe o poveste pictată dintr-un basm. Suntem fără cuvinte și încă șocați de frumusețea pozelor primite.

Videograf: Vlad Dumitru

L-am ales la îndrumarea nașului nostru, dar și pentru că îl cunoaștem de mult timp. Este una dintre cele mai blânde persoane, un om minunat, inteligent și foarte creativ.

Filmarea pe care am primit-o este incredibilă. Vlad a reușit să sintetizeze toate momentele importante petrecute într-o zi în câteva ore. Calitatea este de excepție, muzica și montajele se îmbină perfect, atenția la detalii ne-a impresionat în mod excepțional. Vlad ne-a cunoscut, ne-a înțeles și a reușit să construiască o poveste care întruchipează dragostea noastră, ne arată pe noi exact așa cum suntem și pe toți cei dragi nouă alături de noi în cel mai important moment al vieții nostre de până acum.

Rochia de mireasă: Needle & Thread

Am ales rochia pentru calitatea excepțională a materialelor cusute și brodate manual; singurul brand accesibil la preț unde am găsit rochia visurilor mele. Este o rochiță atipică, diferită de clasica rochie albă, o rochie ivory plină de broderii și paiete, cusute manual. Rochia se numește: Dragonfly Garden.

Ținuta nu ar fi fost completă fără minunații pantofi plini de glitter Badgley Mischka, o libelulă pentru păr semnată Iuliana Asoltanei, brățară Moogu, cercei Glamira și poșetă-plic Guess.

Costumul mirelui:

Paul nu a purtat costum. A purtat o ținută lejeră formată dintr-o cămață bleu Galvanni, un pantalon vernil Massimo Dutti, o curea tobacco Billabong, o pereche de pantofi casual sport Ralph Lauren, ceas Fossil și papion de lemn handmade semnat Patore.

Hair-stylist: Paul Rădulescu

Paul este un om tare drag mie, este un artist desăvârșit, iar din punctul meu de vedere este cel mai talentat hair stylist din Sibiu. Coafura mea lejera și ușor buclată a rezistat impecabil până la final.

Entertainment: Phuture Events

Ne-a fost recomandat de nașul nostru. Dj Pitch a înțeles exact ce preferințe avem și ce fel de muzică ne dorim, reușind să mențină o atmosferă incendiară și explozivă pe tot parcursul nunții.

Aranjamente florale: Divine Flowers by Teo

Ne-am dorit să nu afectăm și să distrugem florile și plantele Mamei Naturi și astfel am
apelat la Teo care realizează aranjamente florale deosebite din flori de hârtie. Am cunoscut-o la un târg de nunți și ne-am dat seama că acest om plin de bunătate și de bucurie este perfect pentru noi. Este un om receptiv, deschis și dispus să încerce lucruri noi și interesante ca să reușească să te facă fericit.

Teo a reușit să ne uimească cu minunatele aranjamente și decorațiuni pe care le-a expus, copăcelul spectaculos, panoul și arcada cu o explozie de flori de hârtie.

Decorațiuni:

Am ales să aducem câteva baloane cu heliu, iar afară am atârnat ghirlande luminoase printre pomișori.

Tort: Mar & Di Boutique

Tortul ales, Trio Mousse de Ciocolată, este tortul nostru preferat pe care noi îl comandăm în fiecare an de ziua noastră, de mulți ani.

Candy-bar:

Noi am ales să cumpărăm din Supermarketuri boluri metalice și bomboane dulci variate, ambalate individual (ex: Raffaelo, Merci, Kinder Joy, Heidi, etc), care au avut un mare succes.

Verighete: Contemporia

Ne-au plăcut toate modelele create de Ioana și Alex, dar în special modelul inedit denumit „Dark Side of the Moon” din aur alb placat cu rodiu.

Invitații:

Invitațiile le-am conceput singuri: le-am printat pe hârtie reciclată maro, le-am pus în plicuri aurii alături de o poză cu magnet în care eram fotografiați noi, după modelul canadian și american: Save The Date.

Cabina foto: Selfie Mirror Photobooth

Calitatea pozelor este foarte bună, colajele printate instant au bucurat toți invitații care au rămas cu o amintire inedită și colorată. Atât copilașii cât și adulții s-au distrat încercând toate accesoriile haioase puse la dispoziție.

Vezi aici și alte Nunti din Romania