Categoria Nunți Reale spune povestea de dragoste a mirilor din România în contextul marelui eveniment. Povestea conține două puncte de vedere: cel al fotografului de nuntă și cel al mirilor. A doua poveste include și detalii importante despre furnizorii de nuntă aleși.

Astăzi vom cunoaște povestea de dragoste a Alexandrei și a lui Cătălin scrisă la nunta la conacul Heldsdorf. 💖

***

Sumar furnizori: 

Locație și meniuriConacul HeldsdorfLocație pregătiriConacul HeldsdorffotografJadoris Photographyrochia de mireasăDivine Atelier, costumul mireluiLouis Purplehair-stylist și coaforSarah Mates, make-up artist: Meda Gheorghe – The Makeup RoomentertainmentDJ Vlad Copiluaranjamente florale și decorațiuniFlower by Carmen Belcintort și candy-barMadame Pralliniverighete:Bijuteria Siracuza

Povestea fotografului & galerie foto Povestea mirilor & detalii furnizori

Culorile nunții: VERDE, BURGUNDY,

Melodia primului dans: Nina Simone – Feeling Good

***

Adina și Andrei (Jadoris Photography), fotografii evenimentului:

De fiecare dată când mergem la un eveniment încercăm să dăm ce avem mai bun din noi, să ieșim în evidență, dar atunci când la nunta la care mergi atât mirele cât și nașul sunt fotografi, presiunea e înzecit mai mare.

Ca și fotografi avem o mare responsabilitate. Trebuie să le oferi mirilor cele mai frumoase amintiri de care să se bucure peste ani și ani, trebuie să fii acolo mereu prezent și implicat, mereu pe fază să prinzi cele mai importante momente.

Nunta Alexandrei și a lui Cătălin a avut loc la conacul Heldsdorf (de mult vroiam să ajungem și aici), o locație superbă în apropierea Brașovului, un loc de poveste într-un decor shabby chic, de care am profitat din plin.

Pregătirile Alexandrei cât și ale lui Cătălin au avut loc la conac, bineînțeles în camere separate, alături de nașii și prietenii lor, și tot aici am făcut și ședința foto din ziua nunții, apoi ne-am distrat la party.

A fost o zi superba, însorită. Ne-a plăcut foarte mult de Alexandra și Cătălin fiindcă și-au organizat nunta pentru ei și au făcut în așa fel încât ziua nunții să fie cât mai lejeră și să se poată bucura de ea, după cum puteți vedea și în fotografii.

***

Alexandra și Cătălin

MOMENTE EMOȚIONANTE

În momentul în care am ieșit din biserică am fost întâmpinați de mult mai multa lume decât ne așteptam. Dansul mirilor a fost de asemenea emoționant, motiv pentru care l-am repetat ca „pedeapsă” la furatul miresei. 🙂

SFATUL NOSTRU PENTRU CEI CE-ȘI VOR ORGANIZA NUNTA

Pregătirea și organizarea nunții să o facă minuțios (noi am început cu un an și jumătate înainte), iar în ziua nunții să se bucure de eveniment, întrucât nu se mai pot influența spontan prea multe lucruri din planul inițial. Este important ca planul să mulțumească mirii, pentru că ziua nunții este despre și pentru ei.

Despre furnizorii noștri:

Locație și meniuri: Conacul Heldsdorf

Am avut un sentiment plăcut încă de când am fost prima oară acolo. A fost locul ideal pentru nunta noastră și am beneficiat de o echipă de profesioniști în arta culinară și servicii.

Locație pregătiri: Conacul Heldsdorf

Fotograf: Jadoris Photography

I-am ales pentru creativitate și atitudine. Au valorificat excelent momentele și ambianța evenimentului. Ne bucurăm că am avut inspirația să îi alegem pe ei.

Rochia de mireasă: Divine Atelier

A fost visul din copilărie al Alexandrei să îmbrace o rochie de la Divine Atelier. A fost o rochie extraordinar de frumoasă, confortabilă, lejeră, ușoară.

Costumul mirelui: Louis Purple

Experiența și profesionalismul au fost criteriile principale atunci când am făcut alegerea. Este un costum elegant, confortabil și bine croit.

Hair-stylist și coafor: Sarah Mates

Am ales-o pe Sarah pentru experiență și pentru calitățile ei de comunicare. Coafura a fost în ton cu evenimentul și a rezistat până la finalul acestuia.

Make-up artist: Meda Gheorghe – The Makeup Room

Entertainment: DJ Vlad Copilu

Vlad este fan Liverpool și are recomandări excelente din partea multor prieteni. A ținut cont de sugestiile noastre în materie de muzică și a creat o atmosferă plăcută pentru toți invitații.

Aranjamente florale și decorațiuni: Flower by Carmen Belcin

Am ales-o pe Carmen pentru relația apropiată pe care o avem și pentru renumele ei. Aranjamentele ne-au depășit așteptările, au fost făcute fără niciun efort din partea noastră și au fost apreciate de invitați. Decorațiunile au creat o atmosferă de poveste.

Tort și candy-bar: Madame Prallini

Gustul tortului a fost delicios, iar profesionalismul echipei ne-a impresionat. Prezentarea și gustul atât a tortului, cât și a produselor de la candy-bar au fost apreciate de toți invitații.

Verighete: Bijuteria Siracuza

Verighetele sunt elegante și discrete, iar în alegerea lor a contat experiența furnizorului, dar și relația apropiată pe care o avem cu acesta.