Categoria Nunți Reale spune povestea de dragoste a mirilor din România în contextul marelui eveniment. Povestea conține două puncte de vedere: cel al fotografului de nuntă și cel al mirilor. A doua poveste include și detalii importante despre furnizorii de nuntă aleși.

Astăzi avem în program o nuntă în alb și negru în care-i vom cunoaște pe Ana-Maria și Iulian. 💖

***

Sumar furnizori: 

Locație și meniuriElysium EventsfotografTudor BolnavuvideografVasea Onel Filmsrochia de mireasăCristina Săvulescu, costumul mireluiLouis Purplecoafor și machiajNoblesse Salon – Ana MocanuentertainmentConcert Band, Emilia Ghinescu, Lidia Bublearanjamente florale și decorațiuniDarlington – Croitoria de floriservicii de barCreative Bar Eventstort și candy-barCofetăria Tuffli, verigheteCartierphotoboothOglinda Magică.

 Povestea mirilor & detalii furnizori

Culorile nunții: ALB, NEGRU,

Tematica nunții: glamour

Melodia primului dans: Andre Rieu – Second Waltz + Directia 5 – Primul vals + Alina – Te iubesc

***

Ana-Maria și Iulian

MOMENTE EMOȚIONANTE

Din momentul în care am început pregătirile de nunta (cu 10 luni înainte) totul a fost emoționant. Este drept că nu toate aceste emoții au fost constructive, pentru că ne doream ca totul sa iasă așa cum am visat și bineînțeles ne făceam o mie de griji și probleme.

Nu știam ce să alegem, cum să facem, cu ce furnizori să lucrăm, dar până la urmă ne-am organizat, am luat fiecare detaliu în parte și am rezolvat.

Sunt momente de neuitat și emoții pe care le trăiești o singură dată în viață.

Fiecare moment din ziua și noaptea nunții au fost pline de emoții: momentul în care eu ca și mireasă am fost la salon pentru păr și machiaj și am realizat că trec într-o altă etapă a vieții, momentul când am îmbrăcat rochia de mireasă, întâlnirea cu mirele, cununia religioasă – este un moment plin de emoții, unic am putea spune – ședința foto, dansul mirilor și bineînțeles emoțiile întregii petreceri, deoarece ne doream să-i vedem pe toți dansând, distrându-se și multumiți de tot ceea ce le-am oferit în seara respectivă.

Poate că ar fi foarte multe de povestit, dar uneori nici nu poți exprima în cuvinte ceea ce ai simțit în acele momente. Am putea spune totuși că suntem extrem de multumiți de tot ceea ce a ieșit, de tot ceea ce ne-a înconjurat, făcând referire în primul rând la toți oamenii dragi care au ales să ne fie alături în acestă frumoasă poveste.

SFATUL NOSTRU PENTRU CEI CE-ȘI VOR ORGANIZA NUNTA

Singurul sfat pe care l-am oferit și îl vom oferi în continuare este că după tot zbuciumul, emoțiile constructive și cele mai puțin constructive, după acele sute de întrebări și gânduri referitoare la cum să faci să iasă totul aproape perfect, ziua și noaptea nunții trebuie trăite și simțite la intensitate maximă. Totul trece foarte repede și este păcat ca în dimineața de după să realizezi că totul a trecut și nu ai simțit emoțiile fiecărui minut al evenimentului și chiar oboseala cauzată de prezența ta pe ringul de dans în proporție de 90%. 🙂

Despre furnizorii noștri:

Locație și meniuri : Elysium Events

În primul rând, superba locație este amplasată in mijlocul naturii, este cort și noi întotdeauna ne-am dorit ca nunta să fie la cort și cu un peisaj deosebit afara! 🙂

Nu am avut reproșuri la adresa lor, este drept că am pus puțină presiune pe ei, dar și-au făcut treaba exemplar, iar de locație am fost mai mult decât multumiți!

Mulțumim, Elysium!

Fotograf: Tudor Bolnavu

Pe Bogdan l-am ales doar uitându-ne la câteva poze de la o nuntă anterioară a lui și ne-am dat seama că este ceea ce ne dorim! Suntem convinși că am făcut cea mai buna alegere! Pentru noi, ceea ce a realizat Tudor, este mai mult decât perfect!!!

Mulțumim, Tudor!!! 🙂

Videograf: Vasea Onel Films

În ceea ce îl privește pe Vasea, sincer, soțul meu îl avea ca și pacient, știa că se ocupă cu așa ceva, iar instinctul lui a fost că va realiza ceva spectaculos. 🙂

Vasea este un adevărat profesionist care te face să vibrezi de emoție în momentul în care te uiți la ceea ce a realizat!!!

Mulțumim, Vasea!

Rochia de mireasă: Cristina Săvulescu

Urmăresc creațiile Cristinei de ceva timp. Știu că face rochii deosebite și mi-am dorit mult să-mi fac la ea rochia de mireasă. Dacă ar fi să dau timpul înapoi cu siguranță gândurile mele s-ar îndrepta spre aceeași alegere!

Mulțumim, Cristina Săvulescu!

Costumul mirelui: Louis Purple

Louis Purple este singurul loc unde își face costume soțul meu și îi place felul în care acestea se aranjează pe el… Este fan Louis Purple și suntem convinși că a fost alegerea perfectă. 🙂

Mulțumim, Louis Purple!

Coafor și machiaj: Noblesse Salon – Ana Mocanu

Ana este o persoană pe care te poți baza, care se adaptează foarte rapid cerințelor tale, lucruri ce m-au făcut foarte mulțumită de alegerea făcută.

Mulțumesc, Ana Mocanu!

Entertainment: Concert Band, Emilia Ghinescu, Lidia Buble

Ne-am dorit ca muzica să fie cât mai diversificata, pentru toate gusturile și sperăm că am reușit. Pentru noi, muzica a fost unul din cele mai importante aspecte ale nunții. 🙂

Atât noi și inclusiv invitații am fost foarte încântați de prestația acestora. Drept dovadă, că toată noaptea s-a dansat și deocamdată nu am auzit comentarii negative din acest punct de vedere… vom vedea mai târziu. :))))

Mulțumim, Concert band, Emilia Ghinescu și Lidia Buble!

Aranjamente florale și decorațiuni: Darlington – Croitoria de flori

Pe cei de la Darlington i-am ales din prima… Am știut că ei pot face ceea ce ne dorim și că pot fi pe aceeași lungime de undă cu noi.

Și-au dat tot interesul. A fost exact cum visam și din câte mi-au spus chiar și pentru ei a fost o provocare, având în vedere că acesta este al doilea an în care activează în acest domeniu. 🙂

Mulțumim, Darlington!

Servicii de bar: Creative Bar Events

Am studiat puțin piața și am văzut că tot ceea ce fac, fac cu simț de răspundere și super profi. Nu au existat neplăceri, și-au făcut treaba cum au știut mai bine și noi am fost multumiți de serviciile acestora.

Mulțumim, Creative bar events!

Tort și candy-bar: Cofetăria Tuffli

Știam despre ei că fac prăjituri și torturi bune. Tot ce au pregătit a fost foarte gustos. 🙂

Mulțumim, Tuffli!

Verighete: Cartier

Întotdeauna am vrut ca verighetele să fie cât mai clasice, dar în același timp să aibă acel ceva, să fie de calitate și delicate, să fie la modă și peste 50 de ani, să fie puțin mai deosebite făcute de o firma deosebită. 🙂

Acum, purtăm verighetele cu mare drag și nu există o alegere mai bună pe care am fi putut să o facem.

Photobooth: Oglinda Magică

Pe cei de la Oglinda Magică i-am întâlnit la o nuntă în București și ne-au plăcut foarte mult serviciile pe care le ofereau. Colaborarea cu ei a fost fără reproșuri.

nunta la cort