Targ de nunti - Nunta la Brilliant - Zalau

Anul 2019 va fi o explozie de idei moderne și entuziasm, iar modul cel mai prielnic să începem sezonul este să vi le împărtășim la târgul nostru de nunți numit „Nunta la Brilliant„. Ediția a III-a a acestui eveniment este fixată pe data de 16 Martie 2019 de la orele 10:00 la orele 20:00.

Împreună cu alți colaboratori, axați pe diverse servicii din acest domeniu, vă așteptăm să vă bucurați de numeroase oferte și reduceri substanțiale de care numai în cadrul târgului veți beneficia.

Invitatul special al târgului este Cosmin Selesi, o persoană cu rădăcini sălăjene, un actor cunoscut pentru succesul său în televiziune.

Program vizitatori:

Sâmbătă: între orele 10:00 – 20:00

Locație:

Facebook Event Website

***

Știai că există târgul online de nuntă al fotografilor și cameramanilor? Este cel mai mare catalog cu peste 3000 de fotografi și cameramani de nuntă. Îi poți găsi foarte ușor pe cei care se potrivesc bugetului și gusturilor tale.

Tot în catalog poți vedea cele mai bune fotografii și videoclipuri de nuntă, alese săptămânal în timpul sezonului de nunți de fotografi și cameramani apreciați din țară. Concursul se numește Selecția Editorilor.