Targ de nunti Ghidul Miresei - Constanta

Târgul Ghidul Miresei revine la Constanța alături de cele mai mari firme din domeniu! Cel mai mare târg de nunți din Dobrogea va avea loc în perioada 16-17 Martie 2019 în Pavilionul Expozițional Constanța, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Constanța!

La Târgul Ghidul Miresei Constanța veți găsi SUTE de rochii de mireasă, costume de ginere și colecții de verighete, super-pachete foto-video, dj, formații, invitații, decoruri, dar și oferte speciale la saloane de nuntă și alte servicii necesare nunții perfecte.

Program vizitatori:

Sâmbătă: între orele 10:00 – 20:00
Duminică: între orele 10:00 – 18:00

BILETE DE INTRARE

Prețul biletului este 15 LEI și este valabil întreaga zi.
Biletele se achiziționează direct la intrarea în Pavilionul Expo Constanta.

BILETE GRATUITE

Urmărește paginile de Facebook ale EXPOZANȚILOR înscriși pentru a participa la Concursuri pentru Intrare Gratuită.

Înscrie-te la eveniment pe FACEBOOK pentru a fi la curent cu reducerile, promoțiile și concursurile cu intrare gratuită la TÂRGUL GHIDUL MIRESEI, precum și pentru bilete speciale cu reducere, sau parole pentru intrare gratuita între anumite ore!

Locație:

Facebook Event Website

***

Știai că există târgul online de nuntă al fotografilor și cameramanilor? Este cel mai mare catalog cu peste 3000 de fotografi și cameramani de nuntă. Îi poți găsi foarte ușor pe cei care se potrivesc bugetului și gusturilor tale.

Tot în catalog poți vedea cele mai bune fotografii și videoclipuri de nuntă, alese săptămânal în timpul sezonului de nunți de fotografi și cameramani apreciați din țară. Concursul se numește Selecția Editorilor.