Mariage Fest este Târgul Național de Nunți din România, organizat de trei ori pe an la Palatul Parlamentului.

Ediția de Toamnă marchează oficial începutul sezonului de nunți, oferindu-ți ocazia de a descoperi noile tendințe.

Ediția de Iarnă reconfirmă produsele și serviciile prezentate în toamnă, fiind o ediție importantă pentru achiziționarea tuturor celor necesare.

Ediția de Primăvară încheie sezonul, moment în care expozanții vin cu oferte speciale.

Fiecare ediție este unică, așa că merită să le adaugi în agendă pentru a te bucura de atracții și beneficii diferite.

Ce poți vedea la Mariage Fest?

Locații de nuntă, creatori renumiți de rochii de mireasă, costume pentru miri, pantofi, inele de logodnă, verighete, fotografi și videografi, formații, artiști, DJ, dansatori, organizatori de evenimente, invitații și mărturii, floriști, servicii de catering, candy-bar, baruri mobile și multe altele, toate adaptate mirilor, tematicii nunților și tendințelor actuale.

Așadar, vino și găsește TOT ce ai nevoie pentru momentul unic din viața ta. Mariage Fest nu este doar Târgul Național de Nunți al României, ci și un adevărat festival al nunților, unde viitorii miri pot petrece o zi întreagă pentru a alege în voie toate serviciile necesare marelui eveniment.

Organizatorii pun la dispoziție GRATUIT o zonă de lounge plină de degustări de prosecco, vinuri, candy-bar, cheese-bar, înghețată și multe alte surprize.

Program:
Vineri : 12:00-19:00, ultima ora de intrare este 18:00,
Sambata : 10:00-19:00, ultima ora de intrare este 18:00,
Duminica : 10:00 – 18:00, ultima ora de intrare este 17:00

Facebook Page Website

***

Știai că există târgul online de nuntă al fotografilor și cameramanilor? Este cel mai mare catalog cu peste 3000 de fotografi și cameramani de nuntă. Îi poți găsi foarte ușor pe cei care se potrivesc bugetului și gusturilor tale. Tot în catalog poți vedea cele mai bune fotografii și videoclipuri de nuntă, alese săptămânal în timpul sezonului de nunți de fotografi și cameramani apreciați din țară. Concursul se numește Selecția Editorilor.