Categoria Nunți Reale spune povestea de dragoste a mirilor din România în contextul marelui eveniment. Povestea conține două puncte de vedere: cel al fotografului de nuntă și cel al mirilor. A doua poveste include și detalii importante despre furnizorii de nuntă aleși.

Astăzi avem în program o nuntă rustica învăluită în culori naturale și peisaj de basm în care-i vom cunoaște pe Alexandra și Alexandru. 💖

***

Sumar furnizori: 

Locație și meniuriDomeniul Lupașfotograf: Bianca UncvideografArcmedia Wedding Filmsrochia de mireasăPronovias, costumul mireluiHugo Bosshair-stylist și coaforGabriela MateientertainmentTrupa Incognitoaranjamente floraleLaura FlowersdecorațiuniSida Amalia și noi doi 🙂tort și candy-barChocoladenverigheteUnoaere ItaliainvitațiiPubliservphotoboothSelfie Station.

Povestea fotografului & galerie foto Povestea mirilor & detalii furnizori

Culorile nunții: PIERSICIU, VERNIL 

Tematica nunții: nuntă rustică în aer liber.

Melodia primului dans: Am avut un mix realizat din: Celine Dion & Il Divo – I believe in you; Meghan Trainor – Dear future husband și Bruno Mars – Marry you.

***

Bianca Unc, fotograful evenimentului:

Când mi-a scris Alexandra în urmă cu un an înaintea nunții lor nu am putut să fiu decât fericită pentru că îi cunoșteam din vedere ca și cuplu și îmi erau tare dragi.

Alex și Alexandra sunt total diferiți ca și trăsături însă asta îi face și mai deosebiți. Alex este roșcat și are pistrui, iar Alexandra este brunetă cu ochi căprui și este creolă. Se completează unul pe altul perfect!

Și cum ziceam, în urmă cu un an înaintea nunții lor ne-am întâlnit și imi povesteau cu entuziasm despre nunta lor ce avea să fie una în aer liber. Eu când aud de nunți în aer liber mi se umple sufletul de fericire. Apreciez mirii care au curaj sa îndrăznească să facă ceva diferit. Mi-au povestit despre cum își văd ei ziua nunții, tematica care avea să fie rustica, butoaie mari de lemn care aveau semnificație sentimentală și pe care aveau să fie o mulțime de lumânări, lucruri la care ei se vor implica direct cum ar fi un indicator de lemn care arată oamenilor unde e petrecerea, muzica, mâncarea și toate cele mai importante de la o nuntă. Erau siguri pe ei că vor avea o nuntă exact așa cum au visat-o.

Și anul a trecut și a venit nunta. Cu pași repezi pentru că timpul nu stă în loc!

În săptămâna nunții, vremea nu a fost foarte clară și ne dădea emoții. Fiind luna lui cuptor căldurile au fost prezente, însă ploaia voia sa apăra și ea. Aproape toată săptămâna am vorbit cu Alexandra și o simțeam în voce și în scris că nu ia în calcul ploaia și că totul va fi bine. O simțeam și stresată însă acest lucru era normal.

A venit ziua mult așteptata, prognoza avea să fie una super frumoasă. Nici prea cald, deloc frig și fără strop de ploaie. Nunta lor perfectă!

Prima oară am fost la Alex unde l-am găsit foarte relaxat alături de câțiva prieteni. S-au distrat, au ciocnit pahare de șampanie și au făcut haz de necaz când Alex a căzut de pe un scaun.

Toate bune și frumoase. Ajung la Alexandra pe care o găsesc frumoasă și emoționată. O simțeam că abia așteaptă să îl întâlnească pe Alex. Pregătirile ei parcă au zburat, am avut și un ajutor care mai mereu a lătrat pe noi și anume cățelușa Maia. A fost în rolul principal de domnișoară de onoare.

Momentul când Alex și Alexandra s-au întâlnit a fost clar punctul culminant din poveste. Alexandra stătea cu spatele la el, iar când a ajuns în aceeași linie cu ea s-au întors unul spre altul. Tremurau și se citea fericirea în ochii lor. Este cel mai frumos și emoționat moment din ziua nunții, iar eu sunt piele de găina alături de ei.

Ceea ce a urmat apoi a fost cununia religioasă pe un fundal de păsărele care cântau și se făceau prezente, iar vântul nici măcar nu se auzea. Un 29 iulie perfect pentru Alex și Alexandra.

Domeniul Lupaș este o locație perfectă unde totul este verde, iar biserica și starea civilă se desfășoară în același loc. Practic găsești tot ce îți dorești într-un singur loc iar locul este minunat.

Ziua parcă a zburat și imediat parcă s-a și întunecat. Practic s-a creat atmosfera potrivită pentru dansul mirilor care a fost o combinație între latino și vals, iar ei dansau de parcă ar face asta dintotdeauna. Nu cred că este nimic mai plăcut decât sa dansezi în aer liber și să te bucuri alături de familie și prieteni de așa un eveniment.

Am trăit alături de ei nunta lor și îi apreciez pentru cât s-au străduit să contureze această nuntă după personalitatea lor.

Îmi doresc pentru ei să îi văd cum cresc în continuare și cum dragostea lor înflorește pe zi ce trece.

Alexandra și Alexandru

Cel mai emoționant moment, de departe, a fost cel în care ne-am întâlnit pentru prima dată în ziua nunții noastre! M-am agățat de balustrada terasei pe care îl așteptam, m-a ajutat mult. 🙂 Culmea, la câteva zile după nuntă, Alex mi-a spus că tot atunci a avut cele mai mari emoții.

Un alt moment emoționant pentru mine a fost când tatăl meu m-a dus la altar. Și tot eu am fost cea cu emoțiile și la dansul mirilor, motiv pentru care l-am tot amânat câte puțin.. dar asta până când am pășit pe ringul de dans.

SFATUL NOSTRU PENTRU CEI CE-ȘI VOR ORGANIZA NUNTA

A-ți organiza nunta nu este greu deloc. Este un moment unic, o perioadă frumoasă de care trebuie să te bucuri din plin. Sfatul meu pentru viitorii miri este să înceapă din timp organizarea și să bifeze fiecare lucru la timpul lui. Cu cât ești mai degajat, cu atât lucrurile ies mai bine. 🙂 Noi am început cu un an înainte.

Despre furnizorii noștri:

Locație și meniuri: Domeniul Lupaș

Poenița castelului este un loc rupt din basme. 🙂 Locația ne-a ajutat mult să realizăm ce ne-am propus.

Fotograf: Bianca Unc

Despre Bia putem scrie până dimineața! Am ales-o pentru că este exact ce căutam: o artistă după sufletul nostru. Ca principală impresie, Bia știe să se apropie de mirii ei, așa încât pozele nunții sunt cele în care te regăsești o viață. 🙂

Videograf: Arcmedia Wedding Films

A fost o întâmplare fericită să putem colabora cu Gabriel și Paula Ciochină! Am avut încredere în ei, sunt niște profesioniști! Cei mai buni am spune! 🙂 🙂

Rochia de mireasă: Pronovias

Pronovias înseamnă calitate, seriozitate și modele de rochii pe gustul meu. Am făcut rochia pe comandă în Italia, împreună cu nașa noastră. Croitoresele au fost foarte drăguțe. Au finalizat comanda la timp.

Ulterior, am înjumătățit trena lungă și frumoasă pe care o aveam, cu doar 2 zile înaintea nunții atunci când am aflat că nu am cum să o prind și de dansat nu se putea pune problema.. 🙈 În final, rochia a fost pe cât de frumoasă, pe atât de ușoară și lejeră. 🙂

Costumul mirelui: Hugo Boss

Modelul ales este simplu, elegant și calitativ.

Hair-stylist și coafor: Gabriela Matei

Eu și Gabi ne cunoaștem de mici și știu că este o profesionistă! Nu a dat greș niciodată, așa că am mers pe siguranța și talentul ei. Așa că la nuntă am avut o coafură lejeră, naturală, exact cum am visat!

Entertainment: Trupa Incognito

Am vrut o nuntă simplă din toate punctele de vedere. Muzica s-a potrivit perfect. 🙂 Cei de la Incognito ne-au oferit muzică de calitate.

Aranjamente florale: Laura Flowers

Ne-a plăcut mult stilul ei pentru că este originală în ceea ce face. Astfel că am avut mure pe mese, în buchet, lumânări.. Soțul îmi cumpără frecvent flori de la ea, așa că am mers la sigur. O recomand pe Laura pentru originalitate și seriozitate!

Decorațiuni: Sida Amalia și noi doi 🙂

Am ales-o pe Amalia pentru că are idei, este deschisă și avea ce căutam noi: buturugi, borcane, sfoară de canepă. Noi am venit cu niște elemente de suflet de acasă, pe care le-am vrut obligatoriu alături la nunta noastră.

Butoaiele de țuică a bunicilor lui Alex, care nu mai sunt printre noi, au completat perfect decorul rustic, iar coșuletul în care dormeam eu când aveam câteva luni l-am folosit pentru păturile cu care invitații s-au învelit spre dimineață. 🙂

Tort și candy-bar: Chocoladen

Am vrut ceva simplu, nimic sofisticat, arome ușoare, fructate, tort cu blatul la vedere (naked), iar aici le-am găsit. Tortul, prăjiturile și candy-bar-ul au fost delicioase. 🙂

Verighete: Unoaere Italia

Am vrut un model simplu, clasic. Aici le-am găsit exact cum le doream! Super alegere!

Invitații: Publiserv

Aveau invitații cartonate, dantela, perle.. așa că i-am ales la un târg cu câteva luni bune înainte, fără să mai căutăm în altă parte. Ne-au impresionat prin seriozitate și calitate!

Photobooth: Selfie Station

Am avut noroc să putem colabora. Eram indeciși, iar cu câteva zile înainte de nuntă i-am rezervat. Cea mai bună alegere! Invitații s-au distrat pe cinste. 🙂 Cabina foto nu trebuie să lipsească de la nicio nuntă!