O sedinta foto de logodna te ajută în primul rând să cunoști fotograful mult mai bine și modul lui de lucru.

Faptul că vei avea șansa să lucrezi cu artistul înainte de ziua marelui eveniment este un win-win situation.

4 motive pentru a alege o sedinta foto de logodna

Fotograful de nuntă se va obișnui cu voi și cu personalitățile voastre

Fotograful va ști exact când, cât și cum să comunice pentru a obține rezultatul dorit în ziua nunții. Dar cel mai important: va avea ocazia să se „conecteze” cu voi. Dacă lipsește această apropiere dintre fotograf și miri, șansele ca fotografiile din ziua nunții să fie un eșec sunt destul de mari.

Pe de altă parte voi, ca și viitori miri, veți ști cu siguranță după aceasta experiență dacă fotograful ales este cel mai potrivit. În plus, vă veți obișnui cu aparatul de fotografiat, care de multe ori vă va invada spațiul personal. Ideal ar fi să transformați această relație de fotograf-client într-o relație în care un prieten vă va face fotografii în ziua nunții.

Te vei alege cu un set de amintiri foarte frumoase pe care le vei revedea cu drag peste ani.

Înaintea nunții, emoțiile emanate de viața de cuplu sunt foarte vizibile și puternice. Entuziasmul își spune și el cuvântul, iar în imagini acest lucru este vital.

Știm că înaintea marelui eveniment organizarea tinde să devină stresantă, iar această sesiune foto vă va da ocazia să vă îndepărtați puțin de presiunea organizării unui eveniment de asemenea anvergură și să petreceți timp de calitate împreună, să vă bucurați unul de altul.

Vei putea folosi fotografiile pe post de invitație

Știm că este destul de dificil să alegi un model de invitație de nuntă care să fie pe gustul vostru și al invitaților. Vei dori ceva unic, personal, frumos și nemaintalnit. 😀 Cel mai simplu mod de a realiza acest lucru este să printezi datele evenimentului pe o fotografie de la sedinta foto de logodna și gata invitația.

Poți folosi fotografiile pe social media

Pentru cei care folosesc frecvent paginile de social media, fotografiile din această sesiune sunt un mod extraordinar de a face cunoscut prietenilor (mai ales celor care sunt plecați pe alte meleaguri) decizia voastra de a vă uni destinele.

***

Dacă ți-a plăcut acest articol despre sedinta foto de logodna, ți-l recomandăm și pe cel despre sesiunea foto trash the dress. Iar dacă nu ți-ai ales încă fotograful de nuntă, află de aici cum să-l alegi.

Fotografiile sunt realizate de către Anghel Brothers, fotograf de nuntă din România.