Articolul cuprinde câteva idei populare de baruri specializate pentru nunta, potrivite pentru orice tip de eveniment. Acestea nu doar că ajută prin decor la crearea unei atmosfere inedite la petrecere, dar devin și atracția principală a serii.

Pentru realizarea unei nunți demne de reținut, barurile sunt un must have. Veți fi surprinși să vedeți cum colțul din sală, amenajat special cu un bar, va rămâne în atenția invitaților pe tot parcursul serii. În plus, este soluția perfectă pentru a aduce un plus de savoare și frumusețe evenimentului.

Ce poate fi mai plăcut și mai interesant decât primirea invitaților printr-un spectacol de artă! Fie că apelați la un aranjament de fructe sculptate sau la un show de preparare a cocktail-urilor, vă veți surprinde inevitabil invitații. Nunta voastră le va aduce mai târziu și amintirea dulce a acestui loc magic.

Evident, alegerea potrivită trebuie să țină cont de tematica nunții, de anotimp, de buget, dar mai ales de preferințele mirilor. De exemplu, pentru o nuntă care are loc vara, Ice Cream Bar-ul ar putea fi alegerea perfectă. Serviciile care vă stau la dispoziție sunt variate, așa că aveți posibilitatea să alegeți ceea ce se potrivește perfect cu evenimentul vostru. Nu uitați că importantă este și poziționarea corectă a barului, pentru ca toată lumea să aibă acces rapid la bunătățile din vitrine.

5 baruri specializate pentru nunta

1. Candy-Bar

O imagine de neuitat pentru invitați poate fi creată printr-un Candy-Bar spectaculos. Delicat și elegant, acest tip de bar va veni în întâmpinarea tuturor iubitorilor de ciocolată.

Preparatele dulci pot fi alese de miri în funcție de tematica nunții sau pot fi chiar personalizate. Pentru acest lucru, vă pot fi puse la dispoziție baloane, etichete personalizate, flori sau lumânări în ton cu tema nunții. Alegerea atentă a elementelor decorative și a deserturilor va garanta succesul final. Astfel că pentru o nuntă originală, cu stil, pe lângă deserturile clasice, puteți alege chiar și celebrele macarons sau bezelele-acadea.

Diversitatea este cuvântul cheie pentru un Candy-Bar, ceea ce înseamnă că vă puteți „juca” utilizând mai multe preparate pentru a-i surprinde pe oaspeți. De asemenea, trebuie să știți că un astfel de aranjament poate include și o fântână de ciocolată, mult râvită atât de invitații mici, dar și de cei mai mari.

Fotografie realizată de Alex Lupașcu

2. Cocktail Bar

Un serviciu profesional în domeniul bartendingului este reprezentat de Cocktail Bar. Acesta include barmani profesioniști, băuturi extravagante și show-uri remarcabile.

Dacă vă gândiți deja la costuri uriașe, trebuie să știți de fapt că alegerea unui Cocktail Bar este extrem de avantajoasă în ceea ce privește bugetul. Costurile băuturilor sunt mai reduse, pentru că există opțiunea de a plăti exact ceea ce s-a consumat.

În plus, barul dispune de o servire rapidă și de o unicitate a băuturilor care îi vor fascina pe invitați. Cu siguranță, acest tip de bar va rămâne în centrul atenției prin spectaculozitatea preparării băuturilor. Important este că barul oferă servicii de calitate, pe gustul tuturor, cu alcool sau fără, cu băuturi reci sau calde.

Poate nu v-ați fi gândit, dar un Cocktail Bar este ideal și pentru nunțile care au loc iarna. Băuturile calde, cu arome intense de cafea, rom și scorțișoară vor crea amintiri de neuitat.

Fotografie realizată de Florin Ștefan

3. Fruit Bar

Pentru petrecerile din zilele toride de vară, bufetul de fructe rămâne o variantă răcoritoare, dar și sănătoasă.

Avantajul unui Fruit Bar este acela că poate satisface toate gusturile prin varietatea combinațiilor de fructe. Gustările ușoare și hidratante îi vor atrage pe invitați mai ales prin impactul vizual cromatic. La cerere, aranjamentele de fructe pot include sculpturi, frigărui, salate, iaurt sau chiar frișcă. În acest fel, puteți transforma un colț din încăpere într-o oază de fericire, în care invitații se vor refugia în urma dansului.

4. Lemonade Bar

Simplă și pe placul tuturor, limonada este o alegere grozavă pentru nunțile din sezonul cald sau pentru cele organizate pe malul lacului.

În combinații cu alte fructe sau pur și simplu în variantă clasică, limonada rămâne o idee minunată pentru a încânta papilele gustative ale invitaților. Barul de limonadă va fi plin de culoare și va atrage lumea încă de la începutul petrecerii.

Pentru un plus de eleganță, puteți alege decorarea acestuia cu flori colorate și dantelă albă. Rezultatul final va duce la nenumărate aprecieri din partea celor invitați.

5. Ice Cream Bar

Cu toții știm cât de greu este să reziși unei înghețate parfumate și răcoritoare. Pentru că puterea înghețatei de a aduce bucurie este atât de mare, un Ice Cream Bar la nuntă va fi un colț de rai pentru invitați.

Atmosfera va fi înnobilată de deserturile spectaculoase din vitrina mobilă, iar sortimentele variate vor mulțumi până și cele mai sofisticate gusturi. Dacă faceți parte din cuplurile care își doresc o nuntă cu opulență și stil, barul de înghețată este soluția potrivită. Garantat, veți putea uimi prin înghețata de bere cu lămâie sau de lavadă și fistic. Iar până la aducerea tortului, toate poftele dulci pot fi satisfăcute prin barul cochet.

***

Fie că vă doriți un bar sau chiar mai multe, impactul asupra invitaților va fi uimitor. Deși este o cheltuială în plus, efectul pe care îl creează aceste baruri specializate pentru nunta va fi atât de plăcut încât nu veți regreta alegerea făcută.

Fotografie de copertă realizată de Alex Lupașcu