Dacă faci parte din rândul celor care se ghidează după zodii, atunci mai mult ca sigur știi că horoscopul poate spune destul de multe despre personalitatea ta, despre stilul organizatoric și inclusiv despre cum să plănuiești o nuntă în funcție de zodie

Urmează să te căsătorești în viitorul apropiat și vrei să știi care sunt abilitățile tale organizatorice în funcție de zodie? 

Mai jos găsești câteva caracteristici ale fiecărei zodii în parte, printre care se pot ascunde și câteva trucuri care te-ar putea ajuta să acționezi eficient pentru cum să plănuiești o nuntă în funcție de zodie.

Cum să plănuiești o nuntă în funcție de zodie – Berbec 

Această zodie știe în general destul de bine cum vrea să arate nunta sa. Atenția la detalii este un element forte al berbecilor, lucru care îi poate impresiona pe invitați. Cu toate acestea, este important ca berbecul să-și dea voie să se simtă în largul lui, să se bucure de eveniment, de experiență în sine. Dorința de a avea totul și tot ce este mai bun din toate îl poate face să uite să împartă această bucurie și cu partenerul. 

Berbecii sunt foarte creativi atunci când vine vorba de planificarea nunții, însă le este recomandat să încetinească procesul din când în când, pentru a se relaxa și a urma planurile alături de partener, de la început și până la sfârșit. De trecut pe lista pentru cum să plănuiești o nuntă în funcție de zodie.

Taur

Stilul clasic, alături de eleganța desăvârșită, par a fi caracteristicile de bază ale felului în care taurii organizează o nuntă. Acest semn zodiacal este caracterizat de simplitate, de o planificare scurtă și la obiect, fără a fi nevoie să se concentreze neapărat pe cele mai noi tendințe și să facă un research îndelungat pentru a căuta inspirație. 

Organizarea este asul din mâneca taurilor, motiv pentru care întregul plan nu va reprezenta neapărat o mare presiune pe umerii lor. Totuși, au această tendință de a fi încăpățânați să facă numai cum vor ei și să dea dovadă de mai puțină flexibilitate și mai multă economie. 

Cum să plănuiești o nuntă în funcție de zodie – Gemeni 

Gemenii știu să comunice foarte bine cu partenerii lor în tot acest proces, așadar se remarcă prin acest avantaj, pe care multe alte zodii nu îl au. 

Practic, pot să mulțumească imediat ambele părți, făcând eventuale compromisuri și adaptând dorințele fiecăruia dintre cei doi miri, fără să facă o prea mare problemă din asta. 

Totuși, gemenii au și tendința de a nu acorda atenție întreg procesului de organizare până la capăt. Se pot plictisi repede, astfel că au nevoie să le fie amintit care este obiectivul pe care vor să-l atingă. 

Rac

Pentru nativii zodiei rac, organizarea unei nunți poate merge de minune cu felul lor emoțional de a fi. Racii adoră să fie înconjurați de persoane dragi, de familie, de prieteni și se vor implica sufletește în tot ce înseamnă planificarea acestui eveniment important. 

Mulți dintre aceștia au tendința de a urma diferite tradiții practicate în familie, de a-și onora unii membri îmbrăcând haine sau purtând accesorii cu valoare sentimentală. Au această înclinație pentru vintage, pentru romantic, așadar, nunta organizată de un rac are toate șansele să fie cu adevărat unică. 

Cum să plănuiești o nuntă în funcție de zodie – Leu

Leii adoră să fie în centrul atenției, așadar, pentru nativii acestei zodii nu va funcționa prea bine o nuntă simplă, într-o locație oarecare. Leul este cald, dramatic, extraordinar de creativ, motiv pentru care nunta sa poate avea accente extravangante, care o vor face de neuitat. 

Prin urmare, vor face eforturi importante pentru a avea parte de un eveniment – spectacol. De trecut pe lista pentru cum să plănuiești o nuntă în funcție de zodie.

Fecioară

Persoanele născute sub semnul acestei zodii se disting prin tendințele lor perfecționiste. Fecioarele sunt incredibil de muncitoare și vor să dea totul și să facă totul pentru ca nunta lor să iasă exact așa cum a fost planificată. 

Vor putea sta cu orele pe rețelele de socializare în căutarea de idei noi pentru decorul nunții, pentru coafura perfectă, pentru rochia de mireasă, etc. 

Se recomandă totuși să nu fie atât de dure cu ele, să-și dea voie să ia o pauză din când în când, pentru a se putea bucura cu adevărat de tot procesul organizatoric. 

Cum să plănuiești o nuntă în funcție de zodie – Balanță 

Nativii zodiei balanță au această capacitate de invidiat, de a fi echilibrate. Așadar, o balanță își va organiza întotdeauna nunta într-o manieră corectă, ținând cont în egală măsură și de dorințele partenerului, având capacitatea de a comunica foarte bine. 

Totuși, mai au tendința uneori să-și facă prea multe griji pentru ceilalți și pentru părerile celorlalți. Sfatul de bază pentru balanțele care au de organizat o nuntă este să se mulțumească pe sine, înaintea altor persoane din jur. De trecut pe lista pentru cum să plănuiești o nuntă în funcție de zodie.

Scorpion 

Scorpionii nu prea lasă foarte multă lume să intervină cu păreri sau sugestii în planificarea unui eveniment atât de important, pe care îl percep mai degrabă ca fiind intim. Așadar, este foarte posibil ca un scorpion să plece de la ideea că are de organizat o nuntă restrânsă, cu persoanele foarte dragi care îi vor fi alături și poate câteva alte excepții pe lângă. 

Totodată, nunta unui scorpion nu are șanse foarte mari să fie previzibilă și organizată într-un stil clasic, pentru că nativii acestei zodii stau foarte bine la capitolul creativitate și pun multă pasiune în organizarea unor astfel de evenimente. 

Cum să plănuiești o nuntă în funcție de zodie – Săgetător 

Aventuroși din fire, săgetătorii vor privi organizarea nunții că pe o provocare pe care o au de dus la bun sfârșit. Nativii acestei zodii nu au frică să-și spună părerea, să pună piciorul în prag și să ia atitudine, mai ales dacă este vorba despre organizarea unuia dintre cele mai importante evenimente din viața lor. 

Au și un as în mânecă: își păstrează în general atitudinea pozitivă și nu prea își dau voie să se streseze. Însă, și săgetătorii se pot plictisi ușor de ceea ce fac, dacă vorbim despre detalii banale sau despre lucruri repetitive. 

Capricorn

Munca și familia sunt două aspecte foarte importante pentru capricorni, iar planificarea unei nunți le va avea pe amândouă în peisaj. De trecut pe lista pentru cum să plănuiești o nuntă în funcție de zodie.

Capricornii sunt acele persoane care își pot face liste, agende cu diferite task-uri pe care le au de îndeplinit în procesul organizatoric, însă au și tendința de a fi prea duri cu ei câteodată. 

Nativii acestei zodii sunt sfătuiți să-și dea voie din când în când să se relaxeze, să ia o pauză atât de meritată, pentru că nunta nu are cum să iasă altfel decât perfectă din toate punctele de vedere. 

Cum să plănuiești o nuntă în funcție de zodie – Vărsător 

Vărsătorii sunt extrem de creativi și adoră să fie cei care rezolva problemele și cei care vin mereu cu soluții. Vor avea aproape mereu răspuns pentru orice fel de încurcătură, așadar, nu se pune problema să nu poată organiza o nuntă la cele mai înalte așteptări. 

Totuși, pot avea tendința de a se lasă absorbiți de peisaj, de ansamblu, de lucrurile mari din procesul de organizare și implicit să uite de micile detalii, care pot face diferența. 

Pești 

Se spune că peștii se pot adapta cel mai bine lucrului sub presiune și implicit organizării unui eveniment. 

Nativii acestei zodii pot fi deosebit de romantici și în același timp extrem de atenți la detalii, poate uneori chiar ușor irealisti cu anumite idei sau planuri. 

Ca minus, se poate preciza că peștii sunt destul de ușor influențabili și tentați să aleagă primii furnizori care le ies în cale, fără să facă o cercetare înainte. De trecut pe lista pentru cum să plănuiești o nuntă în funcție de zodie.