În era capturării digitale a amintirilor, tehnologia nu încetează să ne uimească prin inovațiile sale. Printre cele mai recente descoperiri în acest domeniu se numără și filmările Videobooth 360, o experiență captivantă oferită de echipa de la Filmora Studio 360. Această tehnologie avansată aduce o dimensiune nouă în lumea evenimentelor speciale, transpunându-ne într-un univers de emoție, creativitate și amintiri vii.

O Lume a Creativității Fără Limite

Filmările Videobooth 360 nu sunt doar o modalitate de capturare a momentelor – sunt o modalitate de a le trăi din nou și din nou. Filmora Studio 360 ne permite să ne exprimăm creativitatea într-un mod unic. Invitații la eveniment pot să înregistreze mesaje personale, să danseze, să se distreze și să lase liberă imaginația în fața camerei 360. Cu fiecare unghi capturat, se adaugă o nuanță de autenticitate și bucurie, creând astfel amintiri care rămân în suflete pentru totdeauna.

Pentru ce evenimente se poate utiliza videobooth 360?

Filmările Videobooth 360 pot fi utilizate pentru o varietate de evenimente speciale, aducând o notă unică și memorabilă pentru păstrarea amintirilor. Iată câteva dintre evenimentele pentru care videobooth 360 poate aduce un plus de creativitate și bucurie:

 1. Nunți: Filmările Videobooth 360 pot transforma momentul vostru special într-un eveniment memorabil. Invitații pot să-și înregistreze urări de dragoste, să danseze, să se distreze și să împărtășească în mod unic în această zi minunată.
 2. Aniversări: Fie că sărbătoriți o aniversare personală sau una a unei relații, videobooth 360 vă permite să creați amintiri autentice și pline de emoție. Oaspeții pot împărtăși povești, urări și momente speciale într-un mod captivant.
 3. Petreceri tematice: Pentru petreceri cu tematici diverse, videobooth 360 poate aduce un element de distracție și surpriză. Invitații pot purta costume și să intre în rol, oferindu-vă amintiri pline de culoare și originalitate.
 4. Evenimente corporative: La conferințe, lansări de produse sau alte evenimente corporative, videobooth 360 poate adăuga un element inovator. Angajații și clienții pot împărtăși impresii, feedback și gânduri într-un format captivant.
 5. Baby shower-uri și botezuri: Evenimentele speciale din viața unui copil merită să fie înregistrate într-un mod special. Videobooth 360 vă permite să surprindeți momente de tandrețe și bucurie cu familia și prietenii.

Cum se utilizeaza videobooth 360?

Utilizarea videobooth 360 poate varia în funcție de echipamentul și software-ul specific pe care îl folosim, însă iată pașii generali pe care îi puteți urma pentru a utiliza videobooth 360:

 1. Cum Alegem Echipamentul?

Ne asigurăm că avem echipamentul potrivit pentru filmările Videobooth 360. Acesta poate include o cameră video panoramică de 360 de grade, un suport stabil pentru cameră, un fundal sau decor corespunzător pentru eveniment și lumină adecvată.

 • Instruirea Participanților: Avem instrucțiuni clare pentru utilizatori, pentru a-i îndruma în procesul de înregistrare. Ne asiguram că oaspeții știu cand înceape și opreste înregistrarea, precum și cum să interacționeze cu accesoriile sau ecranul de vizualizare.
 • Explorarea Creativității: Invităm participanții să se bucure de experiența videobooth 360. Ei pot să împărtășească urări, să cânte, să danseze sau să se distreze în fața camerei. Pot să exploreze diferite unghiuri și idei pentru a adăuga o notă personală videoclipurilor.
 • Editarea și Distribuirea: Se editeaza videoclipurile înregistrate pentru a adăuga efecte, muzică sau pentru a crea un montaj captivant. După editare, distribuim videoclipurile prin intermediul rețelelor sociale, platformelor online sau se poate scana cod QR pentru partajare directa pe telefon.

Ce include în pret un eveniment videobooth 360?

Costul unui eveniment Videobooth 360 poate varia în funcție de mai mulți factori, inclusiv locația, durata evenimentului, nivelul de personalizare, echipamentul utilizat și serviciile adiționale oferite. Aici sunt câteva elemente comune pe care le puteți lua în considerare când evaluați ce include prețul pentru un eveniment Videobooth 360:

 1. Închirierea Echipamentului: Acesta este un cost de bază și poate include închirierea Platformei Videobooth 360 si camerei video ultrawide, a suportului pentru cameră, a ecranelor de vizualizare și a altor accesorii necesare pentru înregistrare.
 2. Software și Tehnologie: Dacă se utilizează software sau tehnologie specială pentru gestionarea înregistrărilor și crearea videoclipurilor, acesta poate fi inclus în costul total.
 3. Personalizare a Fundalului și Tematicii: Dacă doriți un fundal personalizat sau accesorii speciale pentru eveniment, acestea pot adăuga la costurile totale.
 4. Personal de Operare: Dacă aveți nevoie de personal pentru a asista participanții, pentru a porni și opri înregistrarea, sau pentru a asigura buna funcționare a echipamentului, acesta este inclus in pret.
 5. Durata Evenimentului: Prețul poate varia în funcție de cât timp durează evenimentul. Evenimentele mai lungi pot implica costuri mai mari.
 6. Transport și Montaj: În funcție de locația evenimentului, costurile de transport și montaj pot varia.
 7. Accesorii Suplimentare: Dacă doriți să oferiți invitaților accesorii suplimentare pentru a se împodobi în timpul înregistrării, acest lucru poate adăuga la costuri.
 8. Numărul de Participanți: Uneori, prețul poate fi influențat de numărul de participanți la eveniment. Cu cât sunt mai mulți participanți, cu atât ar putea fi necesare mai multe resurse și timp suplimentar.

Pentru contact, pe cei de la Filmora Studio 360 îi găsești pe Facebook, aici.