Concursul Anual de fotografie și videografie de nuntă 2020

Fotografi-cameramani a lansat cea de-a opta ediție a Concursului anual de fotografie și videografie de nuntă. Acesta este cel mai mare și important concurs din România și Republica Moldova ce se adresează fotografilor și videografilor.

Participanții se se pot înscrie în concurs cu cele mai bune materiale proprii, realizate în perioada 2019-2020. Înscrierile în concurs sunt complet gratuite și se pot face rapid, utilizând o platformă special dedicată pentru propunerea materialelor.

Chiar și în această perioadă provocatoare, oferta de servicii în acest domeniu este în creștere, motiv pentru care atât clienții cât și furnizorii simt nevoia unui reper credibil și obiectiv atunci când vine vorba despre identificarea și alegerea unui serviciu de calitate.

Acest concurs este competiția de referință pentru fotografia și videografia de eveniment din România, prin care se aleg cei mai buni fotografi și videografi de eveniment, de către un juriu internațional care notează materialele realizate recent.

Încă de la început ne-am dorit să încurajăm performanța și să impulsionăm creșterea calității din acest domeniu, iar rezultatele din fiecare an ne-au confirmat din plin așteptările. Este minunat să vezi cum în fiecare an apar materiale din ce mai spectaculoase. Însă cel mai important efect este că fotografii și videografii de nuntă din România și Republica Moldova sunt din ce în ce mai vizibili și apreciați la nivel internațional.„, spun organizatorii Concursului.

Fotografie realizată de FotoDumbravă

Competiția include un număr de 25 categorii pentru fotografii și 8 categorii pentru videoclipuri.

Aceasta se va desfășura în două etape:

  • cea de nominalizare, în care cele mai bune materiale vor fi selectate de către o comisie de nominalizare locală (foto și video);
  • cea de jurizare, în care materialele nominalizate vor fi notate de către un juriu internațional (39 jurați pentru foto, 22 jurați pentru video, din 21 țări).

În urma jurizării, se vor stabili câștigătorii categoriilor de concurs, precum și Fotograful și Videograful Anului, conform regulamentului. Câștigătorii sunt anunțați în luna ianuarie 2021.

Fotografie realizată de Mihai Drăgnescu

Dincolo de competiţia propriu-zisă, participanții pot câștiga, în cadrul unei super tombole, schimburi de experiență și întâlniri cu profesioniști din domeniu, materializate prin participarea la workshop-uri și evenimente dedicate fotografiei și videografiei de nuntă organizate în țară sau prin programe de mentoring 1:1.

Partenerii ce oferă aceste locuri sunt:

fotografie și videografie de nuntă

Fotografie realizată de Origini

Puteți afla mai multe detalii despre concurs, dar și despre catalogul Fotografi-Cameramani accesând link-urile de mai jos:

Detalii concurs foto  Detalii concurs video   Website   Blog   Facebook

Fotografi-Cameramani este cel mai mare catalog de fotografi și videografi de nuntă din România, prezentând portofoliile a peste 2700 membri. Până în prezent, peste 59,000 de miri au contractat prin intermediul catalogului servicii foto / video oferite de către membrii site-ului.

Vezi aici câștigătorii ediției anterioare pe foto și pe video.