Fotografi-Cameramani a premiat recent cei mai buni videografi de nunta din Romania în 2020. Acesta este cel mai mare concurs dedicat videografiei de nuntă din România și se află deja la a 8-a ediție.

Materialele nominalizate în concurs au fost notate de către un juriu internațional, format din 22 membri, din țări precum Austria, Belarus, Brazilia, Cehia, Costa Rica, Franța, Grecia, Italia, Polonia, Portugalia, Rusia, Ucraina și Statele Unite ale Americii. Acordarea premiilor s-a realizat astfel în mod obiectiv.

La acest concurs de videografie de nunta au fost alese câștigătoare materialele clasate pe locurile 1–5 din cele 8 categorii de concurs, stabilite în urma notelor acordate de juriu.

În urma clasării din clasamentul general, Ionuț Petrescu a fost desemnat pentru prima dată Videograful Anului. Locul al doilea a fost ocupat de către Dima Vutcariov, iar pe locul al treilea s-a clasat Bogdan Damian.

Toate videoclipurile premiate la cele 8 categorii de concurs pot fi vizualizate aici.

Cei mai buni videografi de nunta din Romania

Cei mai buni videografi de nunta în 2020

Vă prezentăm în continuare videoclipurile câștigătoare la cele 8 categorii de concurs.

Pentru a vizualiza portofoliul complet al câștigătorilor, dar și pentru a afla și alte informații legate de aceștia (date de contact, preț, portofoliu complet, etc) puteți accesa profilul lor printr-un simplu click pe nume.

Categoria Cel Mai Bun Cameraman 

Locul 1 – Dima Vutcariov

Categoria Cel Mai Bun Editor

Locul 1 – RCM Production

Categoria Cel Mai Bun Colorist

Locul 1 – ID-Brothers

Categoria Teaser

Locul 1 – Damian Films

Categoria Highlights

Locul 1 – CSART Film

Categoria Prewedding

Locul 1 – Dima Vutcariov

Categoria After Wedding

Locul 1 – Dima Vutcariov

Categoria Botez

Locul 1 – Marius Films

***

Catalogul Fotografi-Cameramani este locul din care mirii își aleg videograful pentru evenimentul lor.

La ediția de anul acesta a concursului au participat 130 membri din cei aproximativ 850 videografi de nunta înscriși în catalog. Aceștia au propus nu mai puțin de 545 videoclipuri pentru concurs.