Fotografi-Cameramani a lansat pe data de 15 octombrie cea de-a șaptea ediție a Concursului Anual de fotografie și videografie de nuntă 2019, cel mai mare și important concurs din Romania ce se adresează fotografilor și videografilor de nuntă.

Participanții se înscriu în concurs cu cele mai bune materiale proprii, realizate în perioada 2018-2019. Înscrierile în concurs sunt complet gratuite și se pot face foarte rapid, utilizând o platformă special dedicată pentru propunerea materialelor.

Concursul Anual de fotografie și videografie de nuntă 2019

Oferta de servicii în acest domeniu este în continuă creștere, motiv pentru care atât clienții cât și furnizorii simt nevoia unui reper credibil și obiectiv atunci când vine vorba despre identificarea și alegerea unui serviciu de calitate.

Acest concurs este competiția de referință pentru fotografia și videografia de eveniment din România, prin care se aleg cei mai buni fotografi și videografi de eveniment, de către un juriu internațional care notează materialele realizate recent.

Încă de la început ne-am dorit să încurajăm performanța și să impulsionăm creșterea calității din acest domeniu, iar rezultatele din fiecare an ne-au confirmat din plin așteptările. Este minunat să vezi cum în fiecare an apar materiale din ce mai spectaculoase. Însă cel mai important efect este că fotografii și videografii de nuntă din România și Republica Moldova sunt din ce în ce mai vizibili și apreciați la nivel internațional.„, spun organizatorii Concursului.

Competiția include un număr de 24 categorii pentru fotografii și 8 categorii pentru videoclipuri.

Acesta se va desfășura în două etape:

  • cea de nominalizare, în care cele mai bune materiale vor fi selectate de către o comisie de nominalizare locală (foto și video);
  • cea de jurizare, în care materialele nominalizate vor fi notate de către un juriu internațional (34 jurați pentru foto, 16 jurați pentru video, din 11 țări).

În urma jurizării se vor stabili câștigătorii categoriilor de concurs, precum și Fotograful și Videograful Anului, conform regulamentului. Câștigătorii sunt anunțați în luna ianuarie 2020.

Dincolo de competiţia propriu-zisă, participanții pot câștiga în cadrul unei super tombole, schimburi de experiență și întâlniri cu profesioniști din domeniu, materializate prin participarea la workshop-uri și evenimente dedicate fotografiei și videografiei de nuntă organizate în țară sau prin programe de mentoring 1:1.

Partenerii ce oferă aceste locuri sunt:

Puteți afla mai multe detalii despre concurs, dar și despre catalogul Fotografi-Cameramani accesând link-urile de mai jos:

Detalii concurs foto Detalii concurs video

Fotografi-Cameramani este cel mai mare catalog de fotografi și videografi de nuntă din România, prezentând portofoliile a peste 2400 membri. Până în prezent, peste 54,000 de miri au contractat prin intermediul catalogului servicii foto / video oferite de către membrii site-ului.