În perioada 2-4 martie în cea mai nouă și modernă locație potrivită evenimentelor de acest tip – Centrul Multifuncțional din Craiova (strada Târgului nr 26) – va fi organizată a noua ediție a târgului de nuntă – Wedding Fever.

Wedding Fever este cea mai mare şi creativǎ expoziție dedicatǎ nunților si evenimentelor din regiunea Olteniei.

Evenimentul va reuni zeci de furnizori de servicii şi produse necesare organizării nunții sau a botezului.

Expozanţii provin din domenii complementare, precum: florării, producători sau distribuitori de invitaţii, mărturii şi accesorii de nuntă, restaurante profilate pe nunţi, laboratoare foto, servicii video, echipamente profesionale de sunet şi lumini, formaţii de muzică şi DJ, saloane de înfrumuseţare, creatori sau distribuitori de rochii de mireasă şi rochii pentru evenimente speciale, costume de ceremonie, agenţii de turism, cât şi agenţii full-service de organizare de evenimente.

Wedding Fever

Expoziția va include evenimente interactive şi creative, precum: show-uri demonstrative de beauty, mini-spectacole de dans, micro-recital de muzică clasică, muzică live, spectacole de sunet şi lumini, momente de magie, o tombolă cu premii importante. Vizitatorii se vor mai putea bucura de animatori: precum fachiri, mimi, statui vii şi multe altele.

Pentru că botezurile au devenit evenimente încărcate de fast și orginalitate, evenimentul se adresează deopotrivă și viitorilor părinți și furnizorilor de servicii pentru botez.

Te așteptăm să ne vizitezi și să te bucuri de magia nunților, de creativitate, sunet, lumini și multă culoare!

Program vizitatori:

Vineri, 2 martie: 11:00 – 19:00
Sâmbătă, 3 martie: 10:00 – 19:00
Duminică, 4 martie: 10:00 – 16:00

Facebook Event Website