Targ de nunti Petreceri de Vis

Începutul lunii februarie vine la Arad cu cel mai mare târg din regiune, Petreceri de Vis, dedicat nunților și altor evenimente importante din viața ta.

La fiecare ediție, Petreceri de Vis aduce laolaltă firme de prestigiu din industria organizării de evenimente, contribuind astfel la momentele magice ale celor care își pregătesc una dintre cele mai importante zile din viață.

De la rochii de mireasă și costume de mire până la cocktail bar și servicii pirotehnice, aici își găsesc locul toate elementele necesare unui eveniment de succes.

Expo Arad este al doilea cel mai mare centru expozițional din România, după Romexpo, toate evenimentele găzduite de această locație generoasă bucurându-se de un număr impresionant de expozanți și vizitatori.

Program vizitatori:

Vineri: între orele 13:00 – 22:00
Sâmbătă: între orele 10:00 – 20:00
Duminică: între orele 10:00 – 18:00

Locație:

Facebook Event Website

***

Știai că există târgul online de nuntă al fotografilor și cameramanilor? Este cel mai mare catalog cu peste 3000 de fotografi și cameramani de nuntă. Îi poți găsi foarte ușor pe cei care se potrivesc bugetului și gusturilor tale.

Tot în catalog poți vedea cele mai bune fotografii și videoclipuri de nuntă, alese săptămânal în timpul sezonului de nunți de fotografi și cameramani apreciați din țară. Concursul se numește Selecția Editorilor.