O Nunta Perfecta

Visezi să ai o nunta perfecta? Atunci avem o veste minunată pentru tine! În perioada 1- 3 Martie 2019, redeschidem porțile Expoziției O Nunta Perfecta în Promenada Mall!

A XX-a ediție al acestui eveniment inedit va aduce cele mai noi și mai îndrăznețe tendințe pentru anul acesta, o gamă variată de produse, accesorii, saloane de coafură, cosmetică, machiaj, sute de rochii de mireasă, pachete foto-video, sonorizări, florării, cofetării, candy bar-uri, verighete, invitații de nuntă, decorațiuni și multe altele. Pe lângă standurile minunate al expozanților noștrii, noi îți mai pregătim multe concursuri, tombole, workshop-uri, prezentări și clipe de neuitat!

Vino la târgul de nuntă „O Nunta Perfecta”, iar noi îți transformăm visul în realitate!

Program vizitatori:

Vineri: între orele 10:00 – 20:00
Sâmbătă: între orele 10:00 – 20:00
Duminică: între orele 10:00 – 20:00

Locație:

Facebook Event

***

Știai că există târgul online de nuntă al fotografilor și cameramanilor? Este cel mai mare catalog cu peste 3000 de fotografi și cameramani de nuntă. Îi poți găsi foarte ușor pe cei care se potrivesc bugetului și gusturilor tale.

Tot în catalog poți vedea cele mai bune fotografii și videoclipuri de nuntă, alese săptămânal în timpul sezonului de nunți de fotografi și cameramani apreciați din țară. Concursul se numește Selecția Editorilor.