În perioada 26-28 octombrie, la Sala Polivalentă din Iași, se va organiza târgul de nuntă Ghid Mariaj. Sunteți așteptați la ediția a XI-a, în premieră în ediție de toamnă!

Târgul reunește furnizori din domenii diverse, acoperind toată gama de servicii și produse dedicate organizării nunții. Gasești tot ce ai nevoie în același loc. Într-o singură zi, viitorii miri pot pune la punct toate detaliile nunții.

Descoperă oferte variate la rochii de mireasă, costume de ceremonie, inele și verighete pentru toate bugetele, cele mai frumoase locații de evenimente și sute de idei pentru decorul de nuntă, în ton cu noile tendințe.

Nu am uitat nici de serviciile foto-video, invitații, tortul de nuntă și candy bar, muzică, accesorii și multe altele. În plus beneficiezi de consiliere gratuită de la cei mai buni specialiști în domeniu și ai nenumărate surse de inspirație pentru o nuntă așa cum visezi.

Vino să vezi cele mai inedite idei de organizare a nunților și alege-ți tema nunții tale cu ajutorul specialiștilor de la fața locului.

Program vizitatori:

Vineri: între orele 10:00 – 19:00
Sâmbătă: între orele 10:00 – 19:00
Duminică: între orele 10:00 – 14:00

Facebook Facebook Event Website

Ghid Mariaj