În sfârșit, a venit întrebarea mult așteptată și plină de emoție și fericire: ai spus DA! Știi că urmează o perioadă de foc în care vei avea mult de muncit pentru ziua ta perfectă, în care vei fi cea mai fericita, ziua nunții.

Atenția la detalii se acutizează. Fiecare formă, fiecare obiect, fiecare preparat, absolut tot ce ține de acest moment va fi analizat în cele mai mici detalii și învârtit pe toate părțile. Pentru tine, ca mireasă, ziua aceasta mai înseamnă ceva. E sărbătoarea ta specială!

Încă din momentul în care ai spus „DA!” ai știut că totul trebuie să fie te reprezinte. Așa că, inevitabil, a intrat în scenă presiunea. E prima pe care o ai de învins iar armele tale împotriva ei sunt zilele și orele petrecute în căutarea rețetei care funcționează cel mai bine pentru tine. Fără nicio excepție și cu multă răbdare vei alege meniul, sala, florile, schița meselor, muzica, momentele cheie.

Nu mai este niciun secret pentru tine că toate acestea vor păli în fața frumuseții pe care o vei emana. Asta pentru că în ziua „N” vei fi în centrul atenției. Așa că vei strecura în program cu tenacitate teste de machiaj, coafură, probe de pantofi și rochii. Pe lângă toate acestea intervine și atenția la detalii. Printre discuțiile organizatorice și testele de machiaj, ești extrem de atentă și receptivă la micile șiretlicuri și inovații care te vor transforma în femeia care îți dorești să fii în ziua nunții. Vei începe să folosești inovațiile din timp, organizat, tactic, mai ceva ca un strategist adevărat.

Te regăsești în aceste rânduri? Înseamnă că vreai ca ziua nunții să fie unică. Cum reușești să transformi visul în realitate? Prin câteva trucuri simple și o atenție îndreptată spre lucrurile care definesc frumusețea.

Machiajul perfect stă cel mai bine pe un ten fericit

Lunile de dinaintea nunții sunt stresante, iar stresul știm că se încăpățânează să se așeze întotdeauna în cele mai nepotrivite locuri. Ne apar puncte negre, coșuri, acnee și, mai ales, riduri. Miresele inovative le rezolvă din timp prin masajele de relaxare, peeling cu ultrasunete și aparate cu vacuum pentru punctele negre. Folosesc acidul hialuronic, această invenție care ne transformă pielea.

Un zâmbet de un alb imaculat în ziua nunții

Un alt element care face diferența este zâmbetul. În viața de zi cu zi este suficient să avem o igienă orală normală. Ziua nunții, însă, este despre distracție, fotografii și multe zâmbete. Pentru femeile cu o dantură ok, este suficientă o albire profesională. Pentru miresele a căror dinți au mici imperfecțiuni, a fost inventat Invisalign, un fel de aparat dentar transparent, pe care doar tu știi că îl porți. Și are două avantaje. Poate fi montat cu câteva luni înainte de nuntă pentru corecția danturii sau poate fi purtat în ziua nunții. Oricum aleg miresele să îl poarte, nimeni nu va știi că el este acolo.

Fii în cea mai bună formă la nuntă

Miresele știu că povestea rochiei nu se încheie în momentul în care au simțit acea emoție inconfundabilă care le-a confirmat că au găsit-o pe cea perfectă. După îndelungi căutări, urmează o perioadă de stres, în care cea mai mare frică este să nu se trezească în ziua nunții că nu mai intră în rochia de mireasă. Din fericire, și aici există soluții, iar recomandarea mireselor inovative este o dietă sănătoasă, începută cu câteva luni înainte de nuntă, cu multe fructe și legume, sport și relaxare la masaj.

Fără compromisuri la coafor!

Un ultim aspect este părul. Aici, lucrurile sunt mai delicate. Unele mirese aleg compromisul pentru a ascunde micile imperfecțiuni ale părului. În loc de un coc elegant, care le-ar scoate în evidență liniile feței, dar care le descoperă micile imperfecțiuni, un păr rar sau o linie a scalpului nedefinită, aleg să își lase părul despletit, să își acopere liniile feței. Trebuie să știi că nu mai trebuie să alegi acest tip de compromis. Machiajul părului este un detaliu care poate face diferența pentru aspectul tău în ziua cea mare. Coafura e acel accesoriu pe care îl porți cu mândrie alături de rochie, pantofi, machiaj și manichiură.

Ultima inovație în materie de machiaj al părului

Și atunci ce te faci când tu vrei păr prins în coc sau o anumită coafură care te avantajează, dar părul tău nu îți permite acest lucru? Nu te stresa prea tare, există soluții!

Poți alege să îți modelezi părul într-o coafură care să îl încarce, să îi dea un aspect fals. Îl poți tapa și folosi tot felul de produse. Sau, poți alege varianta naturală, nanofibrele pentru păr de la Toppik, ultimul răcnet în materie de machiaj al părului și elementul care te va ajuta să zâmbești.

Realizate dintr-o sursă de cheratină naturală, aceste nanofibre pentru păr rar sunt ca niște fire extrem de mici care se lipesc de firele pe care deja le ai și îi dau astfel părului un aspect de bogat, așa încât să ai libertatea de a alege orice coafură îți dorești în ziua nunții.

Spre deosebire de soluțiile pentru problemele de mai sus cu care se confruntă miresele, avantajul este că nanofibrele pentru păr au efect imediat. Desigur, poți alege să urmezi și aici un procedeu de lungă durată. Doar că el va fi anevoios, foarte costisitor și nu îți va garanta rezultatele mult așteptate. Așa că, cel mai ușor în ziua nunții, când totul este pus la punct, îți poți completa rutina de frumusețe printr-un simplu puf aplicat pe păr cu ajutorul aplicatorului Toppik. De aici încolo, nanofibrele pentru păr își vor face singure treaba și se vor așeza exact acolo unde este nevoie. Iar tu vei putea să te bucuri pe deplin de ziua ta perfectă.

Soluție și pentru mire

Știai că ci mirele tău poate folosi aceeași soluție inovatoare pentru păr?  Nanofibrele Toppik pot fi folosite si de barbati, în cazul în care au un început de calviție, sau care pur și simplu nu sunt mulțumiți cu linia scalpului ce nu este bine definită. Tot ce îți rămâne apoi să faci este să te bucuri de frumusețea zilei tale și să începi o viață fericită alături de sufletul tău pereche.