Urmează să se împlinească un an de la nunta ta, iar tu simți nevoia să-ți faci cadouri pentru partener / parteneră? Lăsând deoparte obiectele, fie acestea bijuterii, gadget-uri, articole vestimentare și alte accesorii, te poți orienta și către acel gen de cadou de tip experiență, care se va materializa apoi într-o amintire cu totul specială. 

Mai jos găsești o serie de idei de cadouri pentru partener / parteneră „altfel” pentru aniversarea unui an de la căsătorie:

Cadouri pentru partener / parteneră. Relaxare în doi la SPA 

Sunt aproape de negăsit persoanele care nu adoră să se relaxeze la SPA, la masaj sau la alte proceduri menite să ofere o stare de bine. 

Dacă știi că partenerul/partenera ta ar aprecia o astfel de experiență, ai putea să achiziționezi un pachet pentru doi la un centrul SPA, care să includă mai multe tratamente facial cât și corporale. 

Masaj cu pietre calde, masaj cu uleiuri orientale, baie turcească, tratamente faciale, saună, jacuzzi, împachetări – toate pot fi idei de trecut pe listă de cadouri pentru partener / parteneră pentru ziua voastră relaxantă la SPA. 

Un retreat la munte sau într-o destinație exotică

Dacă vă aflați într-un moment în care câteva zile de relaxare fizică și sufletească ar fi binevenite, o idee bună poate fi să plecați într-un scurt retreat. 

Există și variante destul de tentante la noi în țară, tabere de yoga, la munte, la mare, în Delta Dunării, iar dacă bugetul nu reprezintă o problemă, te poți orienta și către un retreat organizat într-o destinație exotică precum Bali. 

Cadouri pentru partener / parteneră. Un abonament la cursuri de dans 

Simțiți nevoia să faceți mai multe activități împreună? Și cursurile de dans pot fi o altă variantă de cadouri pentru partener / parteneră, mai ales dacă ați discutat despre asta și amândoi v-ați dori să vă perfecționați aceste abilități. 

Poate fi un curs de dans axat pe un singur stil sau poate fi un curs care să includă mai multe dansuri de societate. 

Un cooking class pe care să-l urmați împreună

În cazul în care aveți această pasiune comună sau unul dintre voi ar vrea să învețe mai multe trucuri în bucătărie, vă puteți orienta către un curs de gătit. 

Printre principalele lucruri pe care le-ați putea învăța în cadrul unui astfel de curs de gătit se numără terminologia adecvată, care vă va ajuta să înțelegeți mai bine preparatele și rețetele, abilități de bază în bucătărie, metode de gătit, idei noi, ingrediente noi, arome noi, dar și extinderea profilului de gust, astfel încât să învățați să apreciați preparate și combinații noi, la care poate nu v-ați fi gândit. 

Cadouri pentru partener / parteneră. Un weekend la echitație 

Dacă știi că partenerul/partenera vrea să învețe și tainele acestui sport sau chiar să și le perfecționeze, este indicat să ai în vedere că există și o mulțime de cursuri de echitație, unele dintre ele chiar de tip experiență de weekend, undeva într-o zonă deluroasă sau muntoasă. De trecut pe lista de cadouri pentru partener / parteneră.

Evident, este recomandat să apelezi la un centru cu recenzii bune și cu instructori bine pregătiți, astfel încât experiența voastră să fie una de neuitat. 

Un album foto cu o selecție a celor mai amuzante poze de la nuntă 

Mai mult ca sigur aveți deja un album cu poze de nuntă sau cel puțin o selecție a celor mai reușite poze din ziua fericitului eveniment. Ce-ar fi însă să-i dăruiești persoanei iubite o altfel de amintire amuzantă? 

Poți face o selecție a celor mai hilare poze de la nuntă, acele fotografii în care unii invitați au fost surprinși în ipostaze amuzante, în care voi nu erați pregătiți să fiți fotografiați, etc. Cu siguranță se găsesc și astfel de poze, iar la o simplă răsfoire a albumului veți râde copios. De trecut pe lista de cadouri pentru partener / parteneră.

Bilete la un festival de muzică 

Cine a zis că aniversarea voastră de un an de la căsătorie nu poate fi sărbătorită și în acest mod? Dacă se nimerește să fie în timpul verii, cu atât mai bine, deoarece vei avea de ales dintr-o mulțime de evenimente care au loc în această perioadă. Sigur, cadoul poate fi făcut oricând, pentru că biletele la festivaluri se găsesc pe tot parcursul anului. 

Cadouri pentru partener / parteneră. Un city break 

Cu siguranță poate fi pe lista de cadouri pentru partener / parteneră cât se poate de inspirate, mai ales dacă adorați să călătoriți împreună. Un city break nu implică prea multă organizare și nici prea multe zile de concediu luate, așadar, poate fi soluția ideală pentru o escapadă de weekend, într-o destinație apropiată de casă, dar pe care o îndrăgiți sau visați să ajungeți. 

Alege să iei biletele de avion și cazarea din timp, pentru a beneficia de prețuri mai bune, sau urmărește ofertele last minute ale agențiilor de turism.  

Un kit mulaj mâini

Poate le-ai văzut deja sau poate încă nu știi de ele, însă aceste kituri pot fi o altă variantă de cadou potrivit pentru o astfel de ocazie. Practic, veți realiza împreună o amintire veșnică, iar distracția din timpul procesului cu siguranță nu va trece neobservată. 

Cutia respectivă conține toate instrucțiunile, iar mulajul va fi realizat după mâinile voastre, urmând ca ulterior să aveți mereu în casă această „operă de artă” realizată împreună. 

Cadouri pentru partener / parteneră. Un tur al muzeelor din oraș 

Dacă sunteți pasionați de artă și de cultură și simțiți că nu apucați niciodată să vă bucurați de muzeele din oraș așa cum se cuvine, o altă idee de cadou pentru aniversarea de un an poate fi un tur al celor mai importante muzee. 

Ideal ar fi să aveți o zi liberă, în timpul săptămânii, pentru a vă putea bucura de această activitate fără să fiți nevoiți să stați la cozi. Este posibil ca pentru unele muzee mai mici să fie nevoie de programare, așadar, interesează-te dacă trebuie să cumperi biletele din timp sau dacă trebuie să faci vreo rezervare. De trecut pe lista pentru cadouri pentru partener / parteneră.