Dacă te pregătești să-ți faci nunta în 2022 sau încă nu ai luat o decizie cu privire la acest pas important din viața ta, însă ești curios/curioasă să descoperi și ce spun astrele, iată care sunt previziunile pentru noul an, horoscopul nunților pentru 2022.

Se anunță multe surprize în plan amoros pentru multe dintre zodii, însă rămâne strict la alegerea fiecăruia dacă predicțiile astrologice pot influența într-un fel sau altul viața sentimentală a acestora.

Horoscopul nunților pentru 2022 – Berbec

Berbecii par să fie în 2022 destul de axați pe familie, motiv pentru care unii dintre nativi ar putea să simtă nevoia să petreacă și mai mult timp alături de cei dragi. Tot pentru berbeci par să apară la orizont în 2022 și planuri de nuntă, mai ales dacă au alături persoana potrivită pentru a face acest pas, iar lunile de primăvară vor fi ideale pentru un asemenea eveniment.

Se pare că din punct de vedere al comunicării în cuplu, aceștia vor sta mai bine în acest nou an și chiar dacă vor întâmpina unele mici probleme sau tensiuni în relație, acestea își vor găsi o rezolvare.

Horoscopul nunților pentru 2022 – Taur

Și taurii stau destul de bine la capitolul relații în 2022 și au șanse mari să găsească o cale prin care să armonizeze viața de acasă cu cea profesională, deoarece vor avea parte de realizări pe ambele planuri.

Pentru acești nativi, planetele par să se alinieze favorabil în 2022, când vor simți că există o persoana apropiată care-i sprijină să ia cele mai bune decizii. Noul an poate fi ideal pentru tauri ca să-și oficializeze relația actuală, mai ales dacă simt că au găsit persoana cu care se potrivesc perfect, din toate punctele de vedere. Lunile de vară sunt favorabile pentru o nuntă ca-n povești.

Horoscopul nunților pentru 2022 – Gemeni

Gemenii nu sunt lipsiți, la rândul lor, de prezența dragostei și vor avea în 2022 câteva ocazii numai bune pentru a-și arăta latura mai sensibilă și afectivă.

Noul an vine pentru aceștia și cu o serie de momente care ar putea fi memorabile, pline de romantism, de emoții, însă pentru unii dintre nativi este posibil ca și relațiile la distanță să funcționeze destul de bine în următoarele luni. Planurile despre căsătorie, viitor și gesturile romantice vor fi nelipsite în 2022 în viața acestor nativi, mai ales dacă sunt într-o relație de câțiva ani.

Horoscopul nunților pentru 2022 – Rac

Racii pot avea parte de o serie de surprize în 2022, deoarece se pare că nativii acestei zodii au șanse destul de mari să întâlnească persoana potrivită pentru o relație solidă. Cu toate acestea, se recomandă mai multă atenție cu persoanele complet necunoscute – poate n-ar fi o idee rea să nu-și pună sufletul pe tavă încă de la prima întâlnire.

Începând cu a doua jumătate a anului 2022, aceștia își vor lămuri sentimentele pentru cineva din trecut, care are tendința să revină în viața lor și să le dea lumea peste cap, mai ales dacă sunt pe punctul de a se căsători. Pasiunea va fi la cote maxime pentru racii care au o legătură în secret și este foarte posibil să oficializeze relația în vară.

Horoscopul nunților pentru 2022 – Leu

Leii care urmează să aibă nuntă în 2022 au șanse ca în acest an să-și înțeleagă mai bine partenerii și să manifeste mai multă afecțiune ca până acum. Pe de altă parte, acești nativi vor avea puterea necesară să pună capăt legăturilor și relațiilor toxice, care nu le fac bine, chiar dacă pregătirile pentru nuntă sunt deja făcute pe jumătate.

Este de preferat ca nativii acestei zodii să învețe totuși să-și mai tempereze stările nervoase, pentru a avea succes în tot ce-și vor propune. Leii singuri vor fi în centrul atenției pe tot parcursul anului și vor putea să cunoască pe cineva nou, fix pe placul lor.

Horoscopul nunților pentru 2022 – Fecioară

Fecioarele par să fie unele dintre cele mai norocoase zodii în plan amoros, în anul 2022. Dorința lor de a iubi și de a fi iubite le va da putere fecioarelor, care au foarte multe șanse să se apropie de persoana iubită.

Totodată, se pare că în 2022 vor avea parte și de multă atenție din partea partenerului. Pentru acei nativi care caută să-si întemeieze o familie sau chiar să și-o extindă, 2022 pare să fie un moment prielnic și sunt favorabile călătoriile și escapadele scurte din lunile de vară când vor putea să ducă relația la un nou nivel printr-o logodnă și stabilirea datei pentru viitoarea nuntă.

Horoscopul nunților pentru 2022 – Balanță

În 2022, Balanțele au șanse mai mult ca oricând să-și cunoască sufletul pereche, dacă sunt, pentru moment, singure. Mai mult, pentru acei nativi care se află deja într-o relație serioasă de ceva vreme, se poate ca aceasta să se materializeze într-o căsnicie spre finalul anului.

2022 vine cu multe oportunități și provocări pentru cei născuți în această zodie, mai ales în primăvară și în lunile de toamnă. Chiar dacă va fi un an nou pe care nativii Balanță îl vor simți ca un roller-coaster la capitolul dragoste și relații, totul se va sfârși cu bine.

Horoscopul nunților pentru 2022 – Scorpion

În noul an, Scorpionii nu vor fi mereu de acord cu părerile partenerilor de viață, fie că este vorba de lucruri minore, fie că este vorba chiar și de aspecte esențiale legate de viitoarea nuntă. Cu toate acestea, cei care se află într-o relație stabilă vor fi destul de implicați în relația de dragoste.

Pe de altă parte, 2022 pare să vină cu lucruri bune și pe plan amoros pentru nativii singuri. Atenție însă dacă veți cunoaște pe cineva prin intermediul aplicațiilor de dating, nu vă grăbiți să dezvăluiți prea multe informații de la prima discuție și nu vă entuziasmați prea ușor.

Horoscopul nunților pentru 2022 – Săgetător

Săgetătorii pot întâmpina în 2022 anumite provocări în viața amoroasă, în special la începutul verii. Există șanse ca unii dintre nativi să nu reușească să găsească un numitor comun alături de partener, însă spre finalul anului, situația amoroasă pare să se îmbunătățească și pentru aceștia.

În noul an, este indicat ca săgetătorul să aibă mai multă răbdare și să țină cont că o bună comunicare cu partenerul poate fi cheia succesului în plan sentimental. Nativii singuri își pot găsi marea dragostea la începutul verii, dar pentru unii dintre ei s-ar putea să nu fie chiar relația de care au nevoie.

Horoscopul nunților pentru 2022 – Capricorn

Capricornii care sunt încă singuri au șanse excelente ca în 2022 să schimbe mai multe aspecte în viața personală. Chiar dacă vor fi singuri de Sf. Valentin, acești nativi nu trebuie să se întristeze, iubirea pare să întârzie puțin și va apărea când se așteaptă mai puțin, în lunile de primăvară.

Anul următor pare să vină cu o serie de avantaje pentru cei care vor să-și găsească un partener și să-și facă planuri serioase cu acesta. Mai mult, acei nativi care se află deja într-o relație stabilă, pot lua decizia de a-și duce relația la un alt nivel și chiar să facă nunta spre finalul verii, spre surprinderea tuturor.

Horoscopul nunților pentru 2022 – Vărsător

Vărsătorii sunt aceia care trebuie să țină cont mai mult de comunicarea în cuplu, în 2022. Chiar dacă e posibil să existe mici neînțelegeri în relație, despre detaliile nunții sau alte aspecte care vor apărea pe parcursul lunilor până la marele eveniment, vărsătorul va simți că nu primește suficient de multă atenție sau suport.

Acesta își poate salva relația punând mai mult accent pe comunicarea cu persoana iubită. Nativii acestei zodii sunt sfătuiți să-și facă ordine în priorități și să pună accent și pe relaxare, mai ales dacă și-au amânat deja de câteva ori nunta din cauza pandemiei.

Horoscopul nunților pentru 2022 – Pești

Peștii vor avea parte de un an senzațional și plin de decizii importante. Deși nu pare a fi o perioadă extrem de favorabilă pentru căsnicii, 2022 vine pentru acești nativi cu alte beneficii, printre care au șanse mari să-și găsească puterea de a ieși din anumite căsătorii sau relații nesănătoase, care mai mult îi țin pe loc, mai ales dacă n-au făcut asta în 2021.

De asemenea, se vor distra mai mult ca oricând și își vor face curățenie în viața sentimentală. După prima jumătate a anului, sunt șanse ca peștii să renască din punct de vedere amoros. Unii dintre nativi, în special cei care au nunta programată în vară, pot avea parte de câteva surprize.

Ție ce îți spune horoscopul nunților pentru 2022? Lasă-ne răspunsul în comentarii.