Știai că un honeymoon consultant te ajută să alegi destinațiile și ofertele potrivite pentru luna voastră de miere, câștigând astfel timp prețios pentru voi și eliminând riscurile nedorite? Consultantul va identifica nevoile și dorințele cuplului și va personaliza un program creat 100% pentru voi. Pentru că fiecare cuplu este diferit.

Consultanții de travel ai agenției Fresh Holidays au vizitat deja majoritatea destinațiilor pe care le promovează și astfel ai garanția că recomandările lor sunt cu adevărat calificate și reale.

Fresh Holidays sunt turoperatori pe destinații exotice, fără alți intermediari din România. Serviciile de care te bucuri la destinație sunt direct contractate, ceea ce îți garantează cele mai bune prețuri, flexibilitate în configurarea și achitarea programelor, dar și eliminarea riscurilor. Multe alte cupluri au testat deja serviciile Fresh Holidays și îi recomandă. Poveștile lor sunt garanția că luna voastră de miere va fi un eveniment cu adevărat special.

De luna voastră de miere se ocupă singura companie din România care oferă “Garanția calității serviciilor și a vacanțelor fără griji”. În plus, dacă nu sunteți satisfăcuți de serviciile prestate de Fresh Holidays sau de partenerii locali, veți primi banii înapoi.

Provoacă-i pe cei de la Fresh Holidays să îți ofere luna de miere la care 
ai visat și intri automat în cursa pentru o vacanță exotică în doi, în Bali, 
Mauritius sau Malaezia!

Detalii despre concurs aici

5 răspunsuri pe care le cauți

Întrucât am constatat că un honeymoon consultant este cu adevărat util pentru orice cuplu care planifică luna de miere, am realizat și un scurt interviu cu Cosmin Neacșu, Managerul Fresh Holidays, companie specializată pe vacanțe exotice și luni de miere.

Cosmin ne povesteste despre principalele întrebări și dileme pe care majoritatea cuplurilor le au atunci când vine vorba de a alege să-ți petreci luna de miere într-o destinație exotică.

Q: Care ar fi destinatia potrivita pentru o luna de miere intr-o destinatie exotica si ce oferte aveti?

Cosmin:

Noi considerăm că fiecare cuplu este diferit. În această situație, nu putem să oferim un program standard sau o destinație standard pentru toate cuplurile.

Dintotdeauna am spus că primul pas este consultanța. Mai întâi discutăm cu cei doi, aflăm nevoile și dorințele lor reale și apoi propunem destinația sau destinațiile potrivite pentru care personalizăm mai multe programe din care cei doi să aleagă.

Dacă sunt cupluri care preferă ca în luna de miere să stea la plajă într-o insulă tropicală, atunci clar ei trebuie să meargă în Maldive, Mauritius, Seychelles sau Dominica însă la fel exista cupluri care vor o lună de miere activă și atunci mulți dintre ei preferă Thailanda, Bali, Africa de Sud sau Costa Rica, de exemplu. Cu siguranță un sejur în Maldive nu ar fi potrivit pentru cuplul care vrea o vacanță activă, dar exotică în același timp.

Q: Care este cea mai bună perioadă din punct de vedere climatic pentru a opta pentru destinațiile exotice din oferta dumneavoastră?

Cosmin:

Aceasta este una dintre cele mai uzuale întrebări pe care le primim. Ținând cont că majoritatea nunților au loc în perioada Mai – Septembrie și peste 80% dintre cupluri vor să plece în luna de miere, într-o destinație exotică, imediat după nuntă, atunci este bine de știut unde este recomandat să mergi, din punct de vedere climatic.

Dacă luăm în calcul sejurul pe timpul verii într-o destinație exotică, atunci cu siguranță cele mai bune variante sunt Bali (eventual cu Singapore), Mauritius, Kenya, Tanzania, Zanzibar sau zona Americii de Sud. Desigur, Europa este în vogă pentru cei care nu vor neapărat o vacanță exotică.

Dacă totuși puteți aștepta până în toamnă / iarnă, deja opțiunile se diversifică semnificativ. Pe lângă Mauritius care este ok tot anul, puteți opta fără probleme pentru zona Caraibe, Thailanda, Malaezia, Costa Rica, Africa de Sud sau sudul Americii Latine.

Q: Există șansa ca această vacanță să poată fi plătită în mai multe etape? Există o modalitate de a beneficia de oferta promoțională chiar și în cazul în care cuplul nu are toți banii disponibili de la început?

Cosmin:

Păi, tocmai asta este ideea. Cuplurile au cheltuieli cu nunta, rochia, costumul și multe altele. Sigur că se poate beneficia de oferta promoțională pe care am trimis-o pe mail și care poate fi achitată eșalonat, în mai multe etape.

Q: Ce fac clienții când ajung la destinație? Sunt așteptați de cineva? Cum vor proceda la fața locului?

Cosmin:

Majoritatea cuplurilor se tem că vor ajunge într-o destinație îndepărtată și nimeni nu va avea grijă de ei.

Eronat.

Toate serviciile rezervate sunt prestate de partenerii noștri direcți din acele destinații, companii de renume, deja testate de noi, dar și de multe alte cupluri înaintea lor.
Garantăm că la sosirea în aeroport ghidul îi va aștepta cu o pancartă pe care vor fi scrise numele lor, îi va invita în mașină și le va face transferul la hotel.

Ghidul va fi la dispoziția cuplului 24/7, telefonic, pentru orice fel de problemă poate apărea la destinație și tot el se va ocupa de excursiile locale, deja rezervate, sau pe care urmează să le rezerve la fața locului.

Este angajat al companiei noastre partenere din acea destinație și job-ul lui este să se asigure că luna de miere a clienților noștri decurge perfect de la un capăt la altul.

Q: De ce să apelez la o agenție de turism când pot să îmi rezerv singur zborul, iar cazarea să o fac pe booking.com?

Cosmin:

Până la urmă, cu siguranță că poți să faci orice, online, singur, dar vrei să riști luna voastră de miere? Totuși, nu mergi într-un city break în Europa, ci la capătul lumii.
În plus, chiar dacă apelezi la agenție, este bine să ai grijă la ce agenție apelezi.

Printre motivele pentru care să apelezi la agenție, aș putea să enumăr:

  • Consultantul tău a vizitat deja destinațiile pe care ți le recomandăm, deci cu siguranță știe mai bine decât booking.com, către ce locații să te îndrume în functie de preferințele tale;
  • Consultantul tău va prelua toată grija rezervărilor și a organizării vacanței voastre, câștigând timp prețios pentru voi, iar voi puteți să vă ocupați liniștiți de organizarea nunții.
  • Siguranța voastră! Este de preferat ca la destinație să te aștepte un ghid privat la dispoziția ta, să te transfere la hotel și tot el să îți asigure și eventualele excursii opționale.

Un astfel de serviciu este posibil doar pentru că noi avem contract direct cu parteneri locali în fiecare destinație, parteneri testați deja de noi. Așa că tu nu mai alergi după taxi-uri, după tot felul de excursii și ai garanția că te bucuri din plin de experiențele din luna de miere, în siguranță, fără stres și fără griji.

Vezi și răspunsul la întrebarea anterioară. 🙂

Clienți mulțumiți

Dar uite, pentru a convinge cititorii voștri că toate cele povestite mai sus sunt reale și nu doar vorbe în vânt, cel mai bine ar fi să citească testimoniale ale altor cupluri care ne-au testat deja și care au avut parte de o lună de miere plină de experiențe memorabile.

O parte dintre testimoniale se regăsesc aici: http://www.freshholidays.ro/testimoniale/.

Concurs

Provoacă-i pe cei de la Fresh Holidays să îți ofere luna de miere la care ai visat și intri automat în cursa pentru o vacanță exotică în doi, în Bali, Mauritius sau Malaezia!

Pentru a vă inspira cu privire la destinațiile recomandate pentru luna de miere, accesați:

http://www.freshholidays.ro/vacante-romantice-oferte-luna-de-miere/

sau trimiteți o solicitare de ofertă personalizată pe adresa info@freshholidays.ro.