Invitațiile pentru evenimente speciale, precum nunți, botezuri sau aniversări, au evoluat considerabil odată cu dezvoltarea tehnologiei. În locul invitațiilor tradiționale, tipărite pe hârtie, tot mai mulți oameni optează pentru invitații digitale, create și distribuite online.

În acest articol explorăm avantajele invitațiilor digitale care pot fi create pe wedinvite.ro, o nouă platformă online ce oferă servicii de creare și gestionare a invitațiilor pentru nuntă, botez sau aniversare.

WedINVITE îți asigură toate instrumentele necesare pentru a-ți crea singur(ă) invitații digitale ideale pentru evenimentul tău, indiferent că este vorba despre o nuntă, un botez, o nuntă și un botez (nuntez) sau o aniversare. Cu funcționalitățile moderne pe care le ai la dispoziție, platforma te ajută ca întregul proces de distribuire și primire a răspunsurilor să fie cât mai ușor pentru tine.

De asemenea, și invitații tăi sunt avantajați. Aceștia pot accesa invitația în orice moment, de pe telefon sau calculator și pot confirma sau infirma prezența prin intermediul formularului de răspuns (RSVP) integrat în fiecare invitație digitală. În plus, pot menționa dacă au alergii la anumite alimente sau ce fel de meniu preferă. Cu ajutorul hărților online pot vedea locațiile evenimentului și pot naviga direct din Waze sau Google Maps.

Ai nevoie doar de câteva minute pentru a crea o invitație online personalizată, care te va ajuta să gestionezi mai ușor confirmările și să eviți șirul lung de telefoane din ziua evenimentului, în care trebuie să dai detalii despre locația bisericii sau a restaurantului unde va avea loc petrecerea. Pe WedINVITE ai inclusă o varietate de modele de invitații digitale pentru care să optezi. De trecut pe lista de invitații digitale.

Simplifici procesul de căutare pentru invitații digitale și economisești timp

Cu ajutorul invitațiilor digitale elimini necesitatea de a petrece ore întregi căutând firme specializate în oraș. În schimb, îți vei crea invitația online direct din confortul casei tale. Poți alege dintr-o varietate de modele pe care le poți personaliza cu fonturile preferate sau cu pozele tale pe fundal, pentru a se potrivi perfect evenimentului tău, fără să te stresezi cu detaliile de printare și distribuție.

Creezi invitații unice care reflectă perfect evenimentul tău

Poți utiliza platforma de invitații digitale WedINVITE pentru a personaliza fiecare detaliu al invitației tale. Textul, fonturile și imaginile pot fi adaptate pentru a se potrivi tematicii și stilului evenimentului tău. De asemenea, poți adăuga întrebări personalizate în formularul de confirmare pentru a obține toate informațiile necesare de la invitați. Astfel, vei realiza o invitație unică și personalizată care să reflecte perfect viziunea ta și care să impresioneze participanții la eveniment. De trecut pe lista de invitații digitale.

Aranjezi locurile invitaților la mese mult mai simplu cu ajutorul unor invitații digitale

Organizarea la mese a invitaților care au confirmat prezența nu a fost niciodată mai ușoară. În cadrul platformei WedINVITE poți să definești mesele și capacitatea acestora, să muți invitații de la o masă la alta până când obții aranjarea ideală. În plus, la final, exporți lista și o trimiți locației unde se va desfășura evenimentul sau direct wedding planner-ului care se ocupă de nunta ta.

Invitațiile digitale sunt o soluție modernă și foarte practică

Invitațiile digitale sunt accesibile de pe orice dispozitiv conectat la internet, fie că este vorba de un laptop, tabletă sau smartphone. Invitații pot accesa toate detaliile evenimentului instant, dintr-un singur link, oriunde s-ar afla. Acestea includ hărți interactive către locațiile evenimentului și facilitează confirmarea prezenței sau refuzul participării printr-un sistem simplu și eficient. Fiecare invitat poate avea la îndemână toate informațiile necesare, fără să fie nevoie să caute prin plicuri sau să rețină adrese sau detalii complicate.

Invitații digitale au ca avantaj și costul redus de realizare

Producerea invitațiilor fizice implică achiziționarea de materiale (hârtie de calitate, plicuri, timbre) și, adesea, plata unui graphic designer și a unei tipografii. Invitațiile digitale, pe de altă parte, necesită doar o platformă online, așa cum este și wedinvite.ro, unde ai disponibile diferite modele la prețuri foarte accesibile. De asemenea, eliminarea costurilor de livrare contribuie semnificativ la economii.

Alegi invitațiile digitale și ești mai responsabil(ă) față de mediu

O modalitate simplă, dar importantă de a reduce poluarea este alegerea invitațiilor digitale în locul celor tradiționale, tipărite pe hârtie. Producerea hârtiei implică tăierea copacilor, consumul de apă și utilizarea de produse chimice care pot polua mediul. De trecut pe lista de invitații digitale.

Invitațiile tipărite necesită, de asemenea, cerneală și alte materiale care contribuie la impactul ecologic, pe când cele digitale sunt create și distribuite online, reducând astfel consumul de energie și emisiile de carbon. În plus, invitațiile fizice generează deșeuri la fiecare etapă de producție, de la resturi de hârtie și cerneală, până la ambalajele și plicurile care însoțesc invitațiile.

Invitații digitale ce pot fi modificate oricând, pe termen nelimitat

Un mare plus al invitațiilor digitale de pe platforma WedINVITE este și faptul că acestea au termen nelimitat și oferă astfel posibilitatea de a le accesa oricând, fără să te îngrijorezi că nu le vei mai putea modifica sau trimite după o anumită perioadă. Mai mult, poți să incluzi în invitație și un cronometru pentru a număra timpul rămas până la eveniment.

Plătești un singur preț pentru un număr nelimitat de invitați

Există două opțiuni de plată flexibile în cadrul platformei WedINVITE și anume o plată unică de 299 lei per invitație cu număr nelimitat de invitați sau 3.99 lei per invitat.

Pe wedinvite.ro optezi pentru planul care ți se potrivește nevoilor tale, iar dacă nu ai găsit modelul care să-ți placă cu adevărat sau nu ai timp și nici inspirație să-ți creezi propria invitație digitală, echipa WedINVITE poate crea o invitație unică doar pentru tine, cu un design personalizat, la cerere. De trecut pe lista de invitații digitale.