Organizarea unui eveniment important, precum o nuntă, un botez sau o aniversare, înseamnă multe detalii și planificare atentă. Unul dintre elementele esențiale este trimiterea invitațiilor, iar în era digitală, invitațiile online sunt o soluție modernă și rapidă.

Cu doar câteva click-uri, poți crea și trimite invitații personalizate direct către toți invitații tăi, iar acest proces simplificat te ajută să economisești ore întregi, pe care altfel le-ai petrece selectând modele sau scriind manual fiecare invitație, și să elimini costurile asociate cu tipărirea și expedierea invitațiilor fizice.

WedINVITE este o platformă nouă care facilitează crearea și gestionarea invitațiilor online, oferind o serie de funcționalități ce transformă această sarcină într-un proces facil și plăcut.

Cum funcționează platforma wedINVITE

În primul rând începi prin a-ți alege unul din zecile de modele special concepute pentru diferite tipuri de evenimente (nuntă, botez, nuntă și botez – nuntez, aniversare). Apoi îți personalizezi invitația digitală într-o formă unică și după preferințele tale. Ai posibilitatea să schimbi imaginile de fundal – să adaugi fotografii personale, să ajustezi textele și să configurezi întrebările din formularul de confirmare. Astfel, ai control total asupra aspectului și informațiilor incluse. La orice pas, poți previzualiza invitația pentru a te asigura că este exact așa cum îți dorești.

După ce ai creat invitația, adaugi lista de invitați foarte ușor. Trebuie doar să completezi numele și numărul de persoane (de ex. Andreea – 1 persoană, Familia Petrescu – 2 persoane). Odată finalizat acest pas, poți începe trimiterea invitațiilor online, care se poate realiza în două moduri: manual, trimițând link-ul personalizat către fiecare invitat, sau pe email, într-un format special. De asemenea, stadiul invitațiilor poate fi modificat inclusiv manual oricând, mai ales pentru situațiile în care ai primit confirmarea în afara platformei.

Ca să-ți fie și mai ușor, WedINVITE îți pune la dispoziție și un instrument extrem de eficient pentru organizarea invitaților la mese. Ai posibilitatea să adaugi mesele, capacitatea lor și să distribui fiecare invitat la o anumită masă. La final, există posibilitatea să exporți lista de invitați și organizarea lor la mese pentru a trimite apoi către restaurant sau wedding planner. Foarte simplu, nu-i așa? 🙂

Ce funcționalități oferă platforma WedINVITE

Pe wedinvite.ro poți să-ți personalizezi singur(ă) invitația perfectă de care ai nevoie pentru evenimentul tău. Găsești o gamă largă de modele minunate, gata prestabilite, pe care le poți utiliza pentru o personalizare perfectă a invitației sau poți să adaugi texte, culori, fonturi și imagini, după preferințe.

Bineînțeles, prin funcționalitățile care îți permit să gestionezi invitațiile de la început până la sfârșit se numără și adăugarea locațiilor nelimitate cu hărți integrate. Un element extrem de util pentru evenimentele care au loc în mai multe locații, cum ar fi cununia civilă, ceremonia religioasă și petrecerea de seară. Invitații vor putea să vadă exact unde trebuie să ajungă și cum să ajungă acolo, eliminând riscul de a se pierde sau de a întârzia.

Platforma oferă și un formular RSVP, care include întrebări suplimentare pentru a colecta toate informațiile necesare de la invitați. De exemplu, poți întreba despre alergii alimentare, preferințe de meniu sau necesități speciale, asigurându-te astfel că toți invitații se vor simți confortabil și bineveniți.

În plus, fiecare invitație are un link unic pentru o distribuire ușoară și rapidă, iar confirmările pot fi gestionate atât în platformă, cât și pe email. Link-ul poate fi trimis prin email, mesaj text sau distribuit în social media, asigurându-te că invitația ajunge la toți destinatarii. În acest mod, invitații pot accesa detaliile evenimentului imediat. În platformă există și posibilitatea să adaugi colaboratori pentru a te ajuta cu administrarea invitațiilor digitale, cum sunt partenerul tău, wedding plannerul sau persoana apropiată care se va implica activ în organizarea evenimentului.

Un mare atuu al invitațiilor online de pe platforma WedINVITE este și faptul că acestea rămân valabile pe termen nelimitat, oferindu-ți flexibilitatea de a le accesa oricând și nu te vei îngrijora că acestea expiră sau vei pierde accesul la ele. Mai mult, există și posibilitatea de a include un cronometru pentru a număra zilele rămase până la marele eveniment, pentru a spori entuziasmul participanților.

Ai și posibilitatea de a urmări și gestiona invitațiile și confirmările primite, pentru o imagine generală cât mai clară. De asemenea, poți vizualiza statistici detaliate privind trimiterea invitațiilor, cine a răspuns, cine a confirmat și cine a refuzat invitația la eveniment. Toate răspunsurile sunt colectate și centralizate într-un singur loc, pentru a le găsi repede, fără a fi nevoie să răsfoiești prin emailuri sau mesaje. Acest lucru îți permite să planifici mai eficient și să faci ajustările necesare în timp real.

Dacă te-ai răzgândit legat de câteva detalii ale invitației online și vrei să schimbi o fotografie, tipul unui font sau culoarea unui text, află că aceasta poate fi modificată chiar și după ce a fost plătită. Platforma permite, de asemenea, gestionarea răspunsurilor, astfel încât să poți vedea cine a confirmat participarea și alte detalii suplimentare, precum tipul de meniu ales, pentru o organizare impecabilă.

Toate aceste funcționalități fac din WedINVITE un instrument indispensabil pentru organizarea unui eveniment reușit, eliminând stresul și economisind timp prețios.

Cât costă

Ai două opțiuni de plată flexibile, mai exact 3.99 lei per invitat (preț redus de la 5.99 lei) sau o plată unică de 299 lei (redus de la 499 lei) per invitație cu număr nelimitat de invitați. WedINVITE îți oferă posibilitatea de a alege planul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale și bugetului disponibil. Indiferent de mărimea evenimentului, vei găsi o opțiune de tarifare care să fie avantajoasă.

Așadar, dacă ai stabilit deja data nunții sau a botezului celui mic și următorul pas este trimiterea invitațiilor, accesează https://wedinvite.ro/ și profită de toate opțiunile disponibile pe platformă pentru a crea invitația perfectă pentru evenimentul tău unic.