Vrei să-ți implici animalul de companie la nuntă? Dacă și tu te numeri printre iubitorii de animale care au acasă un suflet drag fără de care nu-și imaginează viața din fiecare zi și, mai mult decât atât, urmează să te căsătorești, cu siguranță ți-ai pus întrebarea dacă poți avea prietenul necuvântător alături de tine în ziua cea mare.

Din fericire, există destule moduri prin care îți poți implica animalul de companie la nuntă, mai ales dacă vorbim despre un câine, pentru că în cele mai multe dintre cazuri, celelalte animale de companie nu prea pot participa la un astfel de eveniment, desigur, cu mici excepții, cum sunt nunțile cu petrecere chiar la tine acasă.

Începând cu ședințele foto, cu posibilitatea de a personaliza invitațiile și alte elemente de papetărie prezente în cadrul nunții tale, cu personalizarea tortului sau a dulciurilor oferite la candy bar sau cu o serie de reguli după care ar trebui să te ghidezi dacă vrei ca patrupedul tău să-ți fie alături în ziua cea mare, îți prezentăm mai jos o serie de modalități prin care să-ți poți îndeplini dorința.

Iată ce poți face pentru a-ți implica animalul de companie la nuntă:

Asigură-te că există soluții pentru toate aspectele de mai jos, cu privire la animalul tău de companie

  • în primul rând, află dacă locul în care faci petrecerea de nuntă permite accesul animalelor
  • asigură-te că animalul reacționează bine în contact cu persoanele străine, pentru că este foarte mare probabilitatea ca la nunta ta să nu cunoască majoritatea persoanelor participante
  • în cazul în care locația petrecerii de nuntă este foarte departe de casă, asigură-te că poți transporta prietenul necuvântător în condiții optime (e posibil ca patrupedului să nu-i facă bine un drum cu mașina de sute de kilometri sau, mai rău, un drum cu avionul), doar pentru a participa la nunta ta.
  • interesează-te dacă mai sunt și alte animale în locația petrecerii tale de nuntă și anticipează felul în care acestea vor interacționa cu patrupedul tău.
  • dacă la nunta ta vei avea artificii, confetti (care pot fi înghițite de animal) sau muzică la un volum foarte ridicat, analizează mai bine felul în care va face față animalul tău
  • asigură-te că ai pe cineva, un prieten care participă la nuntă și care este dispus să fie responsabil pentru micul tău prieten în ziua nunții sau o persoană angajată special pentru așa ceva, pentru că este foarte probabil să nu poți face față integral acestei responsabilități pe tot parcursul zilei.
  • întreabă dacă printre invitații tăi se numără persoane cu alergii la animale și estimează care sunt riscurile ca persoana respectivă să fie afectată de prezența animalului tău.

Dacă ai rezolvat toate aspectele de mai sus și ai răspunsuri favorabile la toate întrebările, nu te mai poate opri nimic pentru a-l lua pe prietenul necuvântător la petrecerea nunții tale.

Include animalul de companie la nuntă în cadrul ședinței foto de nuntă

Acest aspect are un plus și pentru alte tipuri de animale de companie în afara câinilor, așadar dacă ai acasă o pisică, un porc de guinea, un papagal sau o broască țestoasă și vrei ca ele să apară în ședința ta foto, poți discuta cu echipa de fotografi și cu siguranță se va găsi o rezolvare inspirată pentru acest aspect.

În cazul animalelor de companie menționate mai sus, este evident că va fi mult mai ușor să le includeți în fotografiile făcute acasă, eventual în ședința foto de pregătire a mirilor sau înainte să plecați către biserică sau restaurant.

Dacă ai un câine, situația se simplifică, pentru că patrupedul tău va putea participa cu ușurință și la o ședință foto în aer liber.

Optează pentru elemente de papetărie cu ilustrații ale animalului tău de companie sau pentru un tort personalizat

Dacă legătura dintre tine și animalul tău este una foarte puternică și te definește, poți să exprimi acest lucru și prin intermediul invitațiilor de nuntă sau al celorlalte elemente de papetărie pe care le vei folosi în ziua cea mare.

Invitația ta de nuntă poate conține ilustrații cu voi doi împreună cu patrupedul vostru ori guest list-ul de la intrare poate avea, de asemenea, un desen care să reprezinte animalul tău sau chiar o poză a acestuia.

În plus, dacă alegi un tort de nuntă cu figurine, poți include și prietenul tău necuvântător acolo, iar dacă optezi pentru un candy bar cu tematică, poți da frâu liber imaginației și în cadrul acestei secțiuni.

De asemenea, poți alege și mărturii de nuntă personalizate, cum ar fi biscuiții din turtă dulce în forma animalului tău de companie.

Animalul de companie la nuntă. Pregătește-i patrupedului tău un „outfit” pentru nuntă și asigură-te că este curat și că nu-i va lipsi nimic în ziua cea mare

Știm cu toții că există accesorii și chiar ținute pentru animalele de companie, iar ziua nunții poate fi ocazia perfectă pentru ca animalul tău să poarte astfel de lucruri. Implică-ti animalul de companie la nuntă. Cu toate acestea, este important să te asiguri că animalul se simte confortabil cu orice tip de accesoriu pe care ți-ai dori să-l poarte și să nu-i provoace sub nicio formă vreun deranj. Poți alege un papion sau o fundă discretă, însă orice ai alege, convinge-te întâi de toate că este agreat de către animal și că nu-l pune în pericol în niciun fel.

Este important ca animalul să fie curat în ziua cea mare, mai ales dacă are obiceiul să sară pe tine sau pe alți invitați de bucurie, iar dacă obișnuiești să-l duci la salon pentru servicii de acest gen, nu uita să-i faci o programare înainte de ziua nunții tale.

Totodată, asigură-te că prietenul tău necuvântător are la dispoziție pe întreaga durată a nunții castroanele cu apă și mâncarea potrivită.

Te-ai gândit cum îți poți implica animalul de companie la nuntă? Lasă-ne răspunsul în comentarii.