Cum funcționează, cum ajută în cadru unui eveniment, care sunt pachetele și condițiile de închiriere pentru o cabină foto

Cabina foto, photobooth-ul, își păstrează de mult timp statutul de vedetă în cadrul evenimentelor private sau corporate. Asta pentru că asigură atât un grad ridicat de engagement, cât și printează instant fotografii, chiar la față locului.

Există doi factori foarte importanți, atât pentru persoanele fizice cât și pentru companii. Cabina foto poate schimbă traiectoria unui eveniment monoton în unul animat. Aspectul fotografiilor, al amintirilor personalizate, este un plus valoare atât pentru gazde cât și pentru invitați deopotrivă!

Cum funcționează o cabină foto?

Cabina fotobooth are  încorporată o imprimantă foto profesională, un minicalculator care are capacitatea de a procesa rapid informația alături de un aparat foto și lumini de studio.  Acesta va prelua cadre cu invitații și le va printa instant. Toate sunt încadrate într-o carcasa elegantă pentru a masca și a nu invada spațiul intim al evenimentului cu aparaturi, imprimante, obiective, cabluri de alimentare etc.

Cabina foto se comportă asemeni unui ministudio foto portabil, fiabil, ce va întreține o bună atmosferă în rândul invitaților. Cabina foto va veni împreună cu un asistent, care pe lângă punerea în funcțiune a echipamentelor, se va preocupa și de bunul workflow al invitaților.

Aminitiri sub formă de fotografii personalizate

Fotografiile printate de cabina foto au o tematică personalizată cu grafica evenimentului. Acestea pot reprezenta atât o mărturie pentru cei care iau parte la un eveniment personal, cât și un instrument de marketing pentru evenimentele corporate.

Engagementul cabinei foto

Cabina foto va ține invitații în priză, îi va îndemna să își “depășească starea de monotonie”, să socializeze în timp ce se vor fotografia în grupuri mici sau mari. Pentru a amplifica factorul de distracție, la dispoziție le vor sta și o colecție de accesorii haioase.

Propsurile pentru cabina foto vin la pachet odată cu închirierea acesteia, sunt funny și super distractive.

De unde se poate închiria o cabina foto?

Firmele de evenimente au la dispoziție pachete de închireri pentru cabine foto. Costurile pachetelor de închirere sunt structurate în funcție de mai mulți factori: programul efectiv de închiriere, opțiunile dorite, ziua în care va avea loc evenimentul etc.

Recomandări închiriere cabina foto

Ca și recomandare pentru zona Bucureștiului și împrejurimi, puteți încerca și Cardinalle Photography. În primul rând datorită calității printului oferit cât și a modului de gestionarea a acesteia. Fiind o companie de fotografi de evenimente, cunosc bine procedurile, încadrează foarte bine spațiul și prioritizează calitatea imaginii, a luminii etc.

Întotdeauna va exista o diferență între o cabină foto gestionată de un fotograf față de un alt specialist. Fotograful va vedea lucrurile altfel…

În plus au la dispoziție o ofertă interesantă, de personalizare a mai multor aspecte ce se pretează si evenimentelor speciale, în special pentru evenimentele corporate:

  • posibilitatea realizării de decoruri personalizate;
  • posibilitatea personalizării plicurilor pentru fotografii;
  • realizarea de fotografii magnetice;
  • realizarea de albume foto si guestbook-uri;