Ramona & Cristian Voiculescu au fost prezenți la târgul de nunți Perfect Wedding și ne-au redat în imagini și text ce s-a întâmplat la acest eveniment. Majoritatea furnizorilor listați dispun și de o prezentare proprie.

***

Trei zile pline, vizite oficiale, expozanți entuziaști, zăpadă, multă muzică, acțiuni caritabile, miri timizi sau negociatori de profesie, concerte și prezentări de modă spectaculoase… cam acestea au fost ingredientele ediției a IX-a a Târgului de Nunți – Perfect Wedding.

Acesta a avut loc în perioada 16-18 martie, în Complexul Expozițional „Casa Cărții”, Pitești. Eveniment marca AnSil Events, Perfect Wedding este deja un târg cu tradiție, care s-a născut din dorința de a crea pentru miri un loc special în care să găsească, an de an, tot ce-și doresc pentru nunta lor.

Taxa de intrare a fost opțională, iar banii strânși au mers către Asociația de voluntari „Zâmbete Colorate” 🙂 – „Campania Zâna Măseluță și reguli de igienă personală”.

Ne-am adunat dis de dimineață, am făcut ultimele retușuri și vineri după-amiază l-am asteptat pe domn’ vice primar să ne taie panglica inaugurală. După deschiderea oficială a început distracția.

Prezentatorul evenimentului, MC White a avut grijă să ne simțim bine, atât noi cât și mirii care ne-au vizitat; seara a continuat cu prezentări, discuții cu vizitatorii, interviuri cu expozanții și un moment special – recital Adina Sima și Marius Bălan. Seara a fost faină, cu muzică bună și în arome de cafea mirii zăboveau încă pe la standuri în jurul orelor 21:00.

Sâmbătă atât noi, expozanții, cât și vizitatorii, am avut parte de și mai multe surprize: prezentări de modă, concert Simina Stanciu și Young Orchestra, momente de dans, demonstrații de hair style. A fost prezentată cea mai scumpă rochie din târg și cea mai spectaculoasă rochie pe cel mai cool model, Miss Bucharest Fashion Week.

Iar organizatoarea, Andreea Mihai, nu s-a oprit aici 🙂 și a „obligat” mai multe colege de la ziar să îmbrace pentru a doua oară rochii de mireasă, rămânând evident tot la primul soț. 🙂 Ziua a fost plină, am întâlnit oameni faini, ne-am bucurat de vizite speciale ale foștilor clienți/actuali prieteni, ne-am băut cafelele cu drag cu „vecinii” de stand și am ținut-o tot așa până când s-au închis ușile și ne-au dat afară gardienii. 🙂

Duminică ne-am revenit de la prima oră a dimineții cu Taraful George Urziceanu & Gemenele. Cea de-a doua mare surpriză a fost zăpada care cădea așa cum ne-am fi dorit să se întâmple în ajunul Crăciunului și care am crezut că ne va ține mirii în casă. Însă aceștia nu s-au lăsat intimidați și ne-au vizitat și în cea de-a treia zi în număr la fel de mare.

Ed Sheeran… powered by Green Sound Music s-a ocupat în continuare de buna dispoziție a mirilor, de asigurarea răbdării pe parcursul zecilor de minute în fața cabinelor de probă sau în timpul lungilor sesiuni de analiză a book-urilor cu invitații. Împreună cu expozanții ajunși din toate colțurile țării – Oradea, București, Râmnicu Vâlcea, Suceava, Craiova, Târgu Mureș, am avut grijă ca mirii să se simtă bine în mijlocul nostru și să beneficieze de prezentări, consultanță și ofertele speciale ale celor mai diverse și complete servicii necesare pentru evenimentele importante din viața lor.

Experienta unui astfel de eveniment este frumoasă, necesară și extrem de utilă… pentru noi dar mai ales pentru voi!… noi vrem să ne cunoașteți, voi trebuie să nu vă speriați de „ziua cea mare”! Condiția esențială rămâne aceeași: să ne simțim bine unii în compania celorlalți, dacă tot vom face O NUNTĂ împreună! 🙂

Lista furnizori:

Fotografie si videografie de eveniment
Aranjamente si decoratiuni florale
Rochii de mireasa si ateliere de moda
Muzica si formatii
Agentii evenimente si invitatii
Restaurante
Dulciuri si cofetarii
Cabine foto
Alte servicii


FOTOGRAFIE ȘI VIDEOGRAFIE DE EVENIMENT

VOICULESCU WEDDING FILMS & PHOTOS  (fotografie și videografie de eveniment, Ramona & Cristian Voiculescu)

Toate pregătirile încep să prindă contur… Ai găsit rochia perfectă, el, costumul de prinț din poveste, aveți cadrul pe care vi l-ați dorit și muzica ce vă va încânta seara.

Însă vrei să retrăiești totul și peste ani… Toate aceste clipe trec repede și trebuie imortalizate cu grijă și suflet în imaginile ce vor grăi despre iubirea voastră și peste zeci de ani! Asta facem noi!

Citește rândurile de mai jos și descoperă modurile în care îți putem reda povestea… iar după ce alegi cu grijă va deveni ultima ta grijă!

Mai întâi discutăm de preț, da?

Însă vei vrea să afli mai mult… pentru că și noi vrem mai mult, vrem să te cunoaștem la o ședință foto-video Before Wedding.

Și pentru că evenimentul tău va arăta fantastic în filmul nostru vei vrea un clip Love Story… sau, îți dorești clipul clasic ce rezumă momentele importante ale celui mai fericit eveniment din viața ta, clipul Wedding Day.

Evenimentul s-a terminat însă noi îți oferim șansa să retrăiești emoția într-o ședință After Wedding.

Știu, ai niște cadre minunate, sunteți un cuplu “de revistă”… vrei print-uri!… personal mă pot ocupa de ele…tu doar îți alegi culori, dimensiuni, materiale și gata, albumul devine pentru mine Semnătura iar pentru tine Începutul Poveștii.

Pot să continui să-ți spun că voi realiza cele mai frumoase cadre la evenimentul tău însă… mă voi opri aici.

În schimb îți spun atât: pozele tale trebuie să trezească emoție pentru toți viitorii mei miri… ȘI O VOR FACE!

TRY ANGLE STUDIO (fotografie și videografie de eveniment Mari Ilie & Dobrin Dragoș)

Legendele spun că fotografiile fură sufletul oamenilor, noi dăm suflet fotografiilor!

De multe ori, un moment banal ne poate umple inima de bucurie și ne poate crea amintiri de neuitat, de aceea ca fotograf trebuie să urmărești și să imortalizezi acel moment. Pentru că atunci când sunt cuprinși de acea emoție chipurile lor devin mai fericite, mai calde, mai luminate, deoarece bucuria pe care o simt în suflet le este oglinda pe chip.

Pasiunea noastră pentru fotografie este din ce în ce mai mare și ne dorim să fim din ce în ce mai buni, cu fiecare eveniment, cu fiecare poveste. Răsplata noastră?…bucuria voastră, bucuria pe care o simțiți când vă priviți fotografiile!

FOTO-VIDEO 4K (Foto-Video, Răzvan Rotariu și Marius Diaconu)

Echipa inovatoare foto-video 4k își propune să imortalizeze perfect momentul unic din viața dumneavoastră, pentru că evenimentul perfect nu poate fi planificat altfel decât cu profesionalism și dedicare.

Astfel, Răzvan și Marius vin cu combinația perfectă dintre tehnică și distracție, care să vă surprindă vizual și digital emoția zilei în care vă uniți destinele, printr-o abordare artistică și originală pentru a crea albumul de poveste. Oferim servicii complete, performanță ireproșabilă și atenție la detalii, iar echipa noastră se dezvoltă constant pe baza reclamei făcute exclusiv de către clienții noștri mulțumiți.

ALPHA STUDIO (fotografie și videografie evenimente, George Militaru)

Suntem o echipă tânără, pasionată de fotografie și ne-am gândit să împărțim acest lucru cu cât mai multe persoane. Ne place ceea ce facem și dorim să evoluăm în mai bine în fiecare an.

FOCUS-FOTO STUDIO (foto-video)

Echipă tânără și dinamică, oferim perechilor de miri amintiri prețioase și dovedim acest lucru prin sutele de prieteni pe care i-am câștigat în cei 15 ani de experiență.

***

ARANJAMENTE/DECORAȚIUNI FLORALE

LES FLEURS DE MARIE (decorațiuni florale, Maria Florea)

Echipa „Les Fleurs de Marie” îți pune la dispoziție un decor de vis, un decor în care fiecare detaliu este atent ales pentru a-ți crea cea mai frumoasă amintire… Let your dreams blossom!

FLORARIA CHAPEAU (aranjamente florale, Maria Haiducu)

La Chapeau, iubim arta și tot ceea ce este frumos și ne bucurăm când florile cumpărate de la noi înfrumusețează viețile celor din jur. Din mâinile noastre ies în fiecare zi aranjamente florale elegante și rafinate, în care îmbinăm bunul gust, atenția pentru detalii și cele mai frumoase flori.

Lucrăm cu flori variate și cu materiale de cea mai bună calitate pentru a crea aranjamente și decorațiuni florale care să facă unic fiecare eveniment. La noi imaginația nu are limite. Transformăm orice vis în realitate, lucrând cu pasiune și seriozitate.

DANIELLE FLOWERS (Wedding Planner-Florist, Daniela Neagoe)

Pasiunea pusă în fiecare eveniment pe care îl organizăm, arată fericirea de pe chipul mirilor noștri. Eleganța și unicitatea buchetelor realizate pentru miresele noastre demonstrează experiența cumulată în cei 11 ani de când existăm pe piață.

Dorința de a vedea oameni fericiți în jurul nostru este miza noastră. Dacă doriți să fiți diferite în ziua nunții dumneavoastră, fiți sigure că la noi veți reuși să găsiți modele care vă pot inspira. Dacă vă doriți să fiți diferiți atunci când oferiți un buchet de flori cadou, în florăria noastră veți găsi buchete speciale, dar și aranjamente deosebite.

FLORĂRIA ANASTASIA

***

ROCHII DE MIREASĂ/ATELIERE DE MODĂ

ALTESSE BRIDAL STORE (rochii de mireasă și pantofi)

Nunta – o sărbătoare, o ceremonie, un nou început – de fiecare dată o expresie a iubirii adevărate a unui cuplu. Aceasta este ceea ce inspiră Altesse Bridal Store.

Călătorim prin lumea întreagă pentru a aduce în magazin cele mai renumite și exclusiviste branduri de rochii de mireasă și de ocazie pentru că ne dorim ca miresele Altesse să aibă un eveniment unic și de neuitat. Altesse Bridal Store se bucură de exclusivitate pe piața locală pentru brandurile La Sposa, SanPatrick și White One din Barcelona, TeraniCouture, MacDuggal, Primavera Couture din SUA, Sonia Pena din Malaga.

Am lansat propria colecție de rochii de mireasă, Altesse Bridal Collection, menită să satisfacă cele mai rafinate gusturi. De asemenea, avem propria colecție de pantofi de mireasă și creăm alături de experții noștri floriști cele mai frumoase aranjamente.

Excelența calității serviciilor și produselor noastre este bazată pe profesionalismul nostru, pe grija pentru client și, nu în ultimul rând, pe principii de onestitate și caracter. Considerăm că acestea sunt ingrediente esențiale pentru satisfacția și mulțumirea reală a clienților noștri.

MIRACLE DRESSES (designer vestimentar, Cristina Oae, Florentina Mircea)

Miracle Dresses se adresează oricărei tipologii de femeie, de la femeia sobră, elegantă și până la cele mai îndrăznețe și sexy doamne. Venim în întâmpinarea clientelor noastre cu ținute accesorizate manual, creații unicat, pline de strălucire. Ne dorim ca femeia îmbrăcată de noi să se simtă importantă, elegantă, sexy la orice eveniment semnificativ din viața ei.

MISS 2 FASHION (atelier creație vestimentară, rochii de mireasă, rochii de ocazie și accesorii, Ileana Cosleacara)

Începând din 1990, Miss 2 Fashion și-a ales un domeniu de activitate captivant și mereu actual: creația vestimentară feminină. Atelierul și magazinul nostru vă oferă ținute personalizate, rafinate, pentru toate momentele speciale din viața dumneavoastră.

Rochii de mireasă unicat, rochii pentru ocazii deosebite, care să vă sublinieze feminitatea și personalitatea, accesorii inedite. Rămânem în această incredibilă și magica lume a mireselor și vă așteptăm să colorăm frumos evenimentele în care vă implicați!

CAMANDU MARIAJ (rochii de mireasă și rochii de ocazie, Camelia Zamfir)

Unic distribuitor în Pitești al casei de moda Mirondi Piatra Neamț. Realizăm la comandă rochii de mireasă, rochii de ocazie, accesorii nuntă.

LADY M FASHION (rochii de mireasă și accesorii, atelier de creație)

ORGANZA LUX (croitorie comandă, rochii mireasă și rochii ocazie, Mihaela Tudor)

FLORALIS BOUTIQUE BY NORBERTO TAILOR (Confecții Textile-Costume Bărbați, Alina Frățică)

Costumele noastre vin de la Satu Mare, unde lucrăm după modele din Italia cu stofe Italia, Ungaria, Ucraina și cu pricepere românească.

Costumele beneficiază de calitate superioară și finisaje deosebite. Ne adresăm atât tinerilor cât și persoanelor ce vor să rămână elegante indiferent de vârstă. Suntem pe piața românească în aproape toate orașele mari din țară având o experiență în producerea articolelor pentru bărbați de peste 10 ani…

”Inspired from Italian new trend fashion for gentle & business man”.

***

MUZICĂ/FORMAȚII

GREEN SOUND MUSIC (entertainment evenimente – trupa, Dj, MC, sonorizari, lumini, Cosmin Ivascu)

O echipă tânără care vă pune la dispoziție pentru evenimente energie și entuziasm, trupă, Dj, MC, Sonorizări și schele de lumini profesionale, mașină fum greu cu gheață carbonică, ursitoare botez, hostess, animație petreceri copii. Soliștii noștri au trecut pe la X-Factor, trăiesc din și prin muzică și vin să dea culoare petrecerii tale!

Pentru momente hazlii și nu numai urmăriți-ne pe Youtube, dar pentru petreceri excepționale luați-ne cu voi!

TARAFUL GEORGE URZICEANU ȘI GEMENELE (muzică)

Pe maestrul George Urziceanu îl recomandă o carieră de excepție, cu apariții atât în țară cât și peste hotare, împreună cu alți artiști de renume.

Pasiunea pentru muzică și colaborarea cu „gemenele” transformă acest taraf într-o apariție de excepție pentru orice eveniment de proporții. Luiza și Oana Popescu – surori gemene, interprete de muzică ușoară și populară, sunt căutate în special pentru petrecerile de nuntă și botez, unde reușesc întodeauna, cu prezență scenică și voci de excepție să țină invitații pe ringul de dans.

***

AGENTII EVENIMENTE/INVITATII

AGENȚIE EVENIMENTE WOW (servicii evenimente, Andreea Nuta)

Cabina foto WOW – dacă vrei ca petrecerea pe care o organizezi să fie una memorabilă, cabina noastră reprezintă soluția ideală. Cu noi, deși distracția trece, amintirile rămân!

Aranjamente florale WOW – orice viitoare mireasă își dorește o nuntă de poveste, iar pentru împlinirea acestui vis este nevoie de aranjamentele florale potrivite. Împreună găsim soluții pentru orice dorință!

WoW Candy Shot (bar mobil cu shot-uri comestibile) – orice băutură este de zece ori mai gustoasă în shot-uri din ciocolată. Le doriți umplute cu Disaronno sau Baileys? Cumva Jack Daniel’s?… orice preferințe aveți, se poate rezolva!

DREAM BRIDE (agenție evenimente)

Nunta este un moment unic în viața fiecăruia, iar noi acordăm cea mai mare importanță acestui eveniment astfel încât să rămână o amintire vie și de neprețuit. De aceea, nimic nu trebuie lăsat la voia întâmplării. Trebuie doar să vă doriți ca nunta dumneavoastră să fie specială și noi ne vom ocupa de toate detaliile.

PUBLISERV (invitații de nuntă, Sanda Florea)

Publiserv și-a început activitatea în anul 2004, pornind de la ideea de a oferi clienților o gamă variată de invitații de nuntă… comanda este gata în trei zile lucrătoare. Suntem importatori direcți și avem cele mai mici prețuri.

WEDDING ENTERTAINMENT TEAM (baruri mobile, Claudiu Neloara)

Coktail Bar Mobil este un serviciu din ce în ce mai apreciat, care se potrivește oricărui tip de eveniment, și care oferă o varietate grozavă de băuturi alcoolice și nonalcoolice. Barurile mobile sunt create special și utilate complet astfel încât să se potrivească oricărui tip de eveniment, iar aspectul acestora se poate schimba în funcție de decorul evenimentului.

Show-urile barmanului create special pentru a interactiona cu invitații și pentru a prepara cocktail-uri și băuturi într-un mod cât mai deosebit și distractiv.

EVA PRESTIGE (agenție evenimente)

POPPY’S BAR (baruri mobile)

***

RESTAURANTE

RESTAURANT AMD

SALON REGAL PITEȘTI

SUNRISE BEACH

***

DULCIURI/COFETĂRII

BUSY BEE PARTY CAKES (laborator torturi, Raluca Tircomnicu)

Busy Bee Party Cakes by Raluca Tircomnicu este produsul unei pasiuni descoperite târziu. În 2012 am făcut primele cupcake-uri. Au avut priză la „public”, așa că mi-am transformat treptat colegii de birou în „cobai” și am avansat spre torturi. Dar nu orice fel de torturi, ci cele sculptate, decorate, 3D.

Am mândria că am învățat de la cei mai buni decoratori de torturi din lume, prin cursuri, specializari, stagii și concursuri, în Anglia, Statele Unite, Franța și Spania. Și cu toate că am avut o slujbă bună „în afară” în mediul corporatist, nu mă simțeam împlinită și visam torturi de dimineață până seara (uneori și noaptea). Acum visul meu a prins contur chiar în orașul meu natal.

Busy Bee Party Cakes produce torturi pentru orice eveniment… cakes with the WoW factor!

COFETĂRIA MAGIC

***

CABINE FOTO/OGLINDA MAGICĂ

CABINA FOTO INSTAFUN (FOTO INSTANT)

Suntem generația Facebook, a Instagramului și a selfie-urilor.

Este vreo petrecere la care nu ai făcut măcar un selfie? Cum ar fi ca la petrecerea ta să exista un loc special amenajat pentru așa ceva, unde tu și prietenii tăi puteți realiza cel mai reușit selfie?

InstaFUN este un mini studio foto profesional, pregătit să surprindă cele mai trăznite poze. Indiferent că este vorba de nuntă, botez, aniversare, petrecere corporate sau petrecere privată, cabina foto InstaFUN este proiectată să combine cele trei elemente cheie: distracție, poză, zâmbete, și astfel vă oferă experiență unică și personalizată a celui mai reușit selfie… și ca să fie totul și mai „FUN”, am pregătit pentru voi o gamă largă de accesorii de la peruci, mustăți, măști, pălării până la ochelari supradimensionali, papioane, props-uri cu diferite mesaje și multe altele.

Cât de simplu este? Strângi gașca, alegi accesoriile, vă așezați în fața camerei și apăsați pe buton, iar colajul vostru va fi gata cât ai spune „cheese”. Este simplu și extrem de FUN! Și pentru că este o cabină deschisă, toată lumea ia parte la distracție.

CABINA FOTO MINUTO (foto instant, Andreea Mihai)

Am fost creată special pentru DISTRACȚIE! Și așa de tare îmi placeeeee să mă distrez! Dar mai ales să distrez petrecăreții… până dimineața! Te așezi în fața mea, te costumezi, să arăți cât mai ”trăsnit”,

EU fac cu ochiul,
TU râzi cu gura până la urechi,
Apoi, din nou ma pregătesc cu blitzul,
TU, între timp, răvășești accesoriile,
Hai, repede, 3..2…1… PĂSĂRICAAAAA!!!
Fuuuugii, că mai ai una!

Ai fost cu ochelarii ăștia și mai devreme, ia altceva,
3…2…. nuuuuuuu, fără pahar domnuuuuu, îmi dai în ochi cu vinul,

Cine are dinți frumoși????… Să o atenționezi tu pe domnișoara să ia pozele… sunt gata!
Cine mai dorește! Cine mai poftește???

Cam asta fac eu toată noaptea!!! Fugăresc și distrez invitații!

OGLINDA MAGICĂ

***

ALTE SERVICII

ANCA STAN ARTYF (servicii pirotehnice, gheață carbonică, Anca Stan)

Anca Stan Artyf oferă un serviciu unic, de o calitate superioară, la un preț competitiv, fiind axați pe solicitările fiecărui client indiferent de dimensiunile focurilor de artificii… Numai cu noi veți da culoare nopții!