Ediţia de iarnă a Mariage Fest este în general cea mai căutată de către viitori miri şi nici de această dată nu a fost altfel.

Târgul de nuntă a adus cu sine o avalanşă de tineri care îşi doreau să găsească fotograful potrivit, rochia cea mai frumoasă, florile cele mai proaspete sau invitaţiile cele mai inedite. 🙂

Nici expozanţii nu au fost mai prejos şi au încercat pe cât posibil să surprindă audienţa, fie prin apariţii clasice şi elegante, fie prin idei și aranjamente cât mai originale şi în acord cu tendinţele care sunt, ca de obicei, în continuă schimbare. Cu siguranţă fiecare segment a avut partea sa de câştig şi aprecieri. Publicul este unul divers, care se împarte de cele mai multe ori în mod egal.

În zona scenei au fost în fiecare moment prezentări de rochii, live-uri ale unor banduri şi chiar concursuri şi tombole. Între acestea amintim două prezentări de rochii de mireasă, aparţinând brandurilor Fashion by Laina şi Creal Design şi o demonstraţie de dans modern:

În continuare, vă propunem să ne imaginăm că suntem într-un tur virtual la Mariage Fest, unde am selectat pentru dumneavoastră furnizori din fiecare domeniu de interes: foto&video, photo booth, restaurante, rochii, pantofi, costume bărbăteşti, bijuterii, flori, torturi şi candy bar-uri, invitaţii.

La standul nostru – Robert Dumitru Photography, unde am colaborat şi cu Gryg Stoica pentru video, am optat anul acesta pentru tablouri cât mai mari. În acest fel, mirii au putut să îşi dea seama rapid dacă rezonează cu stilul şi cu modul nostru de lucru (ca un mic secret dat din casă – trash the dress-ul în care mirele udă mireasa cu găleata şi câinele cu inelul pe nas sunt tablourile care au primit exclamaţii şi ovaţii din partea mirilor pe tot parcursul târgului, inclusiv de la cei care aveau deja fotograful contractat).

Vă lăsăm în compania imaginilor:

În cadrul târgului ne-au mai surprins plăcut standurile celor de la Lovegraphy, un cuplu minunat format din Miruna şi Ovidiu care vă pot furniza servicii foto – video:

Un serviciu complet foto-video vă pot oferi şi cei de la Unikt şi Just Say Yes:

Ne-a plăcut şi standul minimalist al lui Cosmin Vlad:

Dar şi entuziasmul şi jovialitatea lui George Ioniţă:

Pentru mirii care doresc să le ofere invitaţilor lor drept mărturii poze printate fără să deranjeze fotograful de la treaba lui, există varianta photo booth-urilor. O variantă haioasă este a celor de la Frame My Life – amintiri magice:

***

Vă propunem să ne îndreptăm acum către aria resaturantelor. Aici am întâlnit atât saloane clasice cu podele din marmură şi candelabre masive dar şi grădini, corturi sau mai noile „wedding barns” gată să vă găzduiască evenimentul.

Hotel Athenee Palace Hilton face parte din prima categorie şi promite să nu vă dezamăgească:

Hotel Ramada Plaza:

Hotel Capital Plaza:

Hotel Arc de Triomphe:

Hotel Sheraton:

Hotel Intercontinental:

Rin Hotels:

Andy Park Ballroom:

Pentru o nuntă în grădină, puteți merge pe mâna celor de la Cortina Garden:

Următoarele variante vă oferă spaţii mai relaxate, în corturi cu grădină sau piscină, saloane cu piscină sau pe marginea lacului şi chiar hambare:

Ambasad’or şi Salon du Mariage au o varietate de salone elegante, inclusiv organizarea unei nunţi la piscină:

Vivolis şi Palatul Stirbey – Pavilion “Printesa Eliza” vă oferă posibilitatea unei nunţi la cort în natură:

Surpriza de la Mariage Fest este însă Wedding Barn-ul pe care cei de la Artist, care deţin şi un cort, îl au în acest moment în construcţie. La stand au avut o machetă simplificată pe care o puteţi vedea şi în poze:

***

Rochiile sunt şi ele un punct nevralgic în organizarea nunţii, viitoarea mireasă trebuie să se regăsească în model şi croială, să îi fie pe plac materialele şi încă multe alte criteri greu de întrunit.

În cadrul târgului, doamnele şi domnişoarele au putut găsi atât variante ale marilor producători, deja foarte cunoscuţi pe piaţă, dar au putut face cunoştinţă şi cu ateliere mai noi în branşă care aduc prospeţime atât în ceea ce priveşte modelele, cât şi materialele şi broderiile.

Standurile brandurilor mari au beneficiat de o vizibilitate crescută şi datorită dimensiunilor:

Natalia Vasiliev

Best Bride

Milla Nova

Dintre atelierele de tip boutique, cu materiale fluide, voaluri fine şi broderii manual, ne-au plăcut în mod deosebit creaţiile Nicole Enea:

Creaţii originale puteţi găsi şi la branduri precum Oana Nuţu:

Christina Andrei:

Divine Atelier:

Pantofii sunt şi ei de nelipsit, mai ales în cazul doamnelor atunci când aceştia trebuie asortaţi cu rochia sau cu tema nunţii:

Yvettes Shoes

***

Domnii au beneficiat şi ei de multă atenţie dacă e să judecăm după calitatea costumelor, culorilor şi materialelor expuse de către brandurile de profil:

Sir Ludovic este brandul care pune la dispoziţie nu numai materiale şi croiuri dar şi o serie de accesori foarte originale. De asemenea, este primul croitor care introduce serviciul made to measure şi pentru doamne:

Brandul Louis Purple vă poate pune la dispoziţie pe lângă stofe şi accesorii de top marca Holland & Sherry, nasturi speciali cu diverse inscripţii.

Brandul Viggo ne-a obişnuit deja cu un stil îndrăzneţ în privinţa combinării materialelor şi culorilor dar cu siguranţă ţinutele lor vă vor scoate din anonimat:

***

Obişnuiţii târgului pe zona de bijuterii, cu o gamă largă de variante şi oferte au fost şi la această ediţie Teilor şi Bijuteria Stil, împreună cu Atcom şi Charleroi by Diana Bişinicu:

Au adus un aer proaspăt cei de la IUKA, modele noi la verighete şi inele şi o abordare demnă de 2018.

***

Standul celor de la Buchete de Poveste propune combinaţii îndrăzneţe şi culori în tendinţe pentru aranjamentele dumneavoastră florale:

***

Candy bar-ul şi tortul din ziua nunţii trebuie să fie şi ele impecabile. Ne-au impresionat plăcut cei de la Cade şi cei de la Art Dessert:

***

Nici standurile cu invitaţii nu au lipsit de la această ediţie. Standul celor de la Paper Art a fost şi el colorat şi pregătit cu o ofertă gată să se încadreze în orice tematică:

Articol scris împreună de Robert Dumitru și Echipa WedMe.