Pentru noi, femeile, alegerea unui concealer sau anticearcan pentru ziua nuntii este foarte importantă, fiecare dorind ca la acest eveniment să apară în cea mai bună versiune a sa. Gingășia sentimentelor combinată cu tradiția și cu emoția pură din sufletele amândurora fac din această zi o poveste minunată pe care o veți spune cu drag de fiecare dată când veți avea ocazia.

Dar, revenind la ceea ce este cel mai important, suntem femei așa că ne vom face o tonă de griji despre ce vom purta și cum ne vom machia în ziua nunții.

Din fericire, noi suntem aici cu sfaturile potrivite. Am să vă spun sincer că eu nu am foarte multă experiență în zona make-up-ului, iar cel mai complex machiaj al meu presupune primer, fond de ten, fard și gloss, cu o urmă fină de mascara. Așa că am apelat la prietena mea cea mai bună și am decis că fetele trebuie să știe câteva trucuri pentru ziua cea mare.

Nu este nicio rușine să mergi la salon cu pensulele sau produsele tale. Motivul? Poate că ești o expertă în a te machia nu foarte complex, cu produse de cea mai bună calitate, dar asta pentru machiajul zilnic, de birou. Însă un machiaj care să reziste toată noaptea? Crezi că ai mâna potrivită pentru asta? Unele dintre noi da, dar unele nu. Eu nu aș avea mâna potrivită pentru astfel de machiaj. Și… în ziua nunții nu cred că aș avea răbdarea necesară. Dar am produsele potrivite pielii mele, de cea mai bună calitate.

Eu le-am pus în geantă și am mers cu ele la salon. Pentru unele dintre fetele din salon ar însemna o jignire, dar alege salonul cu atenție și întreabă dacă poți veni cu trusa ta de make-up, măcar pentru ceea ce înseamnă produse care intră în contact direct cu pielea ta. Primerul, fondul de ten sau chiar anticearcănul sau concealer-ul.

Odată găsit salonul, lasă-te pe mâna doamnelor. Îndemânarea lor și produsele tale favorite fac minuni.

Acum că am lămurit această problemă, vă recomand 5 produse în materie de concealer sau anticearcăn. Așa cum spuneam mai sus, prietena mea cea mai bună m-a ajutat în acest research și m-am asigurat că vă povestesc despre 5 produse foarte bune.

5 tipuri de concealer sau anticearcan pentru ziua nuntii 

1. Sephora High Coverage

Sephora High Coverage este un anticearcăn pe care mai toate fetele îl recomandă. Culoarea este uniformă, iar feeling-ul de după este foarte proaspăt. Anticearcănul se poate găsi în magazinele Sephora, iar costul nu este foarte piperat, ci aș spune că este accesibil.

2. NYX Gotcha Covered

Acest anticearcăn este perfect pentru toate tipurile de ten, cu excepția tenului uscat unde trebuie să fie aplicat într-o cantitate destul de mic. Am mai aflat despre el că are o rezistență foarte mare la apă și că intră repede în piele pentru că are în compoziție ulei de cocos.

3. Milani Retouch + Erase

Acest anticearcăn face chiar ce promite în titlu: șterge orice imprefecțiune de pe fața ta. Nu este deosebit doar pentru cearcăne, dar este folosit și pentru coșuri sau orice pete pe care le găsești pe tenul tău și despre care crezi că nu ar arăta frumos în pozele din album.

Fetele spun că acest anticearcăn este potrivit dacă lucrezi foarte mult și nu ai parte de un somn odihnitor pentru că este capabil să șteargă până și cele mai adânci cearcăne. Finishul este natural, dar mat. Photoshop? Nu o să fie nevoie de prea mult pentru că vei arăta perfect.

4. Maybelline Instant Anti Age Eraser

Acest produs se poate găsi în magazinele DM. Este cremos și datorită burețelului cu care este prevăzut nu vei avea nevoie să te murdărești. Este produsul perfect pentru cele care nu au foarte multă nevoie de el, fiind necesar în acest caz un singur strat.

Dacă vrei să-l folosești pe acesta și cearcănele tale sunt ceva mai năzdrăvane, aplică două straturi generoase și așteaptă până când va intra în piele. Dacă vei merge la salon, fetele de acolo știu cum să se poarte cu acest anticearcăn.

5. Kat Von D Lock-It Concealer

L-am lăsat la final pe acesta pentru că toate fetele l-au votat ca fiind cel mai bun dintre cele mai bune.

De asemenea, Kat Von D și linia ei de cosmetice primește numai laude din partea consumatoarelor, așa că putem înțelege de ce acest anticearcăn este dorit de toate doamnele și domnișoarele. Și dacă nu vrei să dai greș în ziua nunții tale, credem că este o opțiune foarte bună.

***

La final de articol îți mai recomand încă două anticearcăne destul de bine cotate: Boys’N’Berries Be My Cover care oferă feței tale un aspect fresh și curat, dar și Benefit Boi-ing Industial Strength Concealer – se spune despre acesta că puterea de acoperire este foarte mare și ascunde imperfecțiunile făcându-le să pară că nu au existat niciodată.

Orice ai alege în materie de make-up, fii sigură că se potrivește tipului tău de ten și că produsul în cauză este foarte bun. Ne ferim uneori să plătim prea mult pentru produse de – chiar dacă nu ne machiem des, însă calitatea este cea care trebuie să primeze. Este evident de ce: până la urmă toate aceste mici retușuri ajung pe fața noastră și ne dorim ce e mai bun pentru noi și pielea noastră. Mai ales în ziua evenimentului cel mare!

Tu ce alt concelear sau anticearcan pentru ziua nuntii ai recomanda?

Fotografie de copertă realizată de Alex Barbu